Veovatno je neki problem kod tebe jer meni sve ok funkcionise. Isto koristim chrome i imam premium,probaj da ocistis kolacice u browseruImam problem vec dva dana, kad udjem na YT, ovako mi prozor izgleda. Kad udjem u incognito, loaduje normalno...
yt premium, chrome browser
Pogledajte prilog 403221
edit: gasenje uBlock Origina pomoglo, znaci krenuli su sa blokiranjem blokatora
YouTube ads just started appearing again, but as someone already suggested, uninstalling and reinstalling the plugin seems to resolve the issue (so far).
Fork Google.
Da napomenem da imam i AdGuard i ABP.For now, this ad can't be use for youtube. Looks like they detecting this adblock. For those anyone who turn on their adblock, will unable to use youtube. For other websites still working fine
Edit: I just need to reinstall it, sorry for being bad review, i was in hurry
Sad kako spominjes mislim da sam i ja imao davno slican problem na chrome dok sam koristio neki stari ADblocker. Mozda su poceli blokirati korisnike koji koriste ADBlockere jer mislim da sam bio procitao negde da ce uskoro da uvedi blokiranje korisnika koji koriste ADBlokereCini se da nesto trenutno baguje uBlock Origin za youtube. Kod mene na Firefox isti problem, evo sad iskljucio taj bloker na trenutak dok nije bilo nicega na youtube stranici, refresovao stranicu klikom na dugme, ukljucio opet bloker i cini se da radi. Nije iskljuceno da treba da se ukloni pa opet doda uBlock Origin i to bi trebalo da je to.
Evo 2 komentara za uBlock Origin:
Da napomenem da imam i AdGuard i ABP.
Sad kako spominjes mislim da sam i ja imao davno slican problem na chrome dok sam koristio neki stari ADblocker. Mozda su poceli blokirati korisnike koji koriste ADBlockere jer mislim da sam bio procitao negde da ce uskoro da uvedi blokiranje korisnika koji koriste ADBlokere
Neka napravi profil za plaćanje na istu zemlju kao i ti za Srbiju neka obrise, ili neka obrise samo ako ima napravljen za Srbiju upali VPN i onda ide preko invite linka.i ja mucim muke sa ovim problemom..nazalost neki clanovi nisu stigli da prihvate family plan pre moje kupovine, i sad nakon startovanja i dalje nismo sigurno kako to da uspemo (znam da je sigurno lako sa novim akauntom, ali to nije potrebno)
prvi Payment profil sto sam joj napravio je bio Ukraine (sa UrbanVPN), i ja stavio moj glavni nalog na Ukrajinu (isti komp, isti vpn) i nece...probao sam da napravim njoj srpski payment, prebacim moj nalog na srpski (ista smo adresa logicno), opet nece...bag do youtubaNeka napravi profil za plaćanje na istu zemlju kao i ti za Srbiju neka obrise, ili neka obrise samo ako ima napravljen za Srbiju upali VPN i onda ide preko invite linka.
Google steže lagano obruč. Uskoro će svako morati da ispoštuje geo lokaciju, ne države, već kuće gde živi, ukoliko želi da koristi Google servise.Nesto su definitivno menjali. Od pre par dana mora i verifikacija turskih kartica.
Kod mene upravo takva situacija, s'tim što plaćam američki YT Premium jer sam PS prebacio na američki region, davno. Ne bih da ga vraćam na naš region zbog te razlike u novcu.Zato sto tako štedim 250€ godišnje na 5 streaming servisa koje koristim preko Turske.
Prošle godine.Kada si to radio? Ranije ili u zadnjih nedelju dana kada su krenuli da blokiraju Tursku?
Teškoe...Nalazim se na odmoru na Mauricijusu, i ladno youtube premium mi ovde ne radi 😀
pa transveri busom, naravno da slusam muziku i uzivam u ambijentu 😎Odes na Mauricijus i gledas YT...![]()
Mogao si da odes na odmor i u Crnu Goru, i tamo ne radi youtube premiumNalazim se na odmoru na Mauricijusu, i ladno youtube premium mi ovde ne radi 😀
Ne radi vise Indija za nove korisnike bez indijske bankovne kartice.Ljudi, koji besplatan VPN za android mi prporučujete, a da ne traži karticu za otvaranje trial perioda. Hoću da napravim indian nalog za YT.
Ukljuci vpn preko Indije na telefon na kom hoces da ubacis u family, i obrisi sve profile za plaćanje na Google pley.Ja imam od ranije indian nalog. I uzeo sam family share. ali ne mogu da šerujem na ne indijske naloge. Hteo bih samo da napravim za ženu i klince indian naloge, pa da im pustim share.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari