DjoX
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.01.2007
- Poena
- 330
Nista ne moze da nadoknadi losu konstrukciju u startu, pa ni jedan obican dekoder. Riba smrdi od glave. Poz :wave:
U rangu od 300E moze.
POZ
Nista ne moze da nadoknadi losu konstrukciju u startu, pa ni jedan obican dekoder. Riba smrdi od glave. Poz :wave:
Sta podrazumevas pod TXH?
ako imas nesto ovako rado cu da ti iznesem krs iz sobe
http://cgi.ebay.com/mcintosh-mr80-t...3QQcmdZViewItemQQssPageNameZRSS:B:SRCH:US:101
http://cgi.ebay.com/mcintosh-c20-c-...1QQcmdZViewItemQQssPageNameZRSS:B:SRCH:US:101
http://cgi.ebay.com/mcintosh-mc275-...2QQcmdZViewItemQQssPageNameZRSS:B:SRCH:US:101
U rangu od 300E moze.
POZ
http://en.wikipedia.org/wiki/THX
Ja znam odlicno ali ti ocigledno ne , a posebno je zanimljiva THX preporuceni nivo glasnoce za odredjene frekvencije i kako se menja godinama....
Misljenja su ko ekseri svi biju po njima ako nemaju potkrepljenje , pogledaj par postova gore sta je sastavljeno za isti novac koliko kosta 5500 , a bas bih voleo i tebe na tom blind testu....
a prosvetli ti mene znas li koji je zahtevani nivo spl po THX home cinema (pro ne smem ni da pominjem) za 40hz ?
Ne bavim se poslom koji ima veze sa tim, tako da ne vidim potrebu da to znam.
Jel ti znas sta su descange ? :eyebrows:
Zovi me molim te na taj blind test.
Ali ja nosim PS3 i upalim ti Dead Space (jer je to igra sa najboljim zvukom ikada u igrama).
Ja ako bi uzimao HIFI isao bi da uzmem sve da bude Pioneer, neka njihova srednja klasa. To sto oko 1000e. Trenutno mi ne treba, ali planiram da uzmem kroz koju godinu kad napravim svoju kucu sa bar jednom velikom dnevnom sobom.
Iako si mi na ignore listi , evo i tebi ponovo tvoj sub sa z5500 na 40hz praci 78db zvucnog pritiska , GARANTUJEM da ce u istim uslovima taj heco da napravi bar 79 koji ce da bude bar 5 puta jasniji i cistiji od tog iz one bandpass kante 6th ordera sa 70w rmasa na 5 posto izoblicenje , koji ti deo nije jasan da ti ga razjasnim , o kvalitetu glasa koji izlazi iz odnog jadnog centralnog prckoljastog zvucnika , kad se downmixuje na prednje kanale (heco u onoj kombinaciji ) zvuci takodje 5 puta bolje , zadnji takodje , tako da da ne treba mi sub i srednji , kd skupim pare dodam ih i imam 15puta bolji sisstem od z5500:wave:I ti bi mogao da pogledaš taj svoj post i da vidiš da si ostao nedorečen. Proveri malo to :d
Druze moja qvadrofonija protiv tvog 5.1 z5500 , 7.1 gigaworksa u bilo koje doba dana i noci na bilo kom mestu , film ti biras :wave:Problem je sto ste vi "matorci" slusali stereo zvuk toliko godina i znate sta je najbolje, dok mi mladi preko 20 godina, nemamo pojma.. Ne interesuju vas 5.1 filmovi i igre, verovatno samo slusate muziku, pa vam je i qvadrofonija surround. Od vas "hifi matoraca" jedino postujem misljenje gvlade jer znam da covek zna o cemu prica i da voli pravi 5.1 i da ide u korak sa vremenom.
Vremena su se promenila, ipak treba funkcionalnost takodje a Logitech X-540 mi sasvim vrse posao iako su jos gori plastikaneri i kante od Z5500. Kada budem imao pare za ozbiljan sistem kupicu ga, a to sklapanje bilo cega samo da bude bolje od Z5500 iako je to zapravo dosta skuplje kad se svaki deo sistema uracuna je neozbiljno.
Ajde ovako da oragnizujemo test donesemo z5500 , i moju gore sastavljenu qvadrofoniju i instaliramo u prosecnu sobu od 15ak kvadrata , pustimo par koncerta , par muzickih falova visokog kvaliteta razlicitih zanrova od svega pomalo , dva tri filma sa dobrim efektima i pozovemo 10 osoba kojima ce to sve da pustimo zatvorenih ociju , oni izadju i pisu ocene i onda da vidimo kako je ko proso i sta je bolje i sta je losije :wave:
Problem je sto ste vi "matorci" slusali stereo zvuk toliko godina i znate sta je najbolje, dok mi mladi preko 20 godina, nemamo pojma.. Ne interesuju vas 5.1 filmovi i igre, verovatno samo slusate muziku, pa vam je i qvadrofonija surround. Od vas "hifi matoraca" jedino postujem misljenje gvlade jer znam da covek zna o cemu prica i da voli pravi 5.1 i da ide u korak sa vremenom.
Vremena su se promenila, ipak treba funkcionalnost takodje a Logitech X-540 mi sasvim vrse posao iako su jos gori plastikaneri i kante od Z5500. Kada budem imao pare za ozbiljan sistem kupicu ga, a to sklapanje bilo cega samo da bude bolje od Z5500 iako je to zapravo dosta skuplje kad se svaki deo sistema uracuna je neozbiljno.
Problem je sto ste vi " slusali stereo zvuk toliko godina i znate sta je najbolje, dok mi mladi preko 20 godina, nemamo pojma.. Ne interesuju vas 5.1 filmovi i igre, verovatno samo slusate muziku, pa vam je i qvadrofonija surround. Od vas "hifi matoraca" jedino postujem misljenje gvlade jer znam da covek zna o cemu prica i da voli pravi 5.1 i da ide u korak sa vremenom.
Naravno da me interesuju filmovi i igre pa i 5.1, problem je u totalnom degradiranju zvuka sa tim 5.1 sistemima za komp.
U redu je koristiti to ako nemas para za bolje, ne vidim nista lose u tome, ali s vremena na vreme treba napraviti ekskurziju u svet kvalitetnijeg zvuka i cuti razliku, kad god neko ima priliku za to, deluje otreznjavajuce. Posle toga ce ti sigurno pasti na pamet da stedis za nesto kvalitetnije.
http://www.tehnomanija.rs/katalog/panasonic-komponenta-sa-xr55e-s.htmlOpet se vracas na muziku (gde se jedino i slazemo).
Logijev dekoder ne pomaze ni kod muzike ni kod koncerata (uglavnom nemaju dts ili ddl stream).
Medjutim - veoma, veoma izvlaci stvar na 'dvd/bluray/mkv' polju, a pogotovo u rangu od 300 Evra.
Tako da moze to da se obavi sto se tice filmova.
I da, koliko na kraju kosta ta kvadrofonija?
POZ
oni i dalje misle da je to najsistem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari