Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tradicionalno se Pepsi i coca prozivaju vec x godina.Simpaticno je to.

Evo još jedne malo starije 🙂

[video]http://www.collegehumor.com/video/6551577/man-vs-wild-rpg[/video]

Posto je izbrisan, evo novog linka

[YOUTUBE]_EQCCdNIFK8&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

:laugh: Cutite!!! Hahahaha... popizdio je kao leptir.:smoke::d

Poslednja izmena:
OCU JA OVOLIKO SRECE U ZIVOTU!!!

haos

Jedan od najboljih audio klipova, ispracen fenomenalnim video edit-om ... pitam se koja li je pozadina ovog snimka, ko je ovaj covek ? -

[youtube]zPUG5OcZvxU[/youtube]

Pre bih reko 7-8 godina to je jedan od prvih audio klipova sto sam cuo na kompu

Poslednja izmena:
Ovo me podseca na "pcela ima 3 oci"

[youtube]WA2-uUNP8To[/youtube]

Bomb officer hit by exploding car in Thailand

Ustade covek i ode 😛

:d :S:

[YOUTUBE]Pz-YC0D3CNk&feature[/YOUTUBE]

[youtube]Zi_bMYFmFGg[/youtube]

Volim ove reklame, i jedne i druge firme, kao sto neko rece zanimljive su, cudo da se do sad nisu javili hejteri coca cole 😀

fashionTV 3D

http://www.youtube.com/user/fashiontv3D?blend=1&ob=5

pogledajte sa "ukrstenim ocima"... tacnije, nek se 2 bele tackice sa obe strane, spoje u jednu (kao da gledate kroz ekran,tako nekako namestite oci da biste postigli 3D efekat)
udaljite se pola metra-metar od monitora, nemojte fullscreen,jer cete tesko napraviti jednu sliku od 2 ;D

p.s. meni se jako svidja, veoma kvalitetan 3D...jako dobrih uglova i kadrova ima!

Poslednja izmena:
Pa rano je poceo

Ne mogu nikako da nastimam oci da vidim. 3d slike bez problema vidim u oba smera(ispupceno i udubljeno), ali ovo nikako ne mogu. Na koje dve tacke mislis, ne vidim nigde bele tacke?

Ne mogu nikako da nastimam oci da vidim. 3d slike bez problema vidim u oba smera(ispupceno i udubljeno), ali ovo nikako ne mogu. Na koje dve tacke mislis, ne vidim nigde bele tacke?

Klikni na 3D i idi u Other options i odaberi skroz poslenju stavku "No 3D Device" i onda se vrati i iznad obe slike ce stojati tacka koje moras da spojis u jednu odnosno trecu za cross-eye efekat.

Ako se ne snalazis evo ti dva primera pa vezbaj, od dve slike trebas da dobijes trecu u sredini i onda samo fokusiras oci na daljinu:

HgHMv.jpg

SIfej.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno