Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Pravila u prvom postu)

otvorio sam novi apple nalog na indiu, ubacio 500 (5.90$) njihovih rupija prego gift card i uzeo youtube premium individual. Sa porezom njihovim je cena 195 rupija ( oko 260 dinara ). Apple music sam dobio gratis 3 meseca posle toga 100 i nesto rupija.

Ja sam probao i sa onom ininal karticom, radi i to...tako da sta god vam lakse, a msm da je preko apple, mozete jos uvek to da koristite :D

otvorio sam novi apple nalog na indiu, ubacio 500 (5.90$) njihovih rupija prego gift card i uzeo youtube premium individual. Sa porezom njihovim je cena 195 rupija ( oko 260 dinara ). Apple music sam dobio gratis 3 meseca posle toga 100 i nesto rupija.
Kako si uspeo?
Napravio sam appleid i ulogovao se na iphone, kupio gift card na g2a, dodao ga na app store na iphoneu ali kada udjem u youtube app dobijem: Apple doesn't allow purchases in your region yet

Verovatno je ista stvar kao i za tursku preko Apple-a, treba ti VPN bilo koji samo dok obaviš kupovinu, ne mora da bude na Indiju, samo da ti nije srpski IP, može tipa Nemačka itd.

Kako si uspeo?
Napravio sam appleid i ulogovao se na iphone, kupio gift card na g2a, dodao ga na app store na iphoneu ali kada udjem u youtube app dobijem: Apple doesn't allow purchases in your region yet
Windscribe vpn, server Frankfurt i to je to. Treba ti samo tokom aktivacije.

Ја се данас пребацио у Србију, пошто Аргентина више не ради. И кад сам већ ту занима ме како ви који делите породичне налоге раздвојите Јутјуб од осталих Гугл сервиса.
Ја имам Гугл породицу где имамо заједнички Гугле 1 налог, дељени календар, дечији налог итд. Кад сам узео Јутјуб породичну претплату аутоматски су сва три Гугл члана постали чланови и у Јутјубу. Е сад бих ја да додам можда још неког, али само за Јутјуб, не бих делио Гугл 1 простор, заједнички календар и сл, ако може наравно.

Meni su juče uredno naplatili za pretplatu preko Argentine iako su poslali mejl sa napomenom da mora da se promeni kartica. Mada je u mejlu pisalo da mora da se ažurira pre 12. decembra, pa ću videti šta će se desiti. Verovatno sledeći mesec neće proći.

Ја се данас пребацио у Србију, пошто Аргентина више не ради. И кад сам већ ту занима ме како ви који делите породичне налоге раздвојите Јутјуб од осталих Гугл сервиса.
Ја имам Гугл породицу где имамо заједнички Гугле 1 налог, дељени календар, дечији налог итд. Кад сам узео Јутјуб породичну претплату аутоматски су сва три Гугл члана постали чланови и у Јутјубу. Е сад бих ја да додам можда још неког, али само за Јутјуб, не бих делио Гугл 1 простор, заједнички календар и сл, ако може наравно.
Postoji podesavanje na nalogu nosioca porodice sa kim zelis da delis google one. Po defaultu su svi iskljuceni ja mislim, a mozes da dodas koga hoces.

Meni su juče uredno naplatili za pretplatu preko Argentine iako su poslali mejl sa napomenom da mora da se promeni kartica. Mada je u mejlu pisalo da mora da se ažurira pre 12. decembra, pa ću videti šta će se desiti. Verovatno sledeći mesec neće proći.
Poslace ti mail nakon tog roka da ti se pretplata neće obnoviti od sledeceg meseca.

Meni je rok bio do 5.12. (naplaćena pretplata), ali danas stigao mail da se neće vise obnavljati.

IMG_6314.jpeg

Samo ću preci na Indiju preko Applea za 2€ i dok ide ide.

Postoji podesavanje na nalogu nosioca porodice sa kim zelis da delis google one. Po defaultu su svi iskljuceni ja mislim, a mozes da dodas koga hoces.
Мени нуди само да делим са целом породицом и то је то.

Meni nudi opcije sa kojim članom želim da delim One.

Poslace ti mail nakon tog roka da ti se pretplata neće obnoviti od sledeceg meseca.

Meni je rok bio do 5.12. (naplaćena pretplata), ali danas stigao mail da se neće vise obnavljati.

Pogledajte prilog 470251

Samo ću preci na Indiju preko Applea za 2€ i dok ide ide.
Pa da, to sam i pretpostavila. I ja ću preći ili na Indiju ili na Tursku, videću šta je jeftinije.

Meni nudi opcije sa kojim članom želim da delim One.
Видим да се разликује и то, ја имам норвешки налог, са 200 гб, плаћам годишње, у Србији уопште не нуде те опције.
Иначе овде је баш драње за Јутјуб, око 30 евра месечно за породични, 20 за једног корисника.

Takođe, slična stvar sa Nigerijom za isti datum. Juče mi redovno obnovilo i stoji da je sledeća naplata 5. januar, međutim čekam taj 12. decembar, pa da vidim šta će se dalje zbivati.

Ne. Ja imam svoju iz otp banke. Ne znam ni kako bi imao njihovu karticu

Poslednja izmena:
Ne pratiš, Dule... Čitaj. Ne može to više tako...

Ima nekoi na z2u koji nude novi indiski regustrirani gmail akaunti. Dali ima sanse preku niv sa indiski vpn da se koriste za registriranje na YT ili Google One naloge za indijskim cijenama?

Ako ima neko info o tom bio bih zablagoraden da spodjeli.

Indija preko Applea je malo jeftinija od Turske

Indija (Apple)
Individual - 2.17€
Family - 4.36€

Turska (Apple)
Individual - 2.86€
Family - 5.72€
Hvala na informaciji. Uzeće se onda preko Indije. Skuplje je za evro od Argentine.

Indija preko Applea je malo jeftinija od Turske

Indija (Apple)
Individual - 2.17€
Family - 4.36€

Turska (Apple)
Individual - 2.86€
Family - 5.72€
Pretpostavljam da i za Indiju idu poskupljenja jednom godisnje kao za Tursku...znas mozda u kom periodu najcesce? Jel sad Indija jeftinija zato sto jos nije poskupela, a Turska jeste? Secam se da sam ranije pitao i da je bilo samo par centi razlike preko Apple-a. Gledam za sta "dugorocno" da se odlucim od ta dva.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno