Meni bi trebao, ako može....Javi da li ti treba i dalje. Imam super lika koji mi drugi put sredjuje ugovor.
Meni bi trebao, ako može....Javi da li ti treba i dalje. Imam super lika koji mi drugi put sredjuje ugovor.
Igraj se sa njim, pronađi uzrok..restart boxa, isključi iz struje box, reset na fabrička podešavanja..pozivi njihov CC..Da li i kod ostalih postoji problem sa Yetel boxom . Uključio ga i pojavljuje se greška
Range Eror
i ispod ceo ekran ispisanih grešaka .
Drugi boks radi i aplikacija mi radi
Drži dugme za restart 7 sekundi, kada uđe u BIOS mod, izaberi opciju 7 i rešio si problem.Neće radio restart boxa
Sada cu njih da zovem onda
Provizija za uslugu plaćanja računa u Yettel prodavnici iznosi 65 dinara.kolika je provizija kad se plaća u yettel poslovnici.
Kad otvoris Meni ili Ekstra, ides na coveculjka tamo desno izmedju lupe i zvonceta, pa u Sistemska podesavanjaKako se ulazi u podesavanja stb uredjaja ?
Ako ti nude net+TV+fiksna, to je dobra ponuda. Net je kod mene odličan, praktično isti kao kod MTS-a, stabilan i brz. Zato im je TV zato blagi užas sa tehničke strane (nasumično se restartuje box, čekaš sekundu-dve da promeni kanal, ide u standby kad mu se ćefne, hoće često da zamrzne sliku), a sadržajno je ok za pare koje daješ. Možda drugi nemaju tih problema, ali kod mene je tako. Ali stvarno daju najpovoljnije ponude u ovom trenutku, pa sam zato i ja produžio ugovor jer mi TV nije primarna stvar.Pozdrav, nude mi iz yettle njihov net 500/250 za 1300 dinara, 24 meseca, deluje mi kao ok ponuda, nisam nikad koristio njihov net, jel dobio neku bolju ponudu? Nikad nisam koristio njihov net, vidim da je na mts infrastrukturi, citajuci temu, vidim da nema vecih problema sa netom, televizija je upitna, pa me zanima da li da prihvatim, posto nude ubedljivo najpovoljnije od ostalih operatera?
Da.Da li je jos neko dobio informaciju od akvizitera da vise ne rade obnove ugovora vec je za to zaduzena poslebna sluzba?
Podnesi i tamo za IDP pa ce videti da hoćes u MTSDa.
Neki akviziteri imaju mogucnost obnove a neki ne. Zvao sam lika koji mi jedao prvi ugovor i on mi rece da ne moze da mi da ponudu za obnovu.
Ovde sam dobio brojeve tih koji mogu da produze ugovor ali je njihova najbolja ponuda bila 12m po 1 rsd.
Treba ti akvizeter iznad njih da ti da bolju ponudu. Do njega ne mozes doci. On tebe zove iskljucivo koliko sam skontao.
Možeš. U onom emailu za obnovu ugovora gde si kopirao onu rečenicu na dnu ti stoji nj. ime i broj mobilnog telefona (Chief Commercial Officer department).Do njega ne mozes doci. On tebe zove iskljucivo koliko sam skontao.
1300 din samo net aa 1600 din plus tv, za tv znam da nije sjajan, ali za 1600 dinara, mislim da je najpovoljnije.Jel si dobio net ili net+tv ili nesto treće?
Ne mogu sa ti pomognem kakvi su, ali me interesuje šta si dobio za 1300. Meni je bilo ponuđeno net+tv+fiksni za 1600.
I ja sam dobio tu info, navodno od proslog ponedeljka im je zabranjeno da rade obnovu ugovoraDa li je jos neko dobio informaciju od akvizitera da vise ne rade obnove ugovora vec je za to zaduzena poslebna sluzba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari