Neće doći, barem ne ove godine. Službena izjava šefa inspekcije za proveru legalnosti softvera. Ne kontrolišu javna preduzeća, državne ustanove i preduzeća u državnom vlasništvu.... Inspektori će doći,
Tesko da je to ozbiljan program, to je SysInternals-ov mini-utility.
Ovo sto se pominje za nove cajkose je nesto ozbiljnije na boot CD-u (sto i ima smisla, jer ovako moze mnogo toga da se sakrije).
Koj ce mu oba? AV u igraonicama je glupost, kontrolni program treba dovoljno da ogranici korisnika da on ne moze nista da uradi sto moze ugroziti rad racunara a uz to racunari treba da imaju kompletan restore point koji ce se uvek po paljenju resetovati, i sta god da je korisnik i mogao da uradi - sta ih brigaA zamislite kako je tek PC Igraonicama
Legalan OS
Legalan Antivirus
Legalne Igre
Valve Cyber Program po racunaru 7.4e mesecno.
Legalan program za kontrolu igraonice.
alfanautis, program za igraonice moraš da imaš. Kako da kontrolišeš radnike, ko je koliko "prodao", da ne bi puštali, pa trpali sebi u džep.
AV bih i ja stavio, ali besplatan. Ako ne isključiš USB, mogu svašta da nabadaju unutra.
Znam to, zato i pitam kako ih ovi nasi tretiraju.@garson
Total commander i WinRar nisu free verzije, kod instalacije ti je naglašeno da ih možeš isprobati u roku od 30-40 dana a posle isteka tog roka moraš kupiti licencu.
Znam to, zato i pitam kako ih ovi nasi tretiraju.
7-Zip is open source software. Most of the source code is under the GNU LGPL license. The unRAR code is under a mixed license: GNU LGPL + unRAR restrictions.
You can use 7-Zip on any computer, including a computer in a commercial organization. You don't need to register or pay for 7-Zip.
FreeCommander is an easy-to-use alternative to the standard windows file manager. The program helps you with daily work in Windows. Here you can find all the necessary functions to manage your data stock. You can take FreeCommander anywhere - just copy the installation directory on a CD or USB-Stick - and you can even work with this program on a foreign computer.
Danas stigao poziv od istraznog sudije za saslusanje,na pozivu pise za krsenje autorskih prava po clanu 199/3..Sutra ujutru saslusanje, sta ce biti bice..idem bez advokata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari