UrbanVPNDa, ali koji vpn a da mi ne trazi platnu karticu. Svi daju trial ali da ubacim platnu karticu zarad dalje preplate.
Psiphon Vpn ima servere za IndijuDa, ali koji vpn a da mi ne trazi platnu karticu. Svi daju trial ali da ubacim platnu karticu zarad dalje preplate.
Radi kao sat. Napravih i klincima indian nalog.Psiphon Vpn ima servere za Indiju
Nije family, dao sam mu sifru i nalog za moj nalog na YT.@Marmil da li si tom liku sa KP dao šifru od Google naloga da te ubaci u YT family ili ne?
Turska i Indija definitvno ne prolaze vise za nove korisnike bez lokalne kartice.Jel uspeo neko na ind ili tursku? U poslednja 5-6 dana?
Nisam mogao da produzim pretplatu bez VPN (Turska). Kartica je MOBI BankaTurska i Indija definitvno ne prolaze vise za nove korisnike bez lokalne kartice.
Jedino Ukrajinu da probaš, ako i nju nisu ukinuli. 2.50€ individual ili 3.50€ family
Kako misliš da produžiš? Bio si otkazao tursku pretplatu?Nisam mogao da produzim pretplatu bez VPN (Turska). Kartica je MOBI Banka
NIsam,nego mi nije prolazila automatska naplata,pa sam morao da ukljucujem VPN da bih mogao da produzimKako misliš da produžiš? Bio si otkazao tursku pretplatu?
Људи, а да ли је неко пробао за ове акције ДИНА картице оспособљене за плаћање у иностранству?
Оне старе имају број везан за Дискавер, америчког издаваоца картица. А ове нове имају кинески Унион пеј.
Мслм, ти бин-ови (бројеви картица) јесу везани за Србију али иде преко страниг издаваоца? Треба покушати
Немам такву ДИНА картицу већ обичну..што је и логично претпоставити.Pa pokušaj pa nam javi.
ko izdaje te "osposobljene" Dina kartice? Prvi put čujem za tako nešto.Људи, а да ли је неко пробао за ове акције ДИНА картице оспособљене за плаћање у иностранству?
Оне старе имају број везан за Дискавер, америчког издаваоца картица. А ове нове имају кинески Унион пеј.
Мслм, ти бин-ови (бројеви картица) јесу везани за Србију али иде преко страниг издаваоца? Треба покушати
ko izdaje te "osposobljene" Dina kartice? Prvi put čujem za tako nešto.![]()
Jel si azurirao sa ili bez vpna?Azurirao sam na Argentini nacin placanja sa Visa na Mastercard(Erste).Proslo bez problema,skinulo 1.99(Family).
Ne cackam vise nista 🤣
Hvala. Istice mi kartica za 2 meseca pa da znam.
Ukrajina prolazi trenutno, da. Nema godišnje pretplate za Family plan, ali svejedno ti je jer će ti skidati mesecno automatski sa kartice.Drugari, procitao sam sve novije u vezi kupovine. Koliko sam shvatio za sada Ukraijna prolazi, bilo bi najbolje da uplatim preko njih ili druge drzave? Takodje, imam pitanje u vezi family paketa, da li mogu odmah da uplatim godinu dana odjednom ? Onda nakon toga da ubacim prijatelje ?
Hvala puno.
Pre promene lokacije na ukrajjnu dodaj clanove familijeDrugari, procitao sam sve novije u vezi kupovine. Koliko sam shvatio za sada Ukraijna prolazi, bilo bi najbolje da uplatim preko njih ili druge drzave? Takodje, imam pitanje u vezi family paketa, da li mogu odmah da uplatim godinu dana odjednom ? Onda nakon toga da ubacim prijatelje ?
Hvala puno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari