Nije u pitanju ostvarivanje garancije, ali rekoh da skrenem ljudima paznju/pitam u ovoj temi.
Sestra je kupila slusalice u radnji "Player". U pitanju su Sennheiser CX200 Street II. Nisu joj dali nikakvu garanciju, da citiram: "Znate te slusalice su dosta male, osetljive, na njih ne ide garancija... Samo 2 nedelje ako primetite neki problem odmah."
Ja koliko znam Sennheiser daje 2 godine garancije na svoje proizvode, a po nasem zakonu ne moze da se da manja garancija od 6 meseci jel tako? Tj, koliko mi je poznato, na "dodatnu opremu" (ako su u pitanju telefoni) ide garancija od 6 meseci, a tu spadaju i slusalice. Naravno Sennheiser nisu slusalice koje su dodatna ili zamenska oprema za neki telefon, ali valjda spadaju pod istu kategoriju.
Da je kupila Nokia slusalice bar bi imala i tih 6 meseci, u Nokia shop-u mi rekose da je tolika garancija za originalne slusalice za N8.
Moje pitanje je: koja su moja (tj njena) prava? Tj da li da idem odmah sutra da im se nacestitam mile nove godine ili ipak ne mogu?
Ona ih je kupila iako su joj rekli to za garanciju, jer se devojka smorila. Posto pre 2 dana smo ih zvali da proverimo da li ih imaju na stanju, oni kazu imaju, ona ode posle 1h, da bi se ispostavilo da je neko pogresno narucio robu i da ih zapravo nemaju u radnji.
U tehnomaniji nemaju cx150, a smorila se vise od zivkanja i nemanja slusalica, pa je kupila ove.
Do sada sam imao pozitivno iskustvo sa Player-om, nekoliko puta kupovao, preporucivao ljudima da tamo kupuju... Ovime su dobili veliki minus kod mene :S: