Šta je novo?

ZALMAN ZM-MFC2 (fen kontroler)

sta te toliko nervira kod CM ?

(Ne)kvalitet izrade, zato sto konstantno blinka jer nije prikacen nijedan fan na njega a i sam izgled.
A tek to sto pisti posle svakog paljenja masine...ili restarta... necu ni da spominjem :D Znam da moze da se iskljuci ali nisam nikad nasao vremena za to :)

Zato je penzionisan u fijoku dok ne vidim sta cu sa njim da radim.

Poslednja izmena:
ako se pre isključivanja fan-a smanji na 0 rpm onda ne blinka i ne pišti.
što se izgleda tiče u odnosu na ovog zalmana je:S:

djolezzzz, bre!!!
pocinjemo da kriziramo :)

Poslednja izmena:
30-ti danas, a tebe nema, a tebe nema, kontrolere da nam das :)

Kontroleri ili smrt :p

Skuplja se raja sa bakljama i vilama :p

Bogme ima da bude scena ko u Simpsonovima :D
Djolez, crno ti se pise :) Daj kontrolere, bre :D :D :d

Meni jedan dzabe, posto sam popalio ovol'ku raju :D

Ti moz' da dobijes samo ban jer spamujes :D :D :d

a mozda je djolez pao na grani i to sve zbog vas :p :d

otisho je na more:d

i nece biti tu do daljnjeg:D

Dobro sto je otis'o on, nego kud spakova i kontrolere zajedno sa papucama, slaufom i maslinovim uljem :d:d:d

bilo mu u gacama pa nije stigao da se presvuce :D

On vec ima zutih kartona kolko hoces (mito primam na PM) :D :D :d

Odosmo u debeli off :) Hocemo kontrolere! :p

Poslednja izmena:
dodatno nas lozis? ili nam odvracas misli ?

ma ne
violent5.gif
:D :D

fan kontroleri su stigli,sutra ceo dan traje isporuka svim strpljivim i finim ljudima,moj odgovor svima koji su bili nestrpljivi i provocirali svojim izjavama (smrt,baklje i vile,u gacama i sl.) je kratak : nema.

/me pokazuje prstom u CAR-a
On je kriv :D

Da ne bude da ne znam i ja da se salim,Pozdrav svima ;)

@Bigjoe

A Bigjoletu posto je pokretac akcije,dobice od mene na sve sto bude kupovao kod mene do Juna 2008 5% popusta i status starog kupca.Pozurite vi sa ZM-MFC2 roba je HOT.Poz

Poslednja izmena od urednika:
Ja sutra preuzimam, danas sam bio sprecen... :(

Nazalost nema druze lnicks,ali nesto ce vidimo za tebe.Samo nije mi jasno, isporucio dosad jedno 5-6 kontrolera i niko se nije ovde javio da kaze kakav je, dal radi ono sto pise u spec.
i tako to.Zar niko vise nema vremena ?!

Dobro je, evo obecao Staxm da ce da napise neki mini review,hvala Staxm ! Ja svoj nisam jos stigao da instaliram,bice valjda vremena za vikend.

Poslednja izmena od urednika:
evo ja ga nocas prikljucio i jos je lepsi uzivo nego na slikama.diplay je svetao jedina mana je sto kad se gleda iskosa brojevi se ne raspoznaju,sve su osmice:D kvalitet izrade je dobar,bolji od recimo cooldrive-a 4 koji sam imao a sa kojim doduse nisam imao srece jer je bio fabricki neispravan.potrosnja struje koju pokazuje je stvarno intresantna,ne prelazi 200w obicno je jedva preko 100w.sto li sam kupovao napajanje od 550w?:d

Nisi slushao Mishka :) nisi dovoljno koristio search ;) Ajde neki detaljan review :)

stigao kontroler pre pola sata, veceras sam off-line i sutra postujem utiske i photos...

Vrh Dno