Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Pravila u prvom postu)

samo sto u Rusiji pola yt kontenta nije dostupno. ne znam za Albaniju

evo i mene ukinuli preko nigerije... sta je rijesenje osim turske? sta jos prolazi?

Meni je prošlo ovo što sam opisao na prethodnoj strani, javili mi da promenim platnu karticu na indijsku za porodični koji koristim više od dve godine, otišao na pay.google.com i za indijski profil plaćanja samo izabrao da ažuriram platnu karticu, bez VPN-a. Prošlo iz prve, skinuli mi siću neku da provere karticu i 25.11. su mi normalno skinuli pretplatu kao i do sada. Sve radi kako treba, videćemo do kada :)

Meni je prošlo ovo što sam opisao na prethodnoj strani, javili mi da promenim platnu karticu na indijsku za porodični koji koristim više od dve godine, otišao na pay.google.com i za indijski profil plaćanja samo izabrao da ažuriram platnu karticu, bez VPN-a. Prošlo iz prve, skinuli mi siću neku da provere karticu i 25.11. su mi normalno skinuli pretplatu kao i do sada. Sve radi kako treba, videćemo do kada :)
Citao sam negde na redditu, da posle 2-3m opet stigne meil da se azurira opet ...al aj nek ti potraje 😂
Ja sam resio da preko apple nalog nastavim, najlakse ispada

Citao sam negde na redditu, da posle 2-3m opet stigne meil da se azurira opet ...al aj nek ti potraje 😂
Ja sam resio da preko apple nalog nastavim, najlakse ispada
Da, reče i neko od kolega ovde da mu se desilo da samo ponovo stigne opomena da se promeni kartica, al dok god dopuštaju da se samo ode i ažurira kartica, guram tako. Apple je i meni sledeća opcija :)

Sad čekam 12. Dec., do tad su rekli da mora arnautski update payment. Samo sam editovao/dodao cvv za istu karticu. Da l' da dodam i od burazera backup payment? 😅

Prilozi

• IMG_8349.jpeg
    IMG_8349.jpeg
    69 KB · Pregleda: 132
Nakon deportacije iz Indije sam prešao na regularni srpski Family nalog koga koristim sa jos 5 osoba. Stvarno mi nije jasno cemu u ovom trenutku (ranije jeste bilo ok) toliko cimanje sa drugim zemljama, VPN-ovima, Inial karticama, provizijama, dopunama, gift cardovima...kad za 200 dinara imate sve to potpuno regularno, koristite svoj Google nalog i nema problema sa vidljivošću lokalnih aplikacija na Play Store. Max recimo nisam mogao da skinem dok sam bio indijski imigrant, a sideloadovanje novih verzija na TV i android boxove svako malo je bas postalo zamorno.

A koja je cena preko Srbije ako se uzme? Ne mogu nikako da vidim, sve me baca na tursku cenu :D za porodicni plan

1100 dinara familija

Fora je što neki imamo regularne familije, žena, deca...

^^ a gde su ostali servisi...

Prilozi

• IMG_8351.png
    IMG_8351.png
    313.3 KB · Pregleda: 119
Reklame ne možeš da sprečiš bez plaćanja, a za ostalo možeš s torrenta sve. To je razlika :)

Ako odradim preko iphone-a pretplatu, mora sve jovo-nanovo, novi account?

Nisam toliki tigar u odnosu na Tursku :)

Andorid može, iOS nije moglo koliko znam. Jedino ako se nije promenilo.

Uživaj dok još uvek traje, uskoro gase sve to.

Koji vpn moze da se koristi za npr Nigeriju, Argentinu ili Tursku, da je besplatan?

Компаније живе од таквих који плаћају хиљаду и један сервис
Zato plaćam 3-4x jeftinije kod arnatua/gaučosa, nešto se razmeni i izaðe mesečno kao 3-4 paklice Marlbora(koje delim sa 2 ljudi). 😎

Stigao mi mejl od apple-a gde kažu da postoji problem sa payment metodom, preko turske imam premium preko apple-a. Da nije možda zbog toga što još nisam dopunio balans, naplata ide 12. decembra? Prošlog meseca prošla naplata bez ikakvog problema

Ubaci gift kodove do tada i nema problema, pošalju oni više kao podsetnik, sve ok.

Nazad
Vrh Dno