D
Deleted member 46590
Guest
Ja sam odbio da primim jedan paket zbog oštećenja a drugi zbog toga što je poslat više od mesec dana od narodžbine. Prvi sa KP a drugi (tastatura) iz WW.
Timberland u sport visionu. Ni inspekcija nije rešila problem zbog jugoinspekta, samo su morali da sklone tablu zimska obuća.Za brendiranu obucu nije toliki problem ostvariti garanciju, ali za nebrendiranu neka vam je bog u pomoci...
Imam isto iskustvo sa pomenutim Sport Vision D.O.O, koje pokriva Jugoinspekt Beograd a.d. sa svojim stručnim mišljenjem. Tržišna inspekcija dobro zna za način rada koalicije Sport Vision i Jugoinspekt, i ne preduzima ništa.Ne kupujte u Buzz / Sportvisionu. Tako ćete zaštititi svoja prava u slučaju reklamacije, njih ona ne zanimaju. Zanima ih samo da u roku od 8 dana izjave da se "reklamacija odbija".
Potrošač ima pravo da zahteva zamenu, odgovarajuće umanjenje cene ili da raskine ugovor zbog istog ili drugog nedostatka saobraznosti koji se posle prve opravke pojavi, a ponovna opravka je moguća samo uz izričitu saglasnost potrošača.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari