Jel to pretplata preko Indije?
Meni deluje ovo kao neki probni test za sada meni rade 2 naloga bez problema. Verovatno su odabrali odredjen broj korisnika, ili jos uvek moji nalozi nisu detektovani.
Jel to pretplata preko Indije?
U pitanju je TurskaJel to pretplata preko Indije?
Meni deluje ovo kao neki probni test za sada meni rade 2 naloga bez problema. Verovatno su odabrali odredjen broj korisnika, ili jos uvek moji nalozi nisu detektovani.
Tek sad vidim, nisam zapratio thread....Imam jedan slot ali treba da bude turski gmail nalog i prilikom prikljucenja da se koristi VPN
Moguće da su ugasili pretplate onima koji su se nedavno pretplatili? Moj nalog radi i dalje, a vidim da i većini korisnika ovde radi.Jel to pretplata preko Indije?
Nigerija je najjeftiniji način. Proveri, ali mislim da je blokirana registracija za nove korisnike bez nigerijske kartice (kao i TR, ARG i UA).Jel kome ostala Argentina?
Koji je sad najjeftiniji način? Nisam u toku...
Izvinjavam se onda, nisi ga quoteovao pa nisam znao kome se obraćaš 😅Cini mi se da je covek pitao da li postojecim korisnicima preko Arg jos radi jer je ranije pisano da su poceli da gase premium uzet preko vpn u Arg.
Radi jos uvek, Argentina i UkrainaJel kome ostala Argentina?
Koji je sad najjeftiniji način? Nisam u toku...
U potpunosti se slažem. Pa svrha Premiuma jeste gledanje jutjuba bez reklama, a čuj ih sad - plati pretplatu i gledaj reklameKoja glupost taj Lite, strašno.
Pretpostavljam da su to oni baneri pored videa.Koliko razumem ovaj Youtube Lite, kada gledas video nema reklama, ali dok budes pretrazivao i trazio onda ti iskacu?
Ja sam isto imao India nalog, nece ti dozvoliti naplatu. Gledaj da predjes na turski billing nacin naplate. Cist savet.meni je promenio karticu koja je istekla za Indiju, ali nije hteo da mi uradi upgrade na familiy. Koristim tako već 3 godine ali videćemo sad 7.7. kada je sledeće plaćanje da li će da me izbace. U svakom slučaju, ako ne radi, preći ću na naš sad posle tri godine da se vraćam na reklame na pada mi napamet.
kako?Kakve veze ima google nalog sa NG Netflixom?
Što se tiče YT, ako mi ukinu tr pretplatu ponovo je aktiviram preko Applea. Uvek ima način 😅
Uputstvo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari