- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 679
ivo.r je napisao(la):Jes da je vruć alli zato piči, pa se svaki 'clocker s AMD-om diči
:d:d
shasija mu shatro cvrsta, debela 2 prsta, qleri mu bucni stradale mi usi
(koje prose*avanje
ivo.r je napisao(la):Jes da je vruć alli zato piči, pa se svaki 'clocker s AMD-om diči
:d:d
Vocko je napisao(la):shasija mu shatro cvrsta, debela 2 prsta, qleri mu bucni stradale mi usi
![]()
![]()
![]()
(koje prose*avanje![]()
)
Athlon je napisao(la):Nego Don Aco da mi ovo privodimo kraju. Tebi prvo mesto, meni srebro, a Simpsonu bronza i mirna Backa. Ostali su ipak miljama daleko iza. Nego strasi me jedna druga svar : Planiram da nabudzim Asus sa NGForce 2 (deluxe) ali na tesovima sam nasao da ploca nece ni da cuje preko 200MHz. Da li je u pianju, po tvoom strucnom sudu, opet neznanje onih koji testiraju, ili je ploca stvarno lenja za vise.
Athlon je napisao(la):Nego Don Aco da mi ovo privodimo kraju. Tebi prvo mesto, meni srebro, a Simpsonu bronza i mirna Backa. Ostali su ipak miljama daleko iza. Nego strasi me jedna druga svar : Planiram da nabudzim Asus sa NGForce 2 (deluxe) ali na tesovima sam nasao da ploca nece ni da cuje preko 200MHz. Da li je u pianju, po tvoom strucnom sudu, opet neznanje onih koji testiraju, ili je ploca stvarno lenja za vise.
I ovostudent je napisao(la):Mozete zlato i srebro da podelite kada ubijete ovo...
simpson H je napisao(la):
Jel to sad pazaris nForce 2 ili gForce 2 ???Athlon je napisao(la):Nego Don Aco da mi ovo privodimo kraju. Tebi prvo mesto, meni srebro, a Simpsonu bronza i mirna Backa. Ostali su ipak miljama daleko iza. Nego strasi me jedna druga svar : Planiram da nabudzim Asus sa NGForce 2 (deluxe) ali na tesovima sam nasao da ploca nece ni da cuje preko 200MHz. Da li je u pianju, po tvoom strucnom sudu, opet neznanje onih koji testiraju, ili je ploca stvarno lenja za vise.
student je napisao(la):Mozete zlato i srebro da podelite kada ubijete ovo...
Alexandar je napisao(la):..Za Athlona: Kazes ploca nece preko 200?![]()
Pozdrav iz sirotinjske zemlje...
jaksa je napisao(la):Ja predlazem da Athlonu dodelimo zlatnu medalju i pocasno mesto dozivotnog predsednika za nemerljive rezultate pri testiranju kao i zadivljujuce znanje pokazano tom prilikom
:hump:
Oooovaaaaj, Vocko... ko sad spamuje?Vocko je napisao(la):shasija mu shatro cvrsta, debela 2 prsta, qleri mu bucni stradale mi usi
![]()
![]()
![]()
(koje prose*avanje![]()
)
E vala, zasluzio si to srebro, ako nista drugo, onda za trud.Athlon je napisao(la):Nego Don Aco da mi ovo privodimo kraju. Tebi prvo mesto, meni srebro, a Simpsonu bronza i mirna Backa. Ostali su ipak miljama daleko iza. Nego strasi me jedna druga svar : Planiram da nabudzim Asus sa NGForce 2 (deluxe) ali na tesovima sam nasao da ploca nece ni da cuje preko 200MHz. Da li je u pianju, po tvoom strucnom sudu, opet neznanje onih koji testiraju, ili je ploca stvarno lenja za vise.
CAR je napisao(la):E vala, zasluzio si to srebro, ako nista drugo, onda za trud.
...
ivo.r je napisao(la):Muci me nesto. Osecam se delimicno odgovornim za odlazak threada u malinea samo sam pitao Gedzu gde se nalazio onaj blatnjevi server... :d
... a onda je neodgovorni moderator poceo da mi preti smrcu![]()
Originally posted by CAR
Oooovaaaaj, Vocko... ko sad spamuje?
Vocko je napisao(la):Mislis da ga zatvorimo i bacimo kljuc O![]()
![]()
![]()
Darkmatter je napisao(la):Evo i od mene jedan simpatican fsb
:boom:
JFK je napisao(la):Na kojoj je to ploci??? Sa agp karticom?![]()
Izvini, ali ja moram da pitam: jesi li ovo ti napravio? Bas ti... a ne neki lik sa nekog foruma ciji si shot sad postovao.Darkmatter je napisao(la):Ploca je Epox 8rda+
sa radenom 8500
![]()
CAR je napisao(la):Izvini, ali ja moram da pitam: jesi li ovo ti napravio? Bas ti... a ne neki lik sa nekog foruma ciji si shot sad postovao.
Ako jesi ti, svaka cast... zaista. I ako jesi bas ti, da li si uradio Vdd mod i na koji napon?
CAR je napisao(la):Izvini, ali ja moram da pitam: jesi li ovo ti napravio? Bas ti... a ne neki lik sa nekog foruma ciji si shot sad postovao.
Ako jesi ti, svaka cast... zaista. I ako jesi bas ti, da li si uradio Vdd mod i na koji napon?
Darkmatter je napisao(la):A trece ovaj rezultat postignut je sa gore pomenutom plocom ali memorija nije radila sinhrono sa fsb mada ja nisam ni rekao da je radila ali u svakom slucaju memoriju trazim pa cemo videti na koliko ce raditi
cheers
Nisam ACA, ali ako ti ovo pomaze (ako si mislio na nForce2).Athlon je napisao(la):Nego Don Aco da mi ovo privodimo kraju. Tebi prvo mesto, meni srebro, a Simpsonu bronza i mirna Backa. Ostali su ipak miljama daleko iza. Nego strasi me jedna druga svar : Planiram da nabudzim Asus sa NGForce 2 (deluxe) ali na tesovima sam nasao da ploca nece ni da cuje preko 200MHz. Da li je u pianju, po tvoom strucnom sudu, opet neznanje onih koji testiraju, ili je ploca stvarno lenja za vise.
Darkmatter je napisao(la):Nemam trenutno dva modula ali cu sutra uzeti pa cu probati
cheers
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari