Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Vidi vpn.lat nisam siguran da li moze za indian, za tursku je radio posao.

Rešili su baš da obesmisle non-premium, ne radi više na free nalogu play next i add to queue. Da bogda ima pare na nos izašle...

Edit: Ipak radi, malopre mi je bilo crveno P pored te opcije. Verovatno neće još dugo raditi.

Poslednja izmena:
Ja sam uspevao sa VPN.LAT na mobilnom telefonu i to baš za YouTube Premium

Kupio preko nekog lika na KP sa dosta pozitivnih premijum danas za 2600 12 meseci, radi sve kako treba.
Probao da se zlopatim sa vpn-on i karticama ali lakse mi bilo ovako

Turska i Indija definitvno ne prolaze vise za nove korisnike bez lokalne kartice.
Jedino Ukrajinu da probaš, ako i nju nisu ukinuli. 2.50€ individual ili 3.50€ family
Nisam mogao da produzim pretplatu bez VPN (Turska). Kartica je MOBI Banka

Људи, а да ли је неко пробао за ове акције ДИНА картице оспособљене за плаћање у иностранству?
Оне старе имају број везан за Дискавер, америчког издаваоца картица. А ове нове имају кинески Унион пеј.
Мслм, ти бин-ови (бројеви картица) јесу везани за Србију али иде преко страниг издаваоца? Треба покушати

Људи, а да ли је неко пробао за ове акције ДИНА картице оспособљене за плаћање у иностранству?
Оне старе имају број везан за Дискавер, америчког издаваоца картица. А ове нове имају кинески Унион пеј.
Мслм, ти бин-ови (бројеви картица) јесу везани за Србију али иде преко страниг издаваоца? Треба покушати

Pa pokušaj pa nam javi.

ko izdaje te "osposobljene" Dina kartice? Prvi put čujem za tako nešto.:unsure:

ko izdaje te "osposobljene" Dina kartice? Prvi put čujem za tako nešto.:unsure:

DINA kartice koje rade u inostranstvu postoje maltene od pocetka izdavanja DINA kartica. Ali ih nisu sve banke izdavale.
DINA je napravila ugovor sa americkom firmom za kartice Discover. I gde god se primaju Discover/Diners kartice, prolazi i ta DINA (prepoznaces je po tome sto broj kartice pocinje na 657 a ne na 9891). Znam da je Komercijalna imala npr Postanska...itd. I mislim da si morao da trazis, nisu davane automatski.

A uskoro ce Banke biti u obavezi da izdaju novu Dina/UnionPay co-brand contactless karticu. I ona ce da radi u inostranstvu svuda gde primaju Union Pay. To je kineska firma i njihove kartice prolaze u celom svetu.

E sad, ti kad napravis takav ugovor sa ino firmom, DINA dobije jedan opseg brojeva...i npr Union Pay obelezi da je to za srpsku DINA-u.
Ali sam se naglas zapitao da li bi to mozda ipak proslo u nekoj Indoneziji...itd jer je izdavalac kineski.
Licno, nisam bas siguran..ali ko ima karticu ne kosta nista da proba.

Pokušao preko browsera i VPN-a i neće(Turska)
Meðutim preko iOS YT aplikacije prolazi bez problema
Potrebno je da je App Store na Tursku prebačen i da ima balance na nalogu(gift kartice se kupuju preko Turgame sajta)
Skida mesečno sa balance-a a ne sa kartice pa zato verovatno i prolazi
Naravno VPN bio uključen tokom kupovine, da ne izbacuje naše cene
Stari nalog u pitanju
Uzeh individualni plan ali sigurno bi i familly prošao(moglo je i to da se odabere)

Azurirao sam na Argentini nacin placanja sa Visa na Mastercard(Erste).Proslo bez problema,skinulo 1.99(Family).
Ne cackam vise nista 🤣

Drugari, procitao sam sve novije u vezi kupovine. Koliko sam shvatio za sada Ukraijna prolazi, bilo bi najbolje da uplatim preko njih ili druge drzave? Takodje, imam pitanje u vezi family paketa, da li mogu odmah da uplatim godinu dana odjednom ? Onda nakon toga da ubacim prijatelje ?
Hvala puno.

Drugari, procitao sam sve novije u vezi kupovine. Koliko sam shvatio za sada Ukraijna prolazi, bilo bi najbolje da uplatim preko njih ili druge drzave? Takodje, imam pitanje u vezi family paketa, da li mogu odmah da uplatim godinu dana odjednom ? Onda nakon toga da ubacim prijatelje ?
Hvala puno.
Ukrajina prolazi trenutno, da. Nema godišnje pretplate za Family plan, ali svejedno ti je jer će ti skidati mesecno automatski sa kartice.

Hvala puno.
Pre promene lokacije na ukrajjnu dodaj clanove familije
Meni iz iskustva cim je krenulo da se prikazuje u UAH nisam mogao da ubacim nove clanove, probali smo sve moguce kombinacije i opet pise da nismo iz iste zemlje..

Nazad
Vrh Dno