Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

zna li neko dobrog majstora za grafiku

potrebna reanimacija

malo kad se optereti bilo cim ili posle nekog vremena kad se zagreje iskljuci monitor i ukoci mi komp

majneri su krs za AMD 270x mi daje kao RX 480 ...mnogo bolje su uradjeni za nvidiju i cpy

Extra je kad daje uopste,meni svi genoil mineri pucaju na po par minuta.

I meni od juce popodne krenuli neverovatno da zabadaju. Maltene na svakih 7-8 min...Prebacio sam se na NH al i isto i on ume da zabode.

Dodje mi da se prebacim na ETH ako se ovako nastavi

Poslednja izmena:
I meni zabadaju sve kartice pre zadnje serije i 270x i 280x i 390..i to i posle nekoliko minuta ..rx 470 i 480 rade stabilno al bacaju manje nego ove starije

Naravno da nije...poolovi u kombinaciji sa ovim majnerom pucaju. Ja sam ubedjen da je i genoil dobiju lovu da napravi ovakav krs od majnera. Kapitalizam je to...

Nicehash radi lepo, to je tačno. Ja takođe iz nekog razloga nemam problem da nateram genoil da radi stabilno. Kada bude došao kršten miner očekujem da isplativost padne tako da za sada meni odgovara ovakav status minera.

Momci, ovako stoje stvari. Genoil 0.5, win 7 64 bit, 4 GB ram, 16.10.3, rigovi sa po 4 grafe Max, coinmine.pl, zec se kopa sve u 16. Za 24 sata mi je zabola samo jedna grafa na rigu sa 4. Graficke su 7950, 7970, r9 280x. I na jednom 2x380. Klokovi su 900 i 1250. Apsolutna preporuka.

pustio jucer rigove u 11:00 i full stabilno brzo ce 24h, koliko vidim zarada je isla priblizno po kalkulatoru sto je s obzirom na sve odlicno.
Koristio sam genoil 0.4.2 na svim rigovima, koristio sam 16.9.2drivere, koristio sam coinmine.pl pool, intenet je bio stabilan nije se mjenjala ip adresa... ne znam sta da vam kazem ako vam se cesto mjenja IP sigurno miner zabada to je moje dosadasnje iskustvo.

Ako imate stabilan net i ako ste kopali na coinmine.pl onda vam moraju raditi rigovi, jer ako kod mene rade moraju i kod vas sto bi bilo izuzetka.

@space nicehash03a za 1070, stabilno k'o kuća - moguće da ima nešto novije i još jače..čekamo djmov majner od 135 sola haha

neko je spominjao važnost procesora za genoil - na jednom rigu imam sempron 145 i baš se kilavila mašina, pucala, 380tke davale 14-15sola --> overclockovao sam cpu na 3.5ghz, otključao drugi core, stabilnost se umnogome popravila (radi sa skriptom za resetovanje majnera, a ranije je mašina uvek zabadala) i daju 21~ na default (nicehash)

Generalno se za rigove preporučuje bilo koji dual core.

Meni na celeronima 1620 i 1820 lepo rade majneri...verovatno na CPU - amd postoje problemi, intel ok radi stim da imam slucaj i5 sa jednom 7950 i nece da kopa vise od 8 sola, dok na celeronima kopa preko 20 sa 4x7950.

@space nicehash03a za 1070, stabilno k'o kuća - moguće da ima nešto novije i još jače..čekamo djmov majner od 135 sola haha

neko je spominjao važnost procesora za genoil - na jednom rigu imam sempron 145 i baš se kilavila mašina, pucala, 380tke davale 14-15sola --> overclockovao sam cpu na 3.5ghz, otključao drugi core, stabilnost se umnogome popravila (radi sa skriptom za resetovanje majnera, a ranije je mašina uvek zabadala) i daju 21~ na default (nicehash)

Hvala drug, ali ja ga pod ovim nazivom ne nalazim. Moze neki link.

2x380,Windows 10 x64,drajveri 16.6,genoil 0.5(upisao sam samo moj worker),na supernovi sam.Koji god klok da podesim ne primecujem razliku u S/s,kako god da podesim varira izmedju 15-25 u proseku je 21S/s.Jednom mi je miner zabo tokom 24/h
Ujedno je pokrenut i nheqminer 0.3a za CPU,koji ne staje ali hoce da baci incorect share.

Poslednja izmena:
Jel moguce da 380ke daju u proseku 20ak S/s? Pa meni 270x na def clock baca preko 20..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Druze hoce one da bace i 27 S/s ali kako god da ih podesim u AfterBurnu ne uspevam da stabilizuje hashrate.
Prosek je 20 jer nekad zatupe pa bace ispod 15.

Poslednja izmena:
meni ni jedna 380ka nije bacila nikad 27 sol/s sa trenutno dostupnim majnerima

Meni ide ova luda 280X na 35, nekad cak i vise, ostale se vrte oko 20, nesto malo preko.

Naterao si me da skrolujem miner unazad :D Verujem da ima potencija da baca preko 25 samo treba pronaći dobar miner,i provaliti podešavanja.1.png

Poslednja izmena:
@stormbringer sve sam postavio kao ti ali kopam na nicehash i zakucava i dalje , znaci poolovi zezaju

Nicehash radi, ali daje duplo manje.

posto sam imao problema sa rigovima uvek jedna karta zakucava ostale tri rade , upalim genoil da radi zec koja karta zakuca (najcesce gpu 0 ) upali claymore i stavim -di 0 i onda ta jedna radi eth da ne stoji dokona . Za sad radi stabilno par sati eto probajte to kao alternativu dok clay ne izbaci nesto stabilnije :D

Vrh Dno