Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Pisano vise puta ali da ponovim..nemojte ovolike akrobacije sa zemljama na glavnom nalogu, bolje izgubiti 1 slot da napravite nalog samo za to pa podelite s ostalih 4 clana, nego da rizikujete da vam ne moze proci posle kartica (iako verovatno sanse jesu male) na storeu ili jos gore, da blokiraju nalog sa sve gmail/driveom. Google kao Google bukvalno nema support kome se mozete obratiti brzinski, a i da moze verovatno su potrebni meseci da rese ako dodje do problema.

Pisano vise puta ali da ponovim..nemojte ovolike akrobacije sa zemljama na glavnom nalogu, bolje izgubiti 1 slot da napravite nalog samo za to pa podelite s ostalih 4 clana, nego da rizikujete da vam ne moze proci posle kartica (iako verovatno sanse jesu male) na storeu ili jos gore, da blokiraju nalog sa sve gmail/driveom. Google kao Google bukvalno nema support kome se mozete obratiti brzinski, a i da moze verovatno su potrebni meseci da rese ako dodje do problema.
Слажем се са тобом, међутим онда и цела фамилија треба да има додатни налог на другу земљу.
Што је у мом случају нпр. проблем јер ми је јутјуб фамилија и буквално фамилија а ја им свима глумим ИТ подршку 😉

Gotovo je!
Maloprije mi je otkazana argentinska pretplata. Ali pošteni su. Tek će isključiti premium na dan kad bi trebala biti naplaćena nova...

Meni su pre 2 dana naplatili (takođe single). Znači, da očekujemo obaveštenje.

Jesam
Pozdrav, X

vaša je pretplata na YouTube Premium otkazana jer smatramo da država registracije, Argentina, nije bila točna.

Ako želite zadržati pristup, ponovo se registrirajte za YouTube Premium u roku od sljedećih nekoliko tjedana. U suprotnom će pogodnosti koje vam pruža Premium završiti 12. srpnja 2024. i vaša se pretplata neće automatski obnoviti

Što sada da radimo?😁

Predjite na Tursku,nadam se da kod Turcina nece doci do ovoga.
Meni za sad radi preko Turaka.
Na jednom bh forumu su juče pričali da su počeli gasiti i turske pretplate

Hi shandrprcSA ,‌

Your YouTube Premium membership was canceled because we believe the signup country of Turkey was inaccurate.
If you want to maintain access, please sign up for YouTube Premium again within the next few weeks, otherwise your YouTube Premium benefits will end on July 8, 2024 and your plan will not renew automatically.

Ja koristim od 2022. turski YouTube Premium i još uvek nisam dobio nikakvu obavest. Nadam se da ni neću.

Na jednom bh forumu su juče pričali da su počeli gasiti i turske pretplate

Ja koristim od 2022. turski YouTube Premium i još uvek nisam dobio nikakvu obavest. Nadam se da ni neću.
Nadam se da nece:eek:

Koliko je sad turski family premium youtube?

Ove banke,
meni su neki dan uzeli evre sa računa i pretvorili u dinare , a kurs 114.....

Turski premium, a verujem i za ostale drźave, ne može da se uzme bez kartice iz matične države.

Ukratko,

Bitno da je da promenis
  • payment method region ( ako je dodata vec neka kartica dodaj novi payment region za lokaciju koju si odabrao u ovom slucaju Ukrajinu)
  • sve sam radio preko jednog racunara sa URBAN VPN (kreiranje pozivnice za novog clana i pridruzivanje pozvanog clana preko pozivnice)
  • za adresu stanovanja novog clana sam takodje stavio na odabrani region preko kojeg zelim da placam

Uglavnom gde god sam mogao da promenim lokaciju ,promenio sam ali to mi nije nista pomoglo dok pridruzivanje nisam odradio preko racunara gde sam instalirao VPN.
Uglavnom ako uspes sve lokacije i regione da promenis, na google playstore-u bi trebalo da ti prikazuje cene u valuti odabranog regiona.
Tu sam ukratko objasnio,uglavnom

• kreiras nov nalog na Tursku ( podesis lokaciju,podesis regiju placanja)
  • dodas karticu na taj nalog
  • i kada vrsis placaje OBAVEZNO koristi VPN na region Turske
  • kada prodje prva uplata ( odradis subscribe) automatska naplata za svaki mesec prolazi sama bez ikakvog problema

• kada prodje prva uplata ( odradis subscribe) automatska naplata za svaki mesec prolazi sama bez ikakvog problema
Hvala.

To je stara objava. Par meseci već prihvataju samo turske kartice (novi korisnici). Korisnici koji su se pretplatili pre te zabrane mogu i dalje nastaviti koristiti.

Citao sam danas u DE da YouTube pocinje da se fokusira na korisnike koji imaju nalog u kednoj zemöji a koriste ga u drugoj.

Ako se dobro secam, poslace poruke ljudima i otkazati im pretplatu, i onda se mora zakljuciti ista u stvarnom regionu.

To je stara objava. Par meseci već prihvataju samo turske kartice (novi korisnici). Korisnici koji su se pretplatili pre te zabrane mogu i dalje nastaviti koristiti.
Tako je, sada je moguće samo sa karticama iz željene zemlje, pisali smo već na temi o tome.

Kazite mi kada se podvuce crta turski family pack preko AppleStore-a je najjeftinija varijanta?
Kosta:
CleanShot 2024-06-19 at 13.26.11@2x.png

Preko TurGame ili drugih sajtova nabavite kod za nekih 4.5 eura.

Kada se podeli cena na 5 clanova i jednog admina po coveku izadje 0.75evra mesecno.

Ne verujem da mogu da urade restrikciju jer pretplata ide preko AppStore-a naloga koji samo dopunjujes turskim lirama preko gift kodovima.

Prosle godine je bila varijanta preko Indije single godisnja prepaid YouTube preplata za nekih 1700din. ali su ugasili placanje nasim karticama.

Kazite mi kada se podvuce crta turski family pack preko AppleStore-a je najjeftinija varijanta?
Kosta:
Pogledajte prilog 446851

Preko TurGame ili drugih sajtova nabavite kod za nekih 4.5 eura.

Kada se podeli cena na 5 clanova i jednog admina po coveku izadje 0.75evra mesecno.

Ne verujem da mogu da urade restrikciju jer pretplata ide preko AppStore-a naloga koji samo dopunjujes turskim lirama preko gift kodovima.

Prosle godine je bila varijanta preko Indije single godisnja prepaid YouTube preplata za nekih 1700din. ali su ugasili placanje nasim karticama.
Ja trenutno plaćam turski YT direktno, a ako mi ukinu uzeću preko Applea jer svakako već preko Applea plaćam neke druge pretplate (Apple Music, Disney+, Crunchyroll itd)

Nazad
Vrh Dno