Browser - F12 or right mouse click "inspect element"И посредством admin налога, са приступном шифром на налепници, (и) у тој секцији поставки (LAN > DHCP/DNS/Port Mode...) није омогућена промена вредности.
Ко успе самостално нек' јави, користиће итекако.
Jednostavno napravi firewall pravila u mikrotiku i resen problem..Ja sam u cetvrtak imao napade na mikrotik ruter (vrv bi bio napad i na nokiju, ali nije bila povezana). Napadi su bili u smislu neovlascenog pokusaja logovanja na rutera sa razlicitih VPN-a preko telnet, ftp, ssh i api servisa.
Uglavnom, nakon toga preko mikrotika ne mogu vise da izadjem na internet uopste. Morao sam da vratim nokiju i raskacim mktik. Tehnicka za sad nije mnogo pomogla, sem sto su mi rekli da promenim SSID i pass (pri cemu ja nisam ni koristio nokijin wifi nikad). Imam svoje AP-ove.
Da dodam, da uopste nisam kapirao da je neki problem sa yunet mrezom, a sad citam da su imali problem na nivou grada. Nisam pametan.
Jedino ako ti je blokirana mac adresa tog mikrotika. Ako imas opciju da neki drugi ruter povezes cisto da vidis da li ce raditi. Bar tako da eliminises dilemu da li je do uredjaja ili je nesto drugo u pitanju. Pa onda kada budes zvao njihovu podrsku da znas na sta da se fokusiras.To sam i uradio dok je trajao napad, ali izgleda mi Eunet blokirao mikrotik nekako, posto nakon namestanja firewall pravila nije bilo vise neta uopste. Brisanje firewall pravila takodje nije omogucilo da imam izlaz na net (vratio sam podesavanja koja su bila pre napada kada je net radio, i dalje nista). Posle sam pokusavao da resim na razne nacine, ali bez uspeha.
Nemam predstavu sta se desilo.
Probacu ovih dana opet da podesim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari