Šta je novo?

Yettel Hipernet

Mene su zvali nakon provere na sajtu yetela da li mogu da imam optiku posle nekih 7 dana...

Bila je ponuda, veći paket po ceni manjeg i hbo za 1600 din sa eracunom.

Za dodatni box i mesh je morala da mi javi... idp broj je upalio i ostao na mts u za 50%.

Bila je ponuda, veći paket po ceni manjeg i hbo za 1600 din sa eracunom.

Za dodatni box i mesh je morala da mi javi... idp broj je upalio i ostao na mts u za 50%.

Na Yettelu su nudili ovo sa slike za 1600 din... a šta više za manje para imaš na mts-u pa si ostao kod njih?

1600.JPG

Uspeo sam da raskačim ruter Zte posle zahteva za PPPoE podatke dobijenim na mail u roku od 5 min. posle razgovora telefonom.
Sve radi perfektno po uputsvu na mom Asusu ax57 .Hvala na objašnjenju za rajkosto i Milanu telesrbija.

Zelim da uvedem yettel optiku, svidja mi se taj paket L za 1650 dinara. Zvao sam na neki broj koji sam nasao u temi stranicu-dve unazad i traze mi ime i broj telefona od kog sam dobio taj broj. Da li bi neko bio ljubazan da mi posalje ime i broj da im kazem od koga sam dobio preporuku?

Na Yettelu su nudili ovo sa slike za 1600 din... a šta više za manje para imaš na mts-u pa si ostao kod njih?

Pogledajte prilog 479054
Razlika u ceni postoji, ali meni to ništa ne znači. Par stotina din max...

Dok platim da nisam natovan, dok platim mobilni koji je u boxu. Čitao sam ovde da mobilni koji je u boxu, čoveku ugasiše broj,postoji i to... Da se igram za tih igrica, mrzi me...

Možda i mesh, ovi su ispali fer pa su mi dali pred kraj ugovora extender, pa sad u novom sam uzeo odmah i pla adaptere. Svakako ima se izbora pa ko voli nek bira, što je dobro.

Meni je istekao ugovor za box 4 beli . Nisam ga produzio , već presao u Yetel , i nisu mi ugasili broj. On je prvi za koga sam čuo da su mu to uradili .
A i dobio sam i mesh za 1 din

• Like
Reagovanja: M J
Da li neko ima prekid interneta danas. Meni u Sapcu nema interneta danas. Na ONT-u treperi crveno LOS. Tehnicka podrska mi rekla da ce proslediti tehnicarima ali posto je danas nedelja, verovatno ce sutra doci. Cisto da vidim jel ima jos neko prekid ili je samo kod mene 😂
bas javi za koliko to resilo problem…los je kvar na instalaciji,meni je reseno posle 2 nedelje :)

Dosli su u ponedeljak kao sto su i rekli. Pukao opticki labal na mestu gde je savijen gde ulazi kod mene u stan. Sastavilibsu ga tubi sad je sve ok.

Pogledajte prilog 479054
Zvao sam akvizitera i dobio slicnu ovakvu ponudu.

Meni je ponudjeno ovo, znaci najjaci net, tv i fiksni za 1600 tokom cele UO. Takodje se dobije MAX, valjda i Voyo (nisam siguran sta sve) za tu cenu iako na slici ispod ne stoji.
Ja sam shvatio da je to ovaj paket (u toku razgovora nisam mogao da potvrdim, nisam bio pri racunaru).

1738765031636.png

Zvao sam akvizitera i dobio slicnu ovakvu ponudu.

Meni je ponudjeno ovo, znaci najjaci net, tv i fiksni za 1600 tokom cele UO. Takodje se dobije MAX, valjda i Voyo (nisam siguran sta sve) za tu cenu iako na slici ispod ne stoji.
Ja sam shvatio da je to ovaj paket (u toku razgovora nisam mogao da potvrdim, nisam bio pri racunaru).

Pogledajte prilog 479384
Ja prošo još bolje, potpuno nenadano. Stari Yettelov korisnik, ugovor ističe krajem marta. Planirao sam da pređem na MTS box jer mi je ponuđeno 14 meseci po dinar, pa kada sam odbio prvu Yettel ponudu od 12 meseci po dinar pre oko nedelju dana, zvali opet pre dva dana i ponudili 18 meseci po dinar, a poslednjih 6 meseci sa ovom cenom sa slike iznad. Prihvatio odmah, mislim da od toga bolje nema, ispadne 1100 din po mesecu ukupno za celu ugovornu obavezu. Doduše bez mobilne, ali ni to nije problem da se izboksuje lepa kombinacija i uštedi poprilično. A za ovo dobiješ i odvojeno HBO/Cinemax kanale i MAX VOD, ili umesto MAX-a SkyShowtime, šta kome odgovara. Iako sam se već rešio da idem dali su mi dobar razlog da se predomislim - moram da ih pohvalim, ovo je stavrno dobra ponuda i nisam do sada video da je neko više dobio.

Odlicno, doduse ti imas tu prednost sto si vec kod njih, pa mozes da pretis odlaskom. Ja mogu samo da "pretim" da necu da predjem 😅

Ponuda je mnogo bolja nego na MTSu , a za mobilni broj ako ti je istekla UO podnesi zahtev da broj prebacis u drugu mrezu . Dobićes mnogoooo bolju ponudu od one zvanične .

Ističe mi UO u aprilu, pa je vreme već da se gleda gde dalje :)
Trenutno imam Total 40 i Hipernet M.
Uužasno me nervira NAT. Realno net mi je na MTS-ovoj optici bio bolji a telefon na Yettelu.
Što se tiče protoka na kućnom netu i količinom GB na telefonu sam zadovoljan.
Zanima me samo net i telefon, TV mi ne treba.
Imam i infrastukturu u stanu i za SBB i sadašnju optiku.
Šta biste preporučili da uzmem? Vidim da se pominje ovde 18 meseci free i 6 meseci upola? Ako može broj tog akvizera.
Mesh bi mi dobro došao, kako ste to izboksovali?
Inače svejedno mi je da li će mi telefon biti u jednoj mreži, a net u drugoj.

ako bi kvalitet ispred cene - onda solo YuNet optika sa besplatnom IP statikom, a mob broj 50% u Yettelu

Mozes li malo opsirnije sta ti najvise smeta u vezi Hiperneta i Nat-a i kakvi su konkretni problemi ako si imao..
To što moram da pristupam serveru preko Tailscale-a. To je jedino što sam pronašao da radi.
Nije baš da sam ekspert za mreže, ali Taiscale radi sve što želim, samo je spor.

Mislim da je pitanje bilo šta ti je konkretno problem sa Nat-om, a ne potreba da ga rešavaš, kako si ga rešio i što je to rešenje loše.

Pretpostavljam da bi trebalo normalno da funkcionisu Citrix, VMware Horizon, Teams, Anydesk...

Pretpostavljam da bi trebalo normalno da funkcionisu Citrix, VMware Horizon, Teams, Anydesk...
Verovatno pod pristupom serveru smatra pristup self hosted servisima poput licnog clouda i slicno, a ne pristup desktopu operativnog sistema, koji verovatno i nepostoji na tom serveru.

Postoji OS, Win je.
Iz više razloga je Win i ostaće tako u narednom periodu.
Pristup OS-u van kuće je sekundarna stvar, baš kao što TwistedMind reče, potrebni su mi podaci za ličnog cloud-a.
Ja sam uvek za novo rešenje, nije mi teško da probam, ali sve što sam probao samo je Tailscale radio.
E pošto sam iza NAT-a ide preko njihovog tunela valjda i samim tim to je prilično sporije.

Postoji OS, Win je.
Iz više razloga je Win i ostaće tako u narednom periodu.
Pristup OS-u van kuće je sekundarna stvar, baš kao što TwistedMind reče, potrebni su mi podaci za ličnog cloud-a.
Ja sam uvek za novo rešenje, nije mi teško da probam, ali sve što sam probao samo je Tailscale radio.
E pošto sam iza NAT-a ide preko njihovog tunela valjda i samim tim to je prilično sporije.
Probaj cloudflare tunel.

Ako hoćeš da probaš, možemo na brzinu da probamo preko mog domena. Samo bi morao da instaliraš njihov servis cloudflared.
Javi se na pp ako želiš.

Hvala, javim se ako mi bude trebala pomoć.
Ne znam da li ću stići večeras.

Što se teme tiče, da li ima neko broj akvizera koji nudi 18 meseci? :)

Da li ko zna za ove brzine što će da budu simetrične 300/300 i 500/500 da li se odnose samo na nove korisnike i kad da ih očekujemo? Hvala!

Mozda je neko pisao na temi, ali sad bas nemam vremena da pretrazujem, pa se izvinjavam unapred ako je bilo.

Da li je mozda neko poredio kanale iz Hipernet L paketa sa nekim od paketa iz MTS Box paketa? Znam da Yettel koristi MTSovu infrastrukturu, ali kad sam na brzaka bacio pogled na listu sa Yettelovog sajta, nekako mi je delovalo kao da je skracena ponuda kanala u odnosu na to sta MTS nudi.

Hvala.

ponudili 18 meseci po dinar, a poslednjih 6 meseci sa ovom cenom sa slike iznad. Prihvatio odmah, mislim da od toga bolje nema, ispadne 1100 din po mesecu ukupno za celu ugovornu obavezu. Doduše bez mobilne, ali ni to nije problem da se izboksuje lepa kombinacija i uštedi poprilično. A za ovo dobiješ i odvojeno HBO/Cinemax kanale i MAX VOD, ili umesto MAX-a SkyShowtime, šta kome odgovara. Iako sam se već rešio da idem dali su mi dobar razlog da se predomislim - moram da ih pohvalim, ovo je stavrno dobra ponuda i nisam do sada video da je neko više dobio.

Prihvatio i ja 18 meseci po dinar - Yettel kod Kuće L. Aktivirao sam za 0 dinara:

1. Voyo
2. Max i HBO TV kanale

Ne znam kako se to Yettelu isplati? Mogao sam da umesto MAX-a aktiviram SkyShowtime za 1 din.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno