Priznaj da te je zabolelo kada su prosle i nogiceAca je napisao(la):Simpsone ne diraj vise coveka, evo opametio se. :d:d
Nebojsa Lukic je napisao(la):Jedno pitanje za overclockere : da li te masine sluze samo da izdrze 5 sec kako biste uhvatili screenshoot iz WCPUID-a ili Sandre ili nesto korisnije? Ko sme od vas recimo da od tako OC masinu postavi za recimo server pod recimo Linuxom, na kome ce da bude recimo 20000 korisnika? Nemojte mi samo reci, "prolazi prime95 i slicno" jer ne postoji jedan test koji moze da ustanovi koliko je masina stabilna. Znam, da ce sada da leti drvlje i kamenje prema meni![]()
Aca je napisao(la):...Ja licno probam dokle moze max. da radi, a zatim vratim u rikverc za 10% i tu ga ostavim za normalan rad. ,) Testovi su vec nesto drugo. :beat:
Ijaaaaaooo... zakukaces mi za kartu kad budes hteo bolji skor u 3DMark-usimpson H je napisao(la):Pu,pu daleko bilo pa sa kim bi se trkali mi sa intelima?Sami izmedju sebe??Ili sa Carom (pilicarom)
,ili sa Athlonomi njegovom socijalnom plocom:hump:
simpson H je napisao(la):I sto sada ovo nebi bio server??
Nebojsa Lukic je napisao(la):A na 3221 MHz ? Ne na terasi i na -10*C![]()
Ne .Na terasu se izlazi samo za 3DMark i to vise zbog karte nego zbog samog CPU.Nebojsa Lukic je napisao(la):A na 3221 MHz ? Ne na terasi i na -10*C![]()
Nebojsa Lukic je napisao(la):memorija je Infenion PC2100 radi na CAS2 3-5-3 2T 2CMD i sto je najvaznije na ovom setovanju prolazi memtest86 extended test koji traje 2h i 37m (recimo na 185 CAS2.5 puca na extended testu a prolazi standard!), prolazi
HCTPro 6h (koliko je potrebno za izdavanje sertifikata o stabilnosti),
Ja bato.Aca je napisao(la):Ko je uopste blesav da stavi overklokovani kompjuter kao server?
Gedza je napisao(la):Ja bato.
Evo imam jedan koji radi od septembra 2001. i ugasen je tri puta, crkla dva SDRAM modula i jos jednom sam ga cistio od blata.
ivo.r je napisao(la):Od blata?Pa gde radi taj server?
Aca je napisao(la):Verovatno u nekom svinjcu. :beat: :beat:
Vocko je napisao(la):Pa to je i pravo mesto za amd :d :d :d
student je napisao(la):Ma sta dobro, od shishtanja WBK svinje izgubise apetit:hump:
Alexandar je napisao(la):Nije AMD kao INTEL truba, zbog njega su svinje ostale bez zuba! :hump:
Vocko je napisao(la):Ako ti to kazem moracu da te ubijem :whip![]()
Vocko je napisao(la):![]()
![]()
![]()
Jel AMD ima 5 brzina, pravi dosta dima i pin mu se klima ???
![]()
![]()
ivo.r je napisao(la):Bolje nemoj jer će onda moj duh zaposesti tvoje sveže modovano kućište. Šta ćeš onda? type; O:beat:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari