Šta je novo?

Za Acu

ja sam ubedjen da ova ploca ima samo pci divider 1/6
e sad voleo bih kada bi me neko razuverio ali mislim da je mrka kapa
cak sam sve manje ubedjen da i ostale ploce imaju pci lock
nego ako neko, negde iskopa neki program koji moze da ocita brzinu pci magistrale neka javi odmah rado cu testirati
Ukoliko neko nezna sandra nemoze da ocita pci speed sa nforce 2 cipa a to su obrazlozili tako sto nisu dobili dokumentaciju o cipu na uvid

(D)

Darkmatter je napisao(la):
Prvo nesvidja mi se tvoje nepoverenje :cuss:
Drugo sve sto postujem na ovaj forum a i na ostale su licno moji rezultati dobijeni sa bas mojom plocom na bas mom kompijuteru
OK, izvinjavam se. Najiskrenije.
Mislim, samo si stavio tu slicicu, pa sam pomislio da MOZDA samo hoces da istaknes jos jedan visok FSB. Nebitno ciji, ali u svakom slucaju visok.

Ipak, to je tvojih ruku delo. I zato ti se jos jednom izvinjavam i cestitam.
a svaki koji na ovaj forum postuje tudje rezultate pod svojim imenom je najobicniji plagijator i N E Z A S L U Z U J E da bude clan ovog foruma.
Apsolutno se slazem.
A trece ovaj rezultat postignut je sa gore pomenutom plocom ali memorija nije radila sinhrono sa fsb mada ja nisam ni rekao da je radila ali u svakom slucaju memoriju trazim pa cemo videti na koliko ce raditi
Nebitno... vazno je da si utvrdio koliko ploca moze.
A moze mnogo.

Sto se mene tice, bas ovako i treba da se radi test ploce... cisto ploce, da apsolutno ne zavisi od kvaliteta memorije. Zato se to meni svidjalo na KR7A, jer ima asinhrono setovanje za memoriju nanize.
Cak mi je i bilo cudno zasto niko nije 8RDA+ testirao na ovaj nacin.
Cetvrto epox definitivno nema pci lock zato sto mi je vec pri 240mhz gubio flopi , raid kontroler i skistar 2 kartu a i na 237 moj komp je bio sve samo ne stabilna masina
Pa kako sad to? Po stranim forumima niko se nije zalio na PCI.
A i na EPoX-ovom sajtu, u FAQ sekciji, kao oficijalno obavestenje stoji da je PCI uvek zakljucan na 33 MHz. Slao sam i link za to.

Ali dobro, ipak vise verujem tebi.
a najvise sto sam uspeo da izvucem iz nje da se probudi je bilo 242 mhz
Bez ikakvog Hard. modinga
Fenomenalno! Doduse, sa modovanjem Vdd-a ces pre svega dobiti stabilnost na tako visokom FSB-u... ali mozes da ucaris i koji MHz vise :mig:

Brate tri dana se ja patim sa tim pci lockom i nikako da izguram stvar do kraja sve ovo sto sam ja naveo je ipak moje licno misljenje iz mog iskustva
kazem ja opet nemora bas da bude ovo gubljenje pci uredjaja bas zbog pci magistrale mozda je ipak fsb prevelik pa zbog toga ludi ali ipak takvo ponasanje pci uredjaja je do sad znacilo samo jedno a to je preveliki pci bus

Mada i dalje trazim odgovor ako nesto saznam ja cu sigurno javiti

:confused:

nego ako neko, negde iskopa neki program koji moze da ocita brzinu pci magistrale neka javi odmah rado cu testirati
Ukoliko neko nezna sandra nemoze da ocita pci speed sa nforce 2 cipa a to su obrazlozili tako sto nisu dobili dokumentaciju o cipu na uvid
(D)
Ma, Sandra ne moze lepo da ocita ni sa KT266A/333/400 ploca sa iole visim FSB-om, a kamoli nF2...

Jedino da cekas novu verziju programa (ako se vec nije pojavila).

EDIT. Posto si vec napisao reply, da ne pisem ja sad novi...
I meni se cini da su ti to simptomi visokog FSB-a, odnosno, visokog PCI-ja. Nadam se da si AGP prethodno zakljucao, dal' na 66 ili 75, svejedno?
U svakom slucaju, cim saznas sta je, javljaj.

Posto su me neki prebacili u poljoprivredu, ja cu njih na Reno 4 samo kada ih vidim ... ctp; :hump: ;) (otprilike rspored dogadjanja)

Nazad
Vrh Dno