Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je tema, pokusavam da vidim jutub 3d snimak.

[YOUTUBE]IQqmp9OOE1E[/YOUTUBE]

Uspeo, mora se fokusirati pogled ispred ekrana, dok kod one moze gledati i kroz i ispred. Lepo izgleda mada nije bas savrseno ostra slika...

Zaista revolucionarna tehnika gledanja 3d sadrzaja, uzivajte u gledanju triologije Gospodara prstenova uz pomoc te tehnike.

Neko je napisao u komentaru jednog od 3D filmova na YTu: šta bi bilo da neko napravi screamer u 3D dok su ti oči u takvom položaju :shock: 😀.

mozda je bilo ali ja sam tek sad naleteo na ovo :

[YOUTUBE]1KpEe5LpJ7U&feature[/YOUTUBE]

Da li je bila ovde hipohondirana tikva ne znam, ali sam viđao na drugim mestima odavno. Koji um od žene, mene bi bilo sramota 🙂

Poslednja izmena:
[youtube]XCXqyrZcUWQ[/youtube]

da dodam i ovu foru sa big ben-om na twitter-u...koliko su ljudi ili dokoni ili prosto samo znaju dobro da se zezaju 😀

Znaci klip je preplavio fb i forume, likovi su utripovali da je sve to stvarno i da je neki majmun uzeo AK47 i pucao unaokolo :lupko:

Toliki hype na netu oko nekog "sve vec vidjeno" filma koji ako bude imao ocenu 5.5 na imdb producent i ekipa mogu da se sutiraju u pedu.

Majmuni? Ili neke druge zivotinje? Stvarno ne vidim ama bas nikakvu povezanost filma The Island i ovog Rise of the planet of the apes.

Kao da si rekao "pa postoji brdo filmova gde glavni glumac na kraju umire." Tako su The Ghost i Terminator isti filmovi.

Planet of Apes i gomila rimejka ?
Jel ti to poznato ?

:wall:

[YOUTUBE]A0Hr_r97Rw0&feature[/YOUTUBE]

Publika im je bas verna :d :d

Planet of Apes i gomila rimejka ?
Jel ti to poznato ?

Ne razumemo se. Vec sam dao jednu komparaciju. Zar cemo sad da pomenemo svaki film gde se pomene neki majmun? Mislio sam da do sada nijednom nije bio film koji ima scenario kao onaj gore. Ali ajde neka vam bude, bilo je do sada filmova gde su se pominjali majmuni, tako da ste u pravu.

bruka..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno