Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

@mareG kako si setovao taj ruski script, cinimi se da je on podesen za nvidiju

koji se cpu miner pokazao najbolje ako je neko probavao? Probao sam nheqminer_v0.2_flypool i ume da pukne nakon par sati, tj jednostavno se ugasi cmd prozor, ni ne provalim sta je greska niti da se ugasio.
Inace u pitanju je FX8320e i undervoltovan daje 15S/s.

kako ste startovali scriptu ja ne mogu nikako da na bodem citam uputstvo i nikako

Ja kopam sa genoil na suprnovi, pucanje sam bez skripte resio sa ovim ...

:loop
genoil.exe -c zec.suprnova.cc:2142 -u username.workername -p password -f 2

goto loop

Od kada sam to ubacio radi sve kako treba, tj kada se neka graficka zapuca samo se rekonetuje i posle dvadesetak sekundi nastavi da kopa bez gasenja minera, to je za 0.6 verziju minera, ne znam da li radi na manjim verzijama.

kako ste startovali scriptu ja ne mogu nikako da na bodem citam uputstvo i nikako

Skripta se sama startuje preko komandi u start.cmd fajlu. Ti editujes podatke u monitor_restart.ps1 fajlu (upises svoj novcanik, worker i ostale parametre), kopanje pokreces tako sto startas taj start.cmd fajl koji povlaci skriptu i podatke iz nje i to je to.

Edit: Probaj ovo sta je Kapuero napisao, a ako slucajno ni to ne bude radilo javi pa cemo ti podesiti rusku skriptu.

Poslednja izmena:
sad sam se malo igrao sa klokovima na 380-kama i nema razlike u hashu na 800/1500 i 980/1500. ovde je izgleda memorija sve. ali zato je razlika u potrosnji, 340w naspram 460w

Ja kopam sa genoil na suprnovi, pucanje sam bez skripte resio sa ovim ...

:loop
genoil.exe -c zec.suprnova.cc:2142 -u username.workername -p password -f 2

goto loop

Od kada sam to ubacio radi sve kako treba, tj kada se neka graficka zapuca samo se rekonetuje i posle dvadesetak sekundi nastavi da kopa bez gasenja minera, to je za 0.6 verziju minera, ne znam da li radi na manjim verzijama.

A sta da radim kad pukne jedan od 6 "genoil prozora" sa sva dodatnim windows prozorom "stop responding" i trazi klik na njega da potvrdim + press any key u prozoru minera da se sam miner ugasi i onda ostane 5 prozora. To je ono kad startujem svaki gpu u svom mineru. Sta tacno radi Ruska skripta? Da li ona zna ceo prozor minera da killuje i da ga celog opet krene?

nisam neki ekspert za skripte ali kolko sam uspeo d aukapiram je da ona bukvalno "čita" ono sto miner izpisuje i kad detektuje 0.0sol vise od broja koji je definisan restartuje miner. ja sam je pustio na 380kama jer su one osetljivije a 270x rade bez problema

A sta da radim kad pukne jedan od 6 "genoil prozora" sa sva dodatnim windows prozorom "stop responding" i trazi klik na njega da potvrdim + press any key u prozoru minera da se sam miner ugasi i onda ostane 5 prozora. To je ono kad startujem svaki gpu u svom mineru. Sta tacno radi Ruska skripta? Da li ona zna ceo prozor minera da killuje i da ga celog opet krene?

Ne...Kad izadje stop responding tu nema leka

Sve zivo sam probao i nista ne pomaze. Kada iskljuci gpu ne pomaze nikakav watchdog niti -z 1 -f 0... Nesto me gadno ..be. Sutra prelazim na win7x64 pa da vudimo. Ako ni to ne pomogne, onda moje 470ke imaju gremline...

Sent from my 6045K using Tapatalk

Sve zivo sam probao i nista ne pomaze. Kada iskljuci gpu ne pomaze nikakav watchdog niti -z 1 -f 0... Nesto me gadno ..be. Sutra prelazim na win7x64 pa da vudimo. Ako ni to ne pomogne, onda moje 470ke imaju gremline...

evo ti moj bat radi na moja 3 riga 470ke vec 24 sata i auto res je podesen na 20 min genoil 0.5

@echo off

echo -------------------------------------------------------------------

echo Simple script to restart your miner software after a period of time

echo -------------------------------------------------------------------

echo:

set executable=genoil.exe

set commandline=-c zec.coinmine.pl:7007 -u belimedved.rudar3 -p x -P 1 -g 0 1 2 3 4 5

set runforseconds=1200

set restartinseconds=10

set /a counter=0

:start

start "Miner Window" %executable% %commandline%

echo:

echo The software will run for %runforseconds% seconds

timeout %runforseconds%

taskkill /f /im %executable%

echo:

echo Restarting the software in %restartinseconds% seconds (%counter%)

timeout %restartinseconds%

set /a counter+=1

echo:

echo:

goto start

Neogeo, nisi jedini. Ja poslednja dva dana muku mucim sa rigom. Koliko mi je dobro radio u pocetku, toliko me sad ****...

Reko sam vam odavno da GPU klok ne utice na sol samo mem graficke i vrv CPU al to cemo videti kad izadje pravi miner mislim da mem nece uticati jer i sad duplo manje trosi od ETH

Probacu i to pa javljam ishode.
Tnx

evo odgovora od claymor-a
"Firstly I'm going to release fast ZEC miner, not dual.
Please don't spam my PM, I don't send/sell pre-release version. As soon as it is ready, I'll make it public.
It's a lot of work to create a good miner, I think I will release first version in 2-3 days."

al sam poludeo od čitanja upravu si nego ja pobrljavio ne znam ni koji je datum

ubi me ova zečetina:crash:

al sam poludeo od čitanja upravu si nego ja pobrljavio ne znam ni koji je datum

ubi me ova zečetina:crash:

po njegovom danas ili sutra najkasnije bi trebao da izadje... ma zecetina je dobra za sad i sa ovim minerima :) samo koliko ce ovo da potraje sigurno nece na duze staze ali barem da ima neki coin da parira eth-u zbog diff-a a i da ima neku normalnu isplatljivost...

po njegovom danas ili sutra najkasnije bi trebao da izadje... ma zecetina je dobra za sad i sa ovim minerima :) samo koliko ce ovo da potraje sigurno nece na duze staze ali barem da ima neki coin da parira eth-u zbog diff-a a i da ima neku normalnu isplatljivost...

ma neka bude ista zarada kao i eth jer sam nacuo da ce mozda eth da predje na pos a nemam toliko minera da kopam male coine da mi se isplati...bar ne jos .... zec me mozda pogura da zavrsim ovu moju masinu koju pravim vec 2 god .... da me bas briga koji coin kopam

ma neka bude ista zarada kao i eth jer sam nacuo da ce mozda eth da predje na pos a nemam toliko minera da kopam male coine da mi se isplati...bar ne jos .... zec me mozda pogura da zavrsim ovu moju masinu koju pravim vec 2 god .... da me bas briga koji coin kopam

citao sam i ja za taj pos ali to posle nove godine a i nzm da li ostaje etc i exp za kopanje ako eth ode u pos? i ja planiram da sirim farmicu xD samo cekam da se ovo malo stabilizuje...

mozda bolje da i ne izadje neki extra brzi claymore, ovako bar mi koji se mucimo za nase mucenje dobijemo i adekvatnu nagradu, kad izadje majner koji ne puca a daje 3x vise nego sadasnji, a samo klik klik i radi, svaki mika zika pera keramicar ce da majnuje bez mozga.

Vrh Dno