Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Ova metoda radi. Danas sam uspeo da napravim novi nalog preko Turske. Izadje oko 240 dinara mesecno, family paket. Jedino sto vam je potrebno je android telefon, VPN vam ne treba.

1. Newly set up a google account, google play paid in turkey as a region.
  2. After that, you will see, such as book store, the price will be in TRY. It is good that your payment currency has been in try.
  3. Download YouTube at android phone through google play store. Login your newly created google account details
  4. Subscribe and you will see the currency is in TRY.
  5. Success to subscribe and enjoy
  6. No VPN is required in the process
Koju karticu si koristio?

Meni nisu skinuli pare ovaj mesec za yt premium na Indiju. Očekujem uskoro da će da me obaveste da više ne mogu da koristim premium. Taman ću da probam ovu metodu na Tursku. Ne bih da se zezam više na svom primarnom nalogu.
Meni obično skidaju 25. za YT Premium na Indiju i vidim danas da nema poruke od banke da je skinuto, odem na pay.google.com i vidim da je na indijskom profilu pokušano 20. da se skine za YT, ali očigledno bezuspešno. Malopre mi stigne mejl od Google-a, nešto tipa, ne dozvolite da vam YT Premium pretplata prestane, ažurirajte način plaćanja i veliko dugme "Ažuriraj način plaćanja". Kliknem, zatraži mi samo CVV kartice (MC, Intesa) i bez problema prođe uplata (189 INR, kao i obično). Nikakav VPN, ništa, samo klik na to dugme u mejlu. Možda da sačekaš sličan mejl, pa probaš tako.

Ne mogu dodati drugi nalog,pokusao sam promeniti lokaciju drugog naloga i opet isti problem.

Uspeo sam...sa VPN-om. Upalio VPN ulogovao se u oba naloga,poslao poziv,prihvatio poziv i ugasio VPN i sve radi sada kako treba.

i ja mucim muke sa ovim problemom..nazalost neki clanovi nisu stigli da prihvate family plan pre moje kupovine, i sad nakon startovanja i dalje nismo sigurno kako to da uspemo (znam da je sigurno lako sa novim akauntom, ali to nije potrebno)
Skini FREE VPN aplikaciju od URBAN VPN i prilikom dodavanja korisnika koristi VPN i trebalo bi da uspes jer meni radi.

Bas sam probao Urban VPN pre koj dan (extenzija za Chrome)...probacu sutra opet, valjda ce da uspemo, hvala svakako!
Ja sam skinuo njihovu aplikaciju i nju sam koristio dok sa prebacivao clana familije..

Imam Family uplaćen preko Srbije, ako bih uspeo da uplatim preko Turske, Argentine ili Ukraine da li će postojeći članovi domaćinstva morati neke korake da preduzmu ili samo nastave redovno da koriste?

Pozdrav!
Znam da je tema samo za YouTube Premium, ali da li prolaze uplate sa VPN-om za Netflix i Spotify preko Turske?

I imam još jedno pitanje da li youtube premium preko VPN-a (turska, argentina, ukraina) kada uplaćuejte radite na svom primarnom gmail nalogu ili koristite neki manje bitan?

I imam još jedno pitanje da li youtube premium preko VPN-a (turska, argentina, ukraina) kada uplaćuejte radite na svom primarnom gmail nalogu ili koristite neki manje bitan?
Ja sam na primarnom nalogu još pre godinu dana. Ima retkih slučajeva na Redditu gde su ljudima banovali celi Google nalog.

Ja sam na primarnom nalogu još pre godinu dana. Ima retkih slučajeva na Redditu gde su ljudima banovali celi Google nalog.
Hvala, to me je brinulo ako ću pokušavati sa VPN-om da se zezam, radicu sa nekog xy naloga,

Nadam se da ne prave prevelik problem ako sam podelio porodicni nalog sa samo koleginicom, jer mi je e-mail adresa bitna.

Nikako ne uspevamo da dodamo jos jedan akaunt u familiju (za ukrajinu)...ko mi pomogne da uspesno obavimo castim ga :)
pokusavam sestrin akaunt da dodam, iphone koristi ako to pravi razliku uopste:
1. skinuo Urban VPN na mom telefonu (i PCu) da lepo postavim Ukrajinu, kao sto sam uplatio na YT pre koj dan
2. skinut neki VPN na njenom telefonu da se izabere Ukrajina zbog njenog YT naloga
3. podesim i moj payment profile da bude Ukrajina, posaljem joj zahtev
4. kad kliken da prihvati zahtev pise: "It looks like you're not in the same country as the person who invited you"
5. pogasio svaki VPN i probao da vratim sve za srbiju (moj payment profile, moj i njen yt nalon na Srbiju)
6. sve isto se desi, kaze da nismo iz iste zemlje

O cemu se radi tacno? Ako nesto znaci ja sam iskljucio AdSense na tom mom glavnom nalogu ali ne vidim ni kako to moze da utice za njen akaunt ili na bilo sta.....svakako kad ona ode na Manage Payments na googlu, ima samo jedno dugme da pokrene, i izbaci joj samo error:
"This payment method isn't supported. Please choose a different payment method and try again. [OR-IMIRA-01]"

Znaci ne moze ni karticu da doda..mozda ta informacija pomaze?

Hvala unapred.

Nikako ne uspevamo da dodamo jos jedan akaunt u familiju (za ukrajinu)...ko mi pomogne da uspesno obavimo castim ga :)
1. skinuo Urban VPN na mom telefonu (i PCu) da lepo postavim Ukrajinu, kao sto sam uplatio na YT pre koj dan
2. skinut neki VPN na njenom telefonu da se izabere Ukrajina zbog njenog YT naloga
4. kad kliken da prihvati zahtev pise: "It looks like you're not in the same country as the person who invited you"
5. pogasio svaki VPN i probao da vratim sve za srbiju (moj payment profile, moj i njen yt nalon na Srbiju)

O cemu se radi tacno? Ako nesto znaci ja sam iskljucio AdSense na tom mom glavnom nalogu ali ne vidim ni kako to moze da utice za njen akaunt ili na bilo sta.....svakako kad ona ode na Manage Payments na googlu, ima samo jedno dugme da pokrene, i izbaci joj samo error:
"This payment method isn't supported. Please choose a different payment method and try again. [OR-IMIRA-01]"

Hvala unapred.
Da li je možeš dodati kroz Google Families?

Da li je možeš dodati kroz Google Families?

Kad odem na Get Started, salje me na istu stranicu "Your family on Google", kao sa youtuba kad se udje

Takodje jos jedan clan ne moze da se prikljuci u familiju, kaze da su probali takodje VPN opciju..nije valjda da ne moze da se dodaju ljudi nakon uplate? :?

Kad odem na Get Started, salje me na istu stranicu "Your family on Google", kao sa youtuba kad se udje

Takodje jos jedan clan ne moze da se prikljuci u familiju, kaze da su probali takodje VPN opciju..nije valjda da ne moze da se dodaju ljudi nakon uplate? :?
Pa evo @rseke je uspeo nakon uplate. Dakle, nešto je do tebe izgleda.

pobrisao sam sve (2-3) payment profila sto sam imao i ostavio samo ukrajinski sad
Tek za 24h mogu da joj saljem opet invite, pa cemo da vidimo, ali sumnjam da je ovo resenje
Hvala svakako :)
Ukratko,

Bitno da je da promenis
  • payment method region ( ako je dodata vec neka kartica dodaj novi payment region za lokaciju koju si odabrao u ovom slucaju Ukrajinu)
  • sve sam radio preko jednog racunara sa URBAN VPN (kreiranje pozivnice za novog clana i pridruzivanje pozvanog clana preko pozivnice)
  • za adresu stanovanja novog clana sam takodje stavio na odabrani region preko kojeg zelim da placam

Uglavnom gde god sam mogao da promenim lokaciju ,promenio sam ali to mi nije nista pomoglo dok pridruzivanje nisam odradio preko racunara gde sam instalirao VPN.
Uglavnom ako uspes sve lokacije i regione da promenis, na google playstore-u bi trebalo da ti prikazuje cene u valuti odabranog regiona.

Hvala unapred.

A jel'drugi nalog originalno otvoren kao UKR? Ja sam sinu morao da otvorim skroz novi Gmail account registrovan na Tursku i onda ga dodao bez ikakvih problem. Nista drugo nisam podesavao na njegovom telefonu. Sad ima 2 naloga i kad ide na YT bira turski nalog i sve radi.

A jel'drugi nalog originalno otvoren kao UKR? Ja sam sinu morao da otvorim skroz novi Gmail account registrovan na Tursku i onda ga dodao bez ikakvih problem. Nista drugo nisam podesavao na njegovom telefonu. Sad ima 2 naloga i kad ide na YT bira turski nalog i sve radi.
Nalog koji je primarni nalog (family manager) je moj alternativni nalog kojeg vec duze koristim i nije bio podesen pre na region na kojem ga sad koristim, as to se tice drugog naloga ( family member) je takodje neki stari nalog koji je bio lociran kao korisnik u Srbiji. I uspeo sam nekako da podesim sve da radi kako treba na novi region na kojem je uplacen YT PREMIUM

Vidim na redditu da su krenuli da traže Tursku platnu karticu ko želi njihovu pretplatu. Važi za yt i za google one.

My Google One subscription is coming to renewal but when I went to renew with my Turkish account, the payment was not going through. I did some researh and found that as of a few days ago, this issue is being wideley reported as patched by Google and payment methods no longer work. On other bargain sites is is reported that accounts get suspended now even if payment goes through.
After spending hours trying to get this to work, I finally got everything working. Unfortunately, by the next day, the account was suspended.

Vidim na redditu da su krenuli da traže Tursku platnu karticu ko želi njihovu pretplatu. Važi za yt i za google one.

My Google One subscription is coming to renewal but when I went to renew with my Turkish account, the payment was not going through. I did some researh and found that as of a few days ago, this issue is being wideley reported as patched by Google and payment methods no longer work. On other bargain sites is is reported that accounts get suspended now even if payment goes through.
After spending hours trying to get this to work, I finally got everything working. Unfortunately, by the next day, the account was suspended.
Spominjao sam to par puta još pre mesec dana. Za postojeće korisnike ne bi trebalo da bude promena. Mada, verovatno da postoji načina, npr. i ko plaća preko Applea neće imati problema.
Za nove korisnike zasad Ukrajina funkcioniše (zbog izbeglica pretpostavljam).
Individual 2.50€, Family 3.50€

EDIT: Tek sad vidim da banuju ljudima Google naloge zadnjih par dana.
A meni YT pretplata na primarnom nalogu… šta nam je sad činiti?😅

Poslednja izmena:
Treba mi jedno mesto slobodno,ako ima ko nek mi pise u pp.

Vrh Dno