Pajser Brigada
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.03.2005
- Poena
- 695
Razlika u ceni postoji, ali meni to ništa ne znači. Par stotina din max...Na Yettelu su nudili ovo sa slike za 1600 din... a šta više za manje para imaš na mts-u pa si ostao kod njih?
Pogledajte prilog 479054
bas javi za koliko to resilo problem…los je kvar na instalaciji,meni je reseno posle 2 nedeljeDa li neko ima prekid interneta danas. Meni u Sapcu nema interneta danas. Na ONT-u treperi crveno LOS. Tehnicka podrska mi rekla da ce proslediti tehnicarima ali posto je danas nedelja, verovatno ce sutra doci. Cisto da vidim jel ima jos neko prekid ili je samo kod mene 😂
Zvao sam akvizitera i dobio slicnu ovakvu ponudu.Na Yettelu su nudili ovo sa slike za 1600 din... a šta više za manje para imaš na mts-u pa si ostao kod njih?
Pogledajte prilog 479054
Ja prošo još bolje, potpuno nenadano. Stari Yettelov korisnik, ugovor ističe krajem marta. Planirao sam da pređem na MTS box jer mi je ponuđeno 14 meseci po dinar, pa kada sam odbio prvu Yettel ponudu od 12 meseci po dinar pre oko nedelju dana, zvali opet pre dva dana i ponudili 18 meseci po dinar, a poslednjih 6 meseci sa ovom cenom sa slike iznad. Prihvatio odmah, mislim da od toga bolje nema, ispadne 1100 din po mesecu ukupno za celu ugovornu obavezu. Doduše bez mobilne, ali ni to nije problem da se izboksuje lepa kombinacija i uštedi poprilično. A za ovo dobiješ i odvojeno HBO/Cinemax kanale i MAX VOD, ili umesto MAX-a SkyShowtime, šta kome odgovara. Iako sam se već rešio da idem dali su mi dobar razlog da se predomislim - moram da ih pohvalim, ovo je stavrno dobra ponuda i nisam do sada video da je neko više dobio.Zvao sam akvizitera i dobio slicnu ovakvu ponudu.
Meni je ponudjeno ovo, znaci najjaci net, tv i fiksni za 1600 tokom cele UO. Takodje se dobije MAX, valjda i Voyo (nisam siguran sta sve) za tu cenu iako na slici ispod ne stoji.
Ja sam shvatio da je to ovaj paket (u toku razgovora nisam mogao da potvrdim, nisam bio pri racunaru).
Pogledajte prilog 479384
Naravno da je bitna i cena, za 18 meseci free trpeću nat ili ću uzeti statičku.ako bi kvalitet ispred cene - onda solo YuNet optika sa besplatnom IP statikom, a mob broj 50% u Yettelu
Mozes li malo opsirnije sta ti najvise smeta u vezi Hiperneta i Nat-a i kakvi su konkretni problemi ako si imao..Uužasno me nervira NAT.
To što moram da pristupam serveru preko Tailscale-a. To je jedino što sam pronašao da radi.Mozes li malo opsirnije sta ti najvise smeta u vezi Hiperneta i Nat-a i kakvi su konkretni problemi ako si imao..
Implicirano je bilo u prvoj rečenici da mi je potrebno da pristupam kućnom serveru što mi NAT otežava (onemogućava).Mislim da je pitanje bilo šta ti je konkretno problem sa Nat-om, a ne potreba da ga rešavaš, kako si ga rešio i što je to rešenje loše.
Verovatno pod pristupom serveru smatra pristup self hosted servisima poput licnog clouda i slicno, a ne pristup desktopu operativnog sistema, koji verovatno i nepostoji na tom serveru.Pretpostavljam da bi trebalo normalno da funkcionisu Citrix, VMware Horizon, Teams, Anydesk...
Probaj cloudflare tunel.Postoji OS, Win je.
Iz više razloga je Win i ostaće tako u narednom periodu.
Pristup OS-u van kuće je sekundarna stvar, baš kao što TwistedMind reče, potrebni su mi podaci za ličnog cloud-a.
Ja sam uvek za novo rešenje, nije mi teško da probam, ali sve što sam probao samo je Tailscale radio.
E pošto sam iza NAT-a ide preko njihovog tunela valjda i samim tim to je prilično sporije.
Probao, nisam uspeo da podesim tada.Probaj cloudflare tunel.
Nikome to ne nude na prvu, ali može da se dođe do toga ako ih "uhakuješ" - sve objašnjeno do u "sitna crevca" u ranijim postovima.Što se teme tiče, da li ima neko broj akvizera koji nudi 18 meseci?![]()
ponudili 18 meseci po dinar, a poslednjih 6 meseci sa ovom cenom sa slike iznad. Prihvatio odmah, mislim da od toga bolje nema, ispadne 1100 din po mesecu ukupno za celu ugovornu obavezu. Doduše bez mobilne, ali ni to nije problem da se izboksuje lepa kombinacija i uštedi poprilično. A za ovo dobiješ i odvojeno HBO/Cinemax kanale i MAX VOD, ili umesto MAX-a SkyShowtime, šta kome odgovara. Iako sam se već rešio da idem dali su mi dobar razlog da se predomislim - moram da ih pohvalim, ovo je stavrno dobra ponuda i nisam do sada video da je neko više dobio.
Samo pazi Vojo važi do februara 2026 besplatnoUzeio i ja 18 meseci po dinar - Yettel kod Kuće L. Aktivirao sam za 0 dinara:
1. Voyo
2. Max i HBO TV kanale
Ne znam kako se to Yettelu isplati?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari