Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije odvratno nego bolesno..ljudi bolesno !!!

ahaaha ,meni je funny... ;D al dobro, ja imam retardiran smisao za humor, pa eto... 🙂

meni je npr i ovo funny

[video]http://www.youtube.com/user/FPSRussia[/video]

Bolje nego bilo koja igra 😀

[YOUTUBE]dSp7CipN1pw[/YOUTUBE]

[youtube]8UaFOIboH2E[/youtube]

Pas na helijumu 😀

Ja sam za legalizaciju brakova, zena-kengur, covek-zlatna ribica itd :d :d

Svet je mnogo bolestan, nisam radikal, obrazovac [daleko bilo bilo sta od te gamadi] i sve sto ide uz ove, kosmopolita sam ali preterali su sa bolestima, sad ce ihtiofili da se pojave pa ornitofili.. za 50 god ima da bude uzas.

Madness ? This is Spartaa!!!

[video]http://www.greektube.org/content/view/138322/2/[/video]

Bog te mazo, all hell broke loose 😀

Inače za ove pse, što se tiče samog čina, jeste previše bolesno, ali što se tiče zaraze koju možeš da dobiješ - priča se da psi imaju čistija usta od čoveka 🙂

Taj video je dosta star. Gledao sam ga pre par godina na theync.com. Tako da ne mora da znači da su nemiri i sada u Hellas-u. 🙂

dobro, shibni mi invite za google+ na mail sto ti poslah :*

Da li sam ja onda neverna?:d

Treba docekati novu sezonu 🙁

Ja ne verujem da ću izdržati.. Gde ima najjeftinije da se kupi ceo komplet knjiga kod nas, nek mi javi na PM. Počeo sam da čitam na telefonu na engleskom, ali mi je zamorno kada duže čitam na malom ekranu, a nisam još kupio tablet...

A cemu ti sluzi onaj cuveni i nasiroko hvaljeni netbook ?

Nisam navikao da čitam tako 🙂 . Jeste da ga koristim 70% vremena da radim sve na njemu, ali bih voleo da čitam knjigu iz ruke, na tabletu, ili tvrdom povezu. Mislim da vredi imati ceo komplet knjiga u kolekciji, nešto što je opipljivo, samo me brine prevod na srpski i kako su preveli imena, itd...

I ja sam hteo da kupim knjige ali kad sam video cenee .... Odustao sam. Mozda nije lose uclaniti se u neku biblioteku koja ima ceo set knjiga. Ja ne znam da neka biblioteka ima. Mozda neko zna vise od mene.

@Gizmor

Serijal Igra prestola je izdala Laguna (barem dobar deo) ali su sa početkom prikazivanja serije i njenim izuzetnim uspehom podigli cene knjiga na bezobrazan nivo. Prvu knjigu u serijalu su ranije prodavali po fiksnoj ceni od 500njak dinara (da bi se otarasili) a sada je cena 890 din.
Ako ti je baš stalo da kupiš , nađi nekog člana Kluba čitalaca sa maximalnim popustom od 25% na redovne cene knjiga. Ako uzmeš 3 i više knjiga od jednom onda je popust 33%.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno