presretach
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.10.2008
- Poena
- 360
Sta se dogadja sa portable verzijama programa, da li njih mogu da detektuju?
Neko je spominjao Windows Home Edition, on nije za firme pa čak i ako neko u firmi koristi legalan Windows Home to ga neće spasiti. .
Ma odakle ti ovo? Zvanicno od Ms srbija sam dobio dopis ,sta mailom sto preko call centra pre par god a i pre par dana da home moze bez problema u firmi. Ko ce da mi kaze da ne moze, ko te da me tereti kada proizvodjac sw mi je dozvolio?
Ok, onda je to neko posebno načelo Majkrosofta za srpsko tržište. U Americi i ostalim zapadnim zemljama, Windows Home nije dozvoljen u firmama, odnosno licenca ne važi za firme. Sad, kako je naš slučaj poseban u smislu raširenosti piraterije, zvuči logično da Majkrosoft pristaje na bilo kakvu legalnu varijantu, pa i Windows Home u firmama.Ma odakle ti ovo? Zvanicno od Ms srbija sam dobio dopis ,sta mailom sto preko call centra pre par god a i pre par dana da home moze bez problema u firmi. Ko ce da mi kaze da ne moze, ko te da me tereti kada proizvodjac sw mi je dozvolio?
Inace, pre nekoliko nedelja su upali i kod nas. Nije bilo kazni, vec samo naredba da se kupi sve sto nema licencu(TC,WInrar,itd), kao i da se dostave ugovori za Microsoft licence.
Inace koriste Free PC Audit i jos jedan program koji nisam uspeo nigde da nadjem. Taj drugi program izvlaci iz registryja i obrisane programe.
Kakav je problem sa obrisanim programima? :trust:Inace koriste Free PC Audit i jos jedan program koji nisam uspeo nigde da nadjem. Taj drugi program izvlaci iz registryja i obrisane programe.
spalis sve usb portove :dIma li neki lek tom njihovom usb stiku da ga dezinformiše kad ga ubodu,makar sto se tice ne MS softvera?To bi bila prava stvar za sve nase koji posluju na granici egzistencije a ne da placamo kazne koje nemos zaraditi nikad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari