Šta je novo?

ZALMAN ZM-MFC2 (fen kontroler)

slazem se sa Spaceom treca je samo za kontrolu, ja imam 2 venta nakacena na Aerogate i smanjuje i gasi ih ali je RPM uvek 0000, jel moze neko da potvrdi da ovo ne radi posto sam i ja razmisljao o ovom kontroloru

Verovatno zato sto Zalman ne registruje da je prikljucen ventilator ako nema sve tri zice ;)

Inace, jel u planu neka tura? Svidja mi se skroz :)

kada mu stavis vent samo + - bez one za obrtaje ni jedan ja mislim da ne prepoznaje ali sve radi dobro jedino sto vristi kao da je vent na 0rmp

slazem se sa Spaceom treca je samo za kontrolu, ja imam 2 venta nakacena na Aerogate i smanjuje i gasi ih ali je RPM uvek 0000, jel moze neko da potvrdi da ovo ne radi posto sam i ja razmisljao o ovom kontroloru
Hmmmm nisam siguran da sam te dobro razumeo al evo mog odgovora:
Aerogate 2 bez problema kontrolise brzinu casefana koji ima 2 kabla tj. samo 2 zice i vidi mu se RPM.Znaci nema razlike da li ima 2,3,4 zice,isto se ponasa.

Poslednja izmena:
nisi me razumeo, znam za Aerogate imam ga, mene zanima to u vezi Zalmana da li iskljucivo trazi 3 zice ventove kako bi im mogao regulisati voltazu, mislim ipak 3 zica je samo brzina okretanja, za voltazu ne treba, pa me zanimalo od ljudi koji su uzeli Zalman kako se kod njih ponasa.

EDIT: pretece me space

kakav je to smrdljivi fan kontroler kad ne moze da kontrolise casefanove:wall: i jos pritom kosta >=50e

Poslednja izmena:
ocigledno onaj koji samo lepo izgleda :D

meni radi posao sasvim ok. nista se ne zalim. extra je. jedino mi smeta, pomalo, sto ima tromiji odziv od CM AG II

meni radi posao sasvim ok. nista se ne zalim. extra je. jedino mi smeta, pomalo, sto ima tromiji odziv od CM AG II
Tromiji odziv?????????????????OMG pa AGII ima najtromiji odziv u istoriji odziva:S: treba 15 puta da okrenes da bi ugasio fan.

Poslednja izmena:
jeeeeeste, tako je, ali kod tebe.
nisam mislio na hod (rezolucija, step, korak, sta god) nego na pauzu koja postoji od trenutka kada pokrenes tockic pa dok ventilator ne krene da usporava.
vreme izmedju pocetka akcije i reakcije na istu...kad te doca rokne cekicem u koleno, koliko brzo ti reaguje noga pa ovaj ne uspe da se skloni na vreme i roknes ga medj...

Hteo bih i ja da narucim jedan pa me interesuje kada ce biti sledeca narudzba

Red je da se javim da objasnim stanje.Trenutno sam na odmoru.U Avgustu niko ne radi pa necu ni ja,od Septembra pocinjemo normalno.Uskoro cu gledati da obezbedim malu kolicinu fan kontrolera ZM-MFC2 (max. 6 kom).Da bi bilo fer prema svima novu listu sa zainteresovanima cu poceti da sastavljam od 18-og Avgusta 2007 do 21-og Avgusta.Za upis u listu cekanja potrebni su vasi licni podaci kao i broj mob. plus adresa ako treba da se salje kurirom van Beograda.

Red je da se javim da objasnim stanje.Trenutno sam na odmoru.U Avgustu niko ne radi pa necu ni ja,od Septembra pocinjemo normalno.Uskoro cu gledati da obezbedim malu kolicinu fan kontrolera ZM-MFC2 (max. 6 kom).Da bi bilo fer prema svima novu listu sa zainteresovanima cu poceti da sastavljam od 18-og Avgusta 2007 do 21-og Avgusta.Za upis u listu cekanja potrebni su vasi licni podaci kao i broj mob. plus adresa ako treba da se salje kurirom van Beograda.

Super. Cujemo se 18-tog. Have a nice holiday

Jedno pitanjce!
Jako si se svidja ovaj kontroler, ali nameravam da kupim Antec P190 kuciste koje ima vratanca! Zanima me da li ce ono veliko dugme (koje strci) smetati da se zatvore vratanca na kucistu!

na mom chief-u smeta, pa cu morati i tu nesto da smislim :smash:

Cisto subjektivno misljenje; mislim da je stvar preskupa za ono što nudi ;)

Video sam ja to uzivo, sve to lepo izgleda (svetli ko novogodisnja jelka), ali u one W sumnjam, a sve ostalo imam i moj aerogate a kosta 3 puta manje!!!

Cisto subjektivno misljenje; mislim da je stvar preskupa za ono što nudi ;)

Video sam ja to uzivo, sve to lepo izgleda (svetli ko novogodisnja jelka), ali u one W sumnjam, a sve ostalo imam i moj aerogate a kosta 3 puta manje!!!

I moj CoolDrive i koshta upola manje a hladi i Hard :D
Teshko njesra od uredjaja.... Prosto neverovatno za Zalman...

koliko je para ovo cudo!?

hvala na informacijama..nemam sitno :D

Evo ja danas uzemo moj primerak Zalmana, finalna obrada je extra uradjena, jos samo da ga ubacim u komp, pa da vidimo....

I moj CoolDrive i koshta upola manje a hladi i Hard :D
Teshko njesra od uredjaja.... Prosto neverovatno za Zalman...

1. pa, valjda i oni estetski dizajneri moraju da zarade nesto za zivot ? ;)
2. po meni, bilo sta od, npr. Sony-ja je neopravdano skuplje...da se razumemo, jeste da imaju kvalitet, ali i ciga s ulice je cuo za njih. kapirash ?;)

Pricajte vi sta hocece ali je Zalman zakon ...
mozda malo vise kosta ali kome je skupo nemora da kupi

ne znam jeste li videli ovo :)

To onaj stari, jos od pre par godina... ?

EDIT. Ah ne, zeznuh se, sad videh i ono "Plus" u nazivu...

Poslednja izmena:
Vrh Dno