Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Pravila u prvom postu)

Pretpostavljam da i za Indiju idu poskupljenja jednom godisnje kao za Tursku...znas mozda u kom periodu najcesce? Jel sad Indija jeftinija zato sto jos nije poskupela, a Turska jeste? Secam se da sam ranije pitao i da je bilo samo par centi razlike preko Apple-a. Gledam za sta "dugorocno" da se odlucim od ta dva.
U Indiji cena nije menjana 5 godina, odnosno od pokretanja servisa je bila ista sve do ovog oktobra kad se po prvi put desilo poskupljenje.
  • YouTube Premium has increased its prices in India for the first time since its launch, with hikes ranging from 12% to 58%.
  • The most impacted plan is the Family plan, which saw a massive 58% increase.

jel uspeo neko da nadje nacin preko nigerije, dal mu neka kartica prosla ili jel ima nigerija neki servis kao ininal?

jel uspeo neko da nadje nacin preko nigerije, dal mu neka kartica prosla ili jel ima nigerija neki servis kao ininal?
Nema nikakav način za Nigeriju, gleda se po broju kartice iz koje je države.

Jedine mogućnosti su:
- Apple Indija (2.17€ individual/ 4.36€ family)

- Apple Turska (2.86€ individual/ 5.72€ family)

- Ininal Turska (2.18€ individual/ 4.36€ family) (teža metoda ako nemate Revolut ili neki servis da dopunite tursku karticu).

Nema nikakav način za Nigeriju, gleda se po broju kartice iz koje je države.

Jedine mogućnosti su:
- Apple Indija (2.17€ individual/ 4.36€ family)

- Apple Turska (2.86€ individual/ 5.72€ family)

- Ininal Turska (2.18€ individual/ 4.36€ family) (teža metoda ako nemate Revolut ili neki servis da dopunite tursku karticu).
A od kojeg datuma ne moze?

Zato mi nista nije jasno. Nisam dobio mejl, a 02.12. mi je obnovljena pretplata. Mesecima vec koristim premium preko nigerije

• Interesting
Reagovanja: M J
Polako, dobices...

Isteklo preko TR, probao da gledam sa reklamama, odustao. Legalizovao se.

S' obzirom da mi je najavljeno gasenje argentinskog premijuma, otvorio sam preko Srbije, ali sam platio stranom karticom (nemam srpsku, zivim u inostranstvu) i sve je proslo ok, premijum sljaka. Da li me ocekuje isti scenario kao sa Argentinom? Da li postoji neka srpska (virtuelna) kartica za online placanje, koju bih mogao da izvadim online i za koju se ne placa odrzavanje?

Ako imaš naša dokumenta, otvori račun u Rajfajzen banci. Sve završiš online, nema održavanja.

S' obzirom da mi je najavljeno gasenje argentinskog premijuma, otvorio sam preko Srbije, ali sam platio stranom karticom (nemam srpsku, zivim u inostranstvu) i sve je proslo ok, premijum sljaka. Da li me ocekuje isti scenario kao sa Argentinom? Da li postoji neka srpska (virtuelna) kartica za online placanje, koju bih mogao da izvadim online i za koju se ne placa odrzavanje?
Trebao si da sacekas da istekne pa da onda probas da zamenis karticu i obnovis pretplatu. Meni je tako proslo tako da mi i dalje Argentina radi. Samo cena nije vise 389ARS (oko 1.12USD) nego oko 2.17USD i skida u dolarima. Ne znam u cemu je fora

Jel si aktivirao VPN kada si zamenio broj kartice ili ne?

Ako imaš naša dokumenta, otvori račun u Rajfajzen banci. Sve završiš online, nema održavanja.
Мени после промене телефона (уређаја) неће да пошаљу код, морам да их позовем кад опет допуним кредит, мало смарају са тим стварима, Јетел сам лагано активирао, али они не дају виртуелне картице.

Jel si aktivirao VPN kada si zamenio broj kartice ili ne?
Kada sam probao da zamenim karticu dok mi nije istekla pretplata jesam i tada nije proslo. Kada mi je istekla, nisam i proslo je. Samo mi je čudna ova cena od 2.17usd jer mi je ranije bila cena 389ARS što je nešto preko 1e.

Meni nudi opcije sa kojim članom želim da delim One.
Gde tacno to podesavas? Sajt ili aplikacija? Dobro se secam da sam imao tu opciju za biranje clanova za deljenje, a sad je ni kod mene nema (osim sto mozes sa svima da podelis). Na koju zemlju ti je one pretplata?

Na Srbiju i nemam ni ja tu opciju više.

Sa Indije, Argentine, Svazilenda, Burkine Faso itd prešlo se na Srbiju i Rumuniju. A vi i dalje zagrizli za Tursku.
1000012610.png

Норвешки породични пакет 30-ак евра месечно, српски 1100 динара, довољна уштеда.

Nakon cca 2,5 godine definitivno su me šutnuli sa indijskog porodičnog Premiuma, čak i nakon što sam uspeo jednom da obnovim platnu karticu nakon prvog upozorenja da mora da bude indijska. Sinoć ušao preko indijskog Apple ID-a i VPN-a (samo za obavljanje transakcije) i nastavio porodični Premium za cca 4,3 € mesečno, pa dok traje nek traje :)

Isteklo preko TR, probao da gledam sa reklamama, odustao. Legalizovao se.
Ja mislim da su i namjerno pustili preko VPN-ova ove mufte na par godina da se svi mi iz zemalja trećeg svijeta fino navučemo i onda nema nazad. Nema šanse da bih se i ja vraćao na YT sa reklamama, u startu niko ne bi platio Premium 10e+, ovako navuku te za dž na par godina i posle si gotov, stari recept primjenjiv u svim branšama. :)

Nego, meni za par dana ukidaju pretplatu, šta rekosmo jer mora iphone ili može preko računara otvoriti apple indijski id i kupiti vaučere sa amazon.it i tako platiti premium ?

Nazad
Vrh Dno