Šta je novo?

Za Acu

ivo.r je napisao(la):
Jes da je vruć alli zato piči, pa se svaki 'clocker s AMD-om diči
:d:d

shasija mu shatro cvrsta, debela 2 prsta, qleri mu bucni stradale mi usi

:D :D :D :D

(koje prose*avanje :D :D)

Vocko je napisao(la):

Ajd sad svi trk do nadlezne ustanove :) Izlapeli ste PPL.

pozdrav

Nego Don Aco da mi ovo privodimo kraju. Tebi prvo mesto, meni srebro, a Simpsonu bronza i mirna Backa. Ostali su ipak miljama daleko iza. Nego strasi me jedna druga svar : Planiram da nabudzim Asus sa NGForce 2 (deluxe) ali na tesovima sam nasao da ploca nece ni da cuje preko 200MHz. Da li je u pianju, po tvoom strucnom sudu, opet neznanje onih koji testiraju, ili je ploca stvarno lenja za vise.

Athlon je napisao(la):
Nego Don Aco da mi ovo privodimo kraju. Tebi prvo mesto, meni srebro, a Simpsonu bronza i mirna Backa. Ostali su ipak miljama daleko iza. Nego strasi me jedna druga svar : Planiram da nabudzim Asus sa NGForce 2 (deluxe) ali na tesovima sam nasao da ploca nece ni da cuje preko 200MHz. Da li je u pianju, po tvoom strucnom sudu, opet neznanje onih koji testiraju, ili je ploca stvarno lenja za vise.

mali mnogo si se naduvo, pazi da nepuknes !!!

:cuss:

Athlon je napisao(la):

Mozete zlato i srebro da podelite kada ubijete ovo...

Athlon je napisao(la):
Jel to sad pazaris nForce 2 ili gForce 2 ???

student je napisao(la):
Mozete zlato i srebro da podelite kada ubijete ovo...

Jel' to moja memorija? :D

Za Athlona: Kazes ploca nece preko 200? :D :D
Pozdrav iz sirotinjske zemlje...

Athlon je napisao(la):

Alexandar je napisao(la):
..Za Athlona: Kazes ploca nece preko 200? :D :D
Pozdrav iz sirotinjske zemlje...

Ja predlazem da Athlonu dodelimo zlatnu medalju i pocasno mesto dozivotnog predsednika za nemerljive rezultate pri testiranju kao i zadivljujuce znanje pokazano tom prilikom :D
:hump:

jaksa je napisao(la):
Ja predlazem da Athlonu dodelimo zlatnu medalju i pocasno mesto dozivotnog predsednika za nemerljive rezultate pri testiranju kao i zadivljujuce znanje pokazano tom prilikom :D
:hump:

Mislis da ga zatvorimo i bacimo kljuc O:) :D :D

Vocko je napisao(la):

Oooovaaaaj, Vocko... ko sad spamuje? :D :wave;

Covek pominje medalje, a ja ni jedan njegov rezultat nemam na mestu predvidjenom za dodelu medalja. Mozda ga ovo probudi iz sna u kojem se nalazi trenutno:

www.vtkom.net/~benchmark

Athlon je napisao(la):
E vala, zasluzio si to srebro, ako nista drugo, onda za trud.

Samo, nesto ti nema rezultata da potkrepe to srebro... odnosno, cinjenicu da si ispred simpsona.

Muci me nesto. Osecam se delimicno odgovornim za odlazak threada u maline :p a samo sam pitao Gedzu gde se nalazio onaj blatnjevi server... :d

... a onda je neodgovorni moderator poceo da mi preti smrcu :D

ivo.r je napisao(la):
Muci me nesto. Osecam se delimicno odgovornim za odlazak threada u maline :p a samo sam pitao Gedzu gde se nalazio onaj blatnjevi server... :d

... a onda je neodgovorni moderator poceo da mi preti smrcu :D

Pa sta hoces, smrt je bolja od ban-a, makar se ne mucis :D :D

Originally posted by CAR
Oooovaaaaj, Vocko... ko sad spamuje?

Ti... uvek :D :D

Brze, zavrsavajte ovaj thread dok ne dodje Crni Dzo ...

E obozavam da dodjem ovde da citam ovaj thread. Sit se nasmejem. Nego da mi pustimo Athlon-a da on jos malo otvara ovakve thread-ove pocinje da biva sve zanimljivije na benchmark forumu... :beat:

Zaboravih da dodam na ovoj ploci nije problem u agpu njega mozes da zakljucas medjutim izgleda da ima problem sa pci magistralom

Darkmatter je napisao(la):
Ploca je Epox 8rda+
sa radenom 8500

:p
Izvini, ali ja moram da pitam: jesi li ovo ti napravio? Bas ti... a ne neki lik sa nekog foruma ciji si shot sad postovao.

Ako jesi ti, svaka cast... zaista. I ako jesi bas ti, da li si uradio Vdd mod i na koji napon?

CAR je napisao(la):
Izvini, ali ja moram da pitam: jesi li ovo ti napravio? Bas ti... a ne neki lik sa nekog foruma ciji si shot sad postovao.

Ako jesi ti, svaka cast... zaista. I ako jesi bas ti, da li si uradio Vdd mod i na koji napon?

CAR je napisao(la):

Prvo nesvidja mi se tvoje nepoverenje :cuss:
Drugo sve sto postujem na ovaj forum a i na ostale su licno moji rezultati dobijeni sa bas mojom plocom na bas mom kompijuteru
a svaki koji na ovaj forum postuje tudje rezultate pod svojim imenom je najobicniji plagijator i N E Z A S L U Z U J E da bude clan ovog foruma.
A trece ovaj rezultat postignut je sa gore pomenutom plocom ali memorija nije radila sinhrono sa fsb mada ja nisam ni rekao da je radila ali u svakom slucaju memoriju trazim pa cemo videti na koliko ce raditi
Cetvrto epox definitivno nema pci lock zato sto mi je vec pri 240mhz gubio flopi , raid kontroler i skistar 2 kartu a i na 237 moj komp je bio sve samo ne stabilna masina
a najvise sto sam uspeo da izvucem iz nje da se probudi je bilo 242 mhz
Bez ikakvog Hard. modinga

cheers

Darkmatter je napisao(la):
A trece ovaj rezultat postignut je sa gore pomenutom plocom ali memorija nije radila sinhrono sa fsb mada ja nisam ni rekao da je radila ali u svakom slucaju memoriju trazim pa cemo videti na koliko ce raditi
cheers

Ako imas dva modula probaj MemBandwidth u Sandri pri asinhronom radu CPU-a i memorije pa da vidimo da li dual ddr kontroler dolazi do izrazaja.

Athlon je napisao(la):
Nisam ACA, ali ako ti ovo pomaze (ako si mislio na nForce2).
http://www.ocworkbench.com/2003/readersaward/award-1.htm
http://www.asus.com/prog/awardindex.asp?kp=a7n8x&ks=a7n8x&km=a7n8x&kcc=a7n8x
Inace ploca ima opcija, da se mozes igrati po ceo dan (imam tu plocu).

Vrh Dno