Google reportedly canceling YouTube Premium subscriptions purchased using VPNs for lower pricing
Google reportedly canceling YouTube Premium subscriptions purchased using VPNs in order to get lower rates

750 din single, 1150 family
ne moras da menjas nalog, bitno je samo da kupis sa turskog, glavni mozes da koristis nakon toga bez problemaZnam, ali me mrzi da menjam nalog na telefonu i da se cimam oko toga. 750din mi je ok, ali imam neku ekipu sa kojom delim ostale pretplate, pa ako mogu na tri dela ovaj family, bice ok, samo da vidim kakve su mi mogucnosti.![]()
Zar postoji family pack za srpsko trzsite?Znam, ali me mrzi da menjam nalog na telefonu i da se cimam oko toga. 750din mi je ok, ali imam neku ekipu sa kojom delim ostale pretplate, pa ako mogu na tri dela ovaj family, bice ok, samo da vidim kakve su mi mogucnosti.![]()
DaZar postoji family pack za srpsko trzsite?
Koji je link za to i kolika je cena?
Možda je pomešao YouTube sa Netflixom? Jer YT Family, Spotify Family, Apple Music Family i slični servisi ne prate IP, bitno je samo da svi članovi imaju upisanu istu adresu i to je to.Ortak mi rece da je Family pack vezan za IP adresu, tako da deljenje sa drugom licima van domacinstva nije nikako moguce.
Ortak ti informisan kao Kostunica🤣Ortak mi rece da je Family pack vezan za IP adresu, tako da deljenje sa drugom licima van domacinstva nije nikako mogu
Koja je procedura za uzimanje paketa preko App Store-a?
PROCES (Postojeći Apple nalog)
Potrebno je promijeniti regiju vašeg Apple ID-ja na Tursku, što je sasvim jednostavno.
PROCES (novi Apple nalog): Na sljedećem linku napraviti novi turski Apple nalog, odabrati zemlju Tursku, a broj telefona može srpski +381. Otvaranje naloga može i direktno preko iPhonea, ne mora nužno preko web stranice (prije pravljenja novog izlogirati se iz starog, naravno).
- Otvoriti App Store
- Klik na profil u gornjem desnom kutu -> klik na ime -> klik na "Region" -> odabrati Turkiye
- Payment method odabrati "None"
- Napisati vašu adresu, ali za grad staviti Istanbul, poštanski broj 34020, broj telefona može domaći bez pozivnog broja
- Kupiti iTunes TR Gift Card na stranici Turgame (imate od 25 TL pa nadalje, ovisi koliko vam je potrebno)
- Otvoriti App Store, klinuti profil i "Redeem Gift Card", unesete kod koji ste dobili i to je to.
- Otvoriti YouTube app uz uključen turski VPN (Windscribe) i pretplatiti se. VPN više nije potreban.
https://appleid.apple.com/account
Preporučujem direktno preko kroz iPhone settings, a ne preko linka.
Ne prate ni adresu ni IP. Ja na mom paketu imam 3 razlicita lica sa druge lokacije (adrese)Možda je pomešao YouTube sa Netflixom? Jer YT Family, Spotify Family, Apple Music Family i slični servisi ne prate IP, bitno je samo da svi članovi imaju upisanu istu adresu i to je to.
Ja sam kliknuo na Agree on Gplay i prihvatilo bez problema.Mastercard je u pitanju.Kod mene šarena situacija
![]()
![]()
Ne znam da li sa prihvatim, ili da rizikujem komplikacije..
Bukvalno to piše, i verovatno će da forsiraju i to uskoro - Family accounts must reside at the same residential address. Recurring billing. Free trial for eligible new members only. https://www.youtube.com/premium/familyOrtak mi rece da je Family pack vezan za IP adresu, tako da deljenje sa drugom licima van domacinstva nije nikako moguce.
To pravilo postoji od pokretanja YT Premiuma kao usluge. Kao i na Spotifyju i Apple Musicu.Bukvalno to piše, i verovatno će da forsiraju i to uskoro - Family accounts must reside at the same residential address. Recurring billing. Free trial for eligible new members only. https://www.youtube.com/premium/family
Family subscription: Invite up to 5 additional family members to join your Google family group and share your Music Premium and YouTube Premium subscription. All family members must be age 13 or older, have a Google Account, and reside in the same household as the family manager.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari