ja sam prikacio na taj Y kabal fan samo na beli prikljucak i radi,moze da se menja brzina.ja mislim da kad se prikljuci na oba kraja,menja se brzina za oba istovremeno a ako prikljucis samo na plavi kraj onda ne moze.Doduse, nije mi jasan onaj Y kabl koji ima 2 prikljucka - jedan plavi sa 2 pina i drugi beli sa 3? U cemu je tu kvaka? Citao sam uputstvo i to mu dodje kao zaseban kanal za 2 kulera koji ne mogu da se kontrolisu ako oba kabla nisu zakacena (sto ja i vidim ali ja nemam sta da zakacim na 2-pinski konektor).
I btw, morao sam da savijem plastiku na onom cetvoropinskom kablicu jer razmak za one "linije" nije pasovao prilikom montaze box kulera (malo je bezveze ali modovanje je moralo da padne...).
Sjajan uredjaj i fala Djoletu sto nam je omogucio da ih imamo![]()
Druze da si malo pazljivije pratio ovaj thread,bilo bi ti kristalno jasno da se radi o nabavci.Mozda ako bude dovoljno interesenata mogli bi da ponovimo nabavku.
moram da priznam da sam malko razocaran. mislim, ne moze da pogoni ni najobicniji TT 80mm vent od 2A i 60db @ 7k rpm......
..... sad cu moci da iskuliram ukucane za racun za struju:,,:
jedno pitanje, is it safe da gurnem jednu od Tsondi u rezervoar ? tecnost je ona sto se dobija uz TT BigWater.
Nešto se tripujem, ne radi mi fan kontrola kada nema sve tri žicene na ventu, većina ventova mi je sa crvenom i crnom, bez one žute, i sad mi radi sve na max, tek kad ubacim fan sa tri žice sve radi kako treba. Jel to kod svih tako?
Space, majke mu, pa ta treca zica uglavnom sluzi za kontrolu obrtaja![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari