Šta je novo?

Za ljubitelje analognih satova

Da li lume dobro svetli u mraku? :)

Neuobicajen sat a ima sve, samo da je cena 50% niza... :)

Postoji li neka varijanta porucivanja, bez da se plati 32% dazbina na ove cene ?! 32%..totalna komedija...

Isporuka može biti besplatna, ali uvozne takse postoje svuda osim u USA (valjda)
Jedino da skokneš do tetke u UK i dok si tamo ga kupiš ;-)

Aavv, na zalost morao bih da iznajmim tetku, jer je ovo on-line radnja, nemaju fizicke radnje niti neka druga radnja prodaje njihove satove :(

Da, video sam, zato sam i predložio da skokneš do Britanije :) Tamo im je matica. A put do tetke u USA je ipak skuplji i mnogo duže traje :d

Pa da, samo kako da ga uzmem...morao bih da ga narucim na neku adresu u GB i da me ceka kad sletim :)

Mislim da ne može da dobije povraćaj/oslobođenje od PDV-a ako naruči na UK adresu? Ne znam da li je to bitno ali na ovolike cifre to nije baš za zanemarivanje.

Ma sat svakako ne vredi ni pola te cifre...
Za te pare ima bukvalno hiljade dostupnijih, kvalitetnijih i lepših satova sa GMT funkcijom.

Možeš ga naručiti na moju adresu, samo pitanje je koji pasoš imaš / kako bi došao ovde da preuzmeš..
Hvala na ponudi, ali da, u pravu si. Srpski pasoš, vize i ostale stvari...nema veze :)
Ma sat svakako ne vredi ni pola te cifre...
Za te pare ima bukvalno hiljade dostupnijih, kvalitetnijih i lepših satova sa GMT funkcijom.
Daj slobodno predloge drugih automatika/mehaničkih satova sa Worldtimer funkcijom :)

Hvala na ponudi, ali da, u pravu si. Srpski pasoš, vize i ostale stvari...nema veze :)

Daj slobodno predloge drugih automatika/mehaničkih satova sa Worldtimer funkcijom :)
Junghans Meister Worldtimer je svakako neuporedivo lepši i svedeniji...

Junghans-Meister-Worldtimer-1.jpg

Viđao sam ih na Chrono24 za oko 1400e...

Jedino sto nije mehanički, al po meni gshock bt kockica GW-B5600 ima vrhunsku gmt funkciju :) 6 vremenskih zona koja se lako podese preko bt i mogu paralelno da se prikazuju sa lokalnim vremenom i da se zamene :)

Junghans Meister Worldtimer je svakako neuporedivo lepši i svedeniji...

Viđao sam ih na Chrono24 za oko 1400e...

Nije los predlog..koliko vidim mogu u Madjarskoj da se nabave...bar sam video na njihovom sajtu da imaju dilere u Madjarskoj...

Jedino sto nije mehanički, al po meni gshock bt kockica GW-B5600 ima vrhunsku gmt funkciju :) 6 vremenskih zona koja se lako podese preko bt i mogu paralelno da se prikazuju sa lokalnim vremenom i da se zamene :)

Gshock cu neki nekada, jer su mi legendarni...ali obzirom da sam fasciniran Patekovim izvedbama worldtimer-a, htedoh jedan pristupacniji meni :D

e pa ti onda uzni patek. svako ovde da proda plac ili kucu sta ima i da prilozi, taman ce da se skupi za jedan :D

Prilozi

• Screenshot_20220730_130139_com.vanced.android.youtube.png
    Screenshot_20220730_130139_com.vanced.android.youtube.png
    1.2 MB · Pregleda: 144
  • Screenshot_20220730_130214_com.vanced.android.youtube.png
    Screenshot_20220730_130214_com.vanced.android.youtube.png
    1.2 MB · Pregleda: 152
  • Screenshot_20220730_130321_com.vanced.android.youtube.png
    Screenshot_20220730_130321_com.vanced.android.youtube.png
    550.4 KB · Pregleda: 137
😄😄 Bajden ko da očekuje da ga katapultiraju iznad Atlantika sa tim satom 😂

DHL Express ne carini niti udara PDV na robu do 50€ (tačnije oni plaćaju te namete), a običan DHL naplaćuje po pravilu (PDV na svu robu, carina+PDV na preko 50€).
Svi naplaćuju carinu i PDV na robu iznad 50€. U faktor sreće ne ulazim.

Nazad
Vrh Dno