Skankhunt42
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.11.2016
- Poena
- 235
a cartier?
da kad se podigne poklopacDa li lume dobro svetli u mraku?![]()
Hvala na ponudi, ali da, u pravu si. Srpski pasoš, vize i ostale stvari...nema vezeMožeš ga naručiti na moju adresu, samo pitanje je koji pasoš imaš / kako bi došao ovde da preuzmeš..
Daj slobodno predloge drugih automatika/mehaničkih satova sa Worldtimer funkcijomMa sat svakako ne vredi ni pola te cifre...
Za te pare ima bukvalno hiljade dostupnijih, kvalitetnijih i lepših satova sa GMT funkcijom.
Junghans Meister Worldtimer je svakako neuporedivo lepši i svedeniji...Hvala na ponudi, ali da, u pravu si. Srpski pasoš, vize i ostale stvari...nema veze
Daj slobodno predloge drugih automatika/mehaničkih satova sa Worldtimer funkcijom![]()
Jedino sto nije mehanički, al po meni gshock bt kockica GW-B5600 ima vrhunsku gmt funkcijuDaj slobodno predloge drugih automatika/mehaničkih satova sa Worldtimer funkcijom![]()
i meni je ovaj pao napamet. milion i jedan lajk za ovaj post. po meni nemoguce uporediti ovaj junghans sa onim farerimaJunghans Meister Worldtimer je svakako neuporedivo lepši i svedeniji...
![]()
Viđao sam ih na Chrono24 za oko 1400e...
Junghans Meister Worldtimer je svakako neuporedivo lepši i svedeniji...
Viđao sam ih na Chrono24 za oko 1400e...
Jedino sto nije mehanički, al po meni gshock bt kockica GW-B5600 ima vrhunsku gmt funkciju6 vremenskih zona koja se lako podese preko bt i mogu paralelno da se prikazuju sa lokalnim vremenom i da se zamene
![]()
Visoko pucasGshock cu neki nekada, jer su mi legendarni...ali obzirom da sam fasciniran Patekovim izvedbama worldtimer-a, htedoh jedan pristupacniji meni![]()
Ja lično nisam, ali sve ti je napisao @nemanja123Niko nije kupovao sa Jomashopa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari