Bio juče da proverim stanje uo s obzirom da piše u aplikaciji da je istekla, a datum isteka u aprilu mesecu. Lik u poslovnici se kao malo zbunio kad me video, ali mi posle reče da to sto piše da je istekla važi samo ako hocu da prevremeno produžim uo, inače da regularno traje do datuma naznačenog u app.
Verovatno su videli da se raspitujem oko uo i danas me zovu i nude 12m po dinar. Ok reko hvala na ponudi, ali ne hvala. Kaže, a ako samo za vas napravimo ponudu 24m upola cene? Ja slušam i pitam se da li me *****ava ili šta...
Reko gospodjo, na poslu sam, da ne gubimo ni moje ni vase vreme...ako već nudite 18 meseci za dinar nudite svima, a ne ovo kao na pijaci. Ona poče da se usčudjava kao pojma nema kakvih 18m, prvi put čuje za to...naravno kad je videla da baratam informacijama odjednom zna za tu ponudu, ali to je bila novogodišnja ponuda i nema više, nego da brže bolje prihvatim i ovo sto mi sad nudi dok ima.
Reko hvala lepo, ako do aprila ne smislite nešto novo vidimo se u nekom novom filmu, što bi reko Tadić. A to i mislim, u stanju sam da iz inata predjem kod drugog operatera, pa makar i za skuplje, a mogu i da otkažem usluge u tom stanu, ionako tamo boravim 5 dana mesečno, preživeću bez tv-a, ali me niko neće vući za nos.
P.S. Jel mogu i ja da dobijem broj nekog od tih promotera koji su davali 18m za dinar da vidim sta oni kažu, ako i tamo ista priča da se bacim u mts i sbb temu.