Verovatno zato sto Zalman ne registruje da je prikljucen ventilator ako nema sve tri zice
Inace, jel u planu neka tura? Svidja mi se skroz![]()
Hmmmm nisam siguran da sam te dobro razumeo al evo mog odgovora:slazem se sa Spaceom treca je samo za kontrolu, ja imam 2 venta nakacena na Aerogate i smanjuje i gasi ih ali je RPM uvek 0000, jel moze neko da potvrdi da ovo ne radi posto sam i ja razmisljao o ovom kontroloru
Kratko i jasno treba, ali ajde sad mi je krivo sto sam ga kupio.nisi me razumeo, znam za Aerogate imam ga, mene zanima to u vezi Zalmana da li iskljucivo trazi 3 zice ventove kako bi im mogao regulisati voltazu.
Tromiji odziv?????????????????OMG pa AGII ima najtromiji odziv u istoriji odziva:S: treba 15 puta da okrenes da bi ugasio fan.meni radi posao sasvim ok. nista se ne zalim. extra je. jedino mi smeta, pomalo, sto ima tromiji odziv od CM AG II
Red je da se javim da objasnim stanje.Trenutno sam na odmoru.U Avgustu niko ne radi pa necu ni ja,od Septembra pocinjemo normalno.Uskoro cu gledati da obezbedim malu kolicinu fan kontrolera ZM-MFC2 (max. 6 kom).Da bi bilo fer prema svima novu listu sa zainteresovanima cu poceti da sastavljam od 18-og Avgusta 2007 do 21-og Avgusta.Za upis u listu cekanja potrebni su vasi licni podaci kao i broj mob. plus adresa ako treba da se salje kurirom van Beograda.
Cisto subjektivno misljenje; mislim da je stvar preskupa za ono što nudi
Video sam ja to uzivo, sve to lepo izgleda (svetli ko novogodisnja jelka), ali u one W sumnjam, a sve ostalo imam i moj aerogate a kosta 3 puta manje!!!
I moj CoolDrive i koshta upola manje a hladi i Hard
Teshko njesra od uredjaja.... Prosto neverovatno za Zalman...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari