Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Jel to pretplata preko Indije?
Meni deluje ovo kao neki probni test za sada meni rade 2 naloga bez problema. Verovatno su odabrali odredjen broj korisnika, ili jos uvek moji nalozi nisu detektovani.
U pitanju je Turska

Imam jedan slot ali treba da bude turski gmail nalog i prilikom prikljucenja da se koristi VPN
Tek sad vidim, nisam zapratio thread....
Nisam znao da postoje neke restrikcije preko Turske... vpn, njihov nalog....
U tom slučaju više bi mi odgovaralo mesto u našoj familiji....

Jel to pretplata preko Indije?
Meni deluje ovo kao neki probni test za sada meni rade 2 naloga bez problema. Verovatno su odabrali odredjen broj korisnika, ili jos uvek moji nalozi nisu detektovani.
Moguće da su ugasili pretplate onima koji su se nedavno pretplatili? Moj nalog radi i dalje, a vidim da i većini korisnika ovde radi.

Jel kome ostala Argentina?

Koji je sad najjeftiniji način? Nisam u toku...

Ključne reči su "blokirano novim korisnicima". Radi i meni TR account 2 godine već, ali novi korisnici ne mogu započeti pretplatu bez TR kartice, a postojeće korisnike ne diraju.

Cini mi se da je covek pitao da li postojecim korisnicima preko Arg jos radi jer je ranije pisano da su poceli da gase premium uzet preko vpn u Arg.

I u Bosni počelo testiranje Lite pretplate. Znači i mi bismo mogli isto očekivati. Lite košta 50% manje od standardne.
Family plan uklonjen u potpunosti.

Screenshot 2024-06-26 at 18.46.53.png

Koja glupost taj Lite, strašno.

Koliko razumem ovaj Youtube Lite, kada gledas video nema reklama, ali dok budes pretrazivao i trazio onda ti iskacu?

Jel upao neko kod nas u to Premium Lite beta testiranje (ako je krenulo kod nas)?
Nmg proveriti jer mi je nalog na TR, mada verovatno svi ovde imaju strane naloge 😅

Znači sad sa VPNom ne možeš da otvoriš ni Google nalog a kamoli da uzmeš YT Premium.U fazonu,što ste muljali,muljali.😄

meni je promenio karticu koja je istekla za Indiju, ali nije hteo da mi uradi upgrade na familiy. Koristim tako već 3 godine ali videćemo sad 7.7. kada je sledeće plaćanje da li će da me izbace. U svakom slučaju, ako ne radi, preći ću na naš sad posle tri godine da se vraćam na reklame na pada mi napamet.

meni je promenio karticu koja je istekla za Indiju, ali nije hteo da mi uradi upgrade na familiy. Koristim tako već 3 godine ali videćemo sad 7.7. kada je sledeće plaćanje da li će da me izbace. U svakom slučaju, ako ne radi, preći ću na naš sad posle tri godine da se vraćam na reklame na pada mi napamet.
Ja sam isto imao India nalog, nece ti dozvoliti naplatu. Gledaj da predjes na turski billing nacin naplate. Cist savet.

Pametnije mu je da ništa ne čačka jer je velika verovatnost da neće moći aktivirati ni TR pretplatu. Nek sačeka prvo da vidi šta će biti sa trenutnom pretplatom. @Misko78

Uglavnom što smo muljali,muljali smo.Al fora je sad tipa ako neko hoće nigerijski Netflix,ne moze otvoriti Google nalog.😤😤😤

Kakve veze ima google nalog sa NG Netflixom?

Što se tiče YT, ako mi ukinu tr pretplatu ponovo je aktiviram preko Applea. Uvek ima način 😅

Opa! Imas li mozda pri ruci koliko te kosta Google One i D+?

Samo da dodam, možda nekome bude koristilo, da se za aktiviranje YT Premium preko Apple uređaja na Tursku mora upaliti turski VPN. Ako se to ne uradi, aplikacija izbacuje da 'Apple još uvek nije omogućio plaćanje kroz aplikaciju za region u kojem se nalazite', iako sam u tom momentu bio ulogovan na turski Apple ID. Posle paljenja VPN-a, sve prošlo glat. Prvo sam uzeo individualni, pa sam se prebacio na porodični i nekoliko ljudi se uspešno pridružilo, nije morala ona gimnastika da i njihovi nalozi budu turski, itd. 150 lira mesečno za porodični. Nažalost, nema opcija za godišnju pretplatu. Ovo koristim negde od decembra prošle ili januara ove godine, nisam 100% siguran.

Nazad
Vrh Dno