Šta je novo?

Yettel Hipernet

Ako može kontakt nekog Yettel akvizitera. Treba mi za produženje ugovora. Dobrodošli oni koji daju 18 meseci za dinar.

Nazalost ja sam razgovarao upravo sa svojim za trece produzenje. 12 po RSD je sad sto daju max.
Ako neko ima drugu informaciju a da je dobio ovih dana neka slobodno podeli (mozda nema vise akcije od 18).

Poslednja izmena:
Pregovori oko produzenja ugovora su zavrseni, nadam se. Posle malo manje od mesec dana borbe dobio sam 18m po 1rsd a 6m po 3400 rsd, drugi stb po 1 rsd i Hbo premium za 0 rsd.
Pre 3 dana...

Ta priča ima-nema akcije je patka. Neće vam dati iz prve 18-ticu sigurno, ali kad do njih dopre info da ste u MTS-ovom sistemu ubačeni za 16m, onda će se tek otvoriti. Objašnjavao svoje iskustvo detaljno u par postova na ranijim stranicama.

Bio juče da proverim stanje uo s obzirom da piše u aplikaciji da je istekla, a datum isteka u aprilu mesecu. Lik u poslovnici se kao malo zbunio kad me video, ali mi posle reče da to sto piše da je istekla važi samo ako hocu da prevremeno produžim uo, inače da regularno traje do datuma naznačenog u app.
Verovatno su videli da se raspitujem oko uo i danas me zovu i nude 12m po dinar. Ok reko hvala na ponudi, ali ne hvala. Kaže, a ako samo za vas napravimo ponudu 24m upola cene? Ja slušam i pitam se da li me *****ava ili šta...
Reko gospodjo, na poslu sam, da ne gubimo ni moje ni vase vreme...ako već nudite 18 meseci za dinar nudite svima, a ne ovo kao na pijaci. Ona poče da se usčudjava kao pojma nema kakvih 18m, prvi put čuje za to...naravno kad je videla da baratam informacijama odjednom zna za tu ponudu, ali to je bila novogodišnja ponuda i nema više, nego da brže bolje prihvatim i ovo sto mi sad nudi dok ima.
Reko hvala lepo, ako do aprila ne smislite nešto novo vidimo se u nekom novom filmu, što bi reko Tadić. A to i mislim, u stanju sam da iz inata predjem kod drugog operatera, pa makar i za skuplje, a mogu i da otkažem usluge u tom stanu, ionako tamo boravim 5 dana mesečno, preživeću bez tv-a, ali me niko neće vući za nos.
P.S. Jel mogu i ja da dobijem broj nekog od tih promotera koji su davali 18m za dinar da vidim sta oni kažu, ako i tamo ista priča da se bacim u mts i sbb temu.

Pa neću skuplje plaćati sigurno. Tu ponudu od 12m bi dao i sbb, a mts i 16m za prelaz. A generalno su bolji i jedan i drugi sto se televizije tiče od jetela.

Pa neću skuplje plaćati sigurno. Tu ponudu od 12m bi dao i sbb, a mts i 16m za prelaz. A generalno su bolji i jedan i drugi sto se televizije tiče od jetela.
samo sto posle tih 16m mesec ti je 5 soma i kad se saberes pa isti *********… sbbove bedne brzine ne bih komentarisao uopste ,ok za tv jesu tate ali sa netom kasne jedno 10 god i na sve to opet su skuplji .
jedna velika mana yettela je sto zavisi od mts infrastrukture i ako se nesto desi racunaj da si 2 ned bez usluge .

Ma znam sve, prosao sam i jedne i druge i treće, samo ih vrtim...pa ko da više.
Nego me eto izrevoltira kad treba da se preganjamo oko produžetka ugovora kao da smo na pijaci.
Da ne budem shvaćen pogresno kao neki alavac kome je sve malo. Ne bi meni bio problem da placam i 24 meseca punu cenu, samo me eto nervira kad znam da daju više, a onda se prave ludi. I nije mi bilo teško, nadjoh broj promoterke preko koje sam uvodio hipernet u dva stana pre dve godine i pitah je. Reče mi da ona radi samo nove korisnike, ali će da proveri pa će da mi javi. I eto je za par minuta javlja kako postoji ta promocija 18m za dinar, ali da ona ne može nista jer nema dozvole za produženje, nego samo za nove ugovore, ali da ce videti nesto ako može.
Eto to mene nervira, kad se čovek pravi lud, a pride mene pravi budalom. A pare su najmanji problem u celoj priči...
Ili bolje mi reci, jeste ima promocija 18 meseci za dinar, ali ne za tebe, iz tog i tog razloga (npr ne svidja mi se tvoja boja glasa). Pošteno. Bez razmišljanja bih potpiao i 12 meseci...samo me nemoj vući za nos.

Nece ti dati 18m tek tako.
Tek kad skontaju da odlazis mozda dobijes. Zovi Mts ( ili koga vec, ja sam zvao mts) da ti daju ponudu da predjes kod njih. Pa kad ti daju 16m onda trazi idp od Yetela.

@mihajlosd

Ako važi "jeste ima promocija 18 meseci za dinar, ali ne za tebe", onda znači da si napravio grešku u koracima - trebao si bolje da iščitaš kako smo mi koji smo to dobili došli do toga, sigurno nismo rekli "da ne gubimo ni moje ni vase vreme...ako već nudite 18 meseci za dinar nudite svima, a ne ovo kao na pijaci". Da bi bilo "za tebe", mora prvo tvoje ime da se pojavi u MTS-ovoj bazi kao neko kome je odobreno 16m, taj info onda neki njihov insajder prosleđuje Yettel-ovom CCO Division-u i onda tek oni formiraju kontrapunudu za tebe za 18m. I ako ti ugovor ističe u Aprilu to će ti najverovatnije ponuditi tek krajem marta.

Svatam druže ja sve to...nego sam u fazonu daj da skratimo priču...znam vam sve cake, bolje i meni da se ne cimam, bolje i vama da dobijete paraf odmah. Nadam se da se razumemo. Te fore promocija je 12 m i pojma nemam o kakvih 18m vi govorite neka ostave za ove neinformisane, a mnogo ih je. Na zalost svako neznanje se placa. Ja lepo kaze, znam sve kako ide procedura, i sve lepo ispričam bukvalno isto kao sto si ti napisao...i pitam eto jel treba kroz sve ovo da prolazimo da biste na kraju ponudili 18m, ona opet ne zna o kojih 18m ja pričam...i tu izgorim. 😂
Ajde da ne trolujem više...cekam jos dva i po meseca pa po idp.

Ona i da hoće nemože da ti "skrati priču", to odobravaju na nivou CCO Division-a, a i oni tamo da bi ti to ponudili moraju da imaju pokriće (npr. da samo što nisi prešao kod mts-a za 16m), tako da tu nema ničeg ličnog već prosto imaju algoritam kad kako koju ponudu plasiraju. Tako da moraćeš da ih uhakuješ na isti način kao i svi ostali.

Jel moze broj nekog akvizitera, želim da vidim sta i kako oko prelaza sa mts na yettel? Znam da treba idp od mtsa, ali pre toga hoću da se informisem oko nekih detalja. Hvala.

Jel može neko ko pika Valorant i/ili CS2 da napiše kakav mu je ping i na kom serveru igra. Hvala.

Meni danas na wot, prvi put odkad imam MTS optiku da ozbiljno zeza net, potpuni izlog sa servera.
@Yettel Srbija da li imate neke izazove sa internet konekcijom u Zemunu?

Da se još jednom zahvalim svima na poslatim kontaktima akvizitera i da kazem da ne morate više da šaljete, dobio sam i više nego što sam očekivao 🙌

Jel može neko ko pika Valorant i/ili CS2 da napiše kakav mu je ping i na kom serveru igra. Hvala.
Npr. Beč 11 12 ping Njemačka 21 22 Poljska 22 23 London 30 31 ŠveCka 44 Španija nijesam igrao zadnjih par nedelja.
A Valorant ako je isto kao LoL 26 27 28 u vrh glave na ovaj prvi server na ove udaljenije ne više od 50 60

Npr. Beč 11 12 ping Njemačka 21 22 Poljska 22 23 London 30 31 ŠveCka 44 Španija nijesam igrao zadnjih par nedelja.
A Valorant ako je isto kao LoL 26 27 28 u vrh glave na ovaj prvi server na ove udaljenije ne više od 50 60
Cool, onda je to slično kao MTS optika ovako na prvu :)

Da li neko ima prekid interneta danas. Meni u Sapcu nema interneta danas. Na ONT-u treperi crveno LOS. Tehnicka podrska mi rekla da ce proslediti tehnicarima ali posto je danas nedelja, verovatno ce sutra doci. Cisto da vidim jel ima jos neko prekid ili je samo kod mene 😂

Da li neko ima prekid interneta danas. Meni u Sapcu nema interneta danas. Na ONT-u treperi crveno LOS. Tehnicka podrska mi rekla da ce proslediti tehnicarima ali posto je danas nedelja, verovatno ce sutra doci. Cisto da vidim jel ima jos neko prekid ili je samo kod mene 😂
U Nisu kod mene super radi

Ja sam juče imao izazove.
Jutros resetovao ruter, kao jedina stvar koju mogu da odradim od kuće.
Danas nisam imao nikakav problem sa vezom.

Mene su zvali nakon provere na sajtu yetela da li mogu da imam optiku posle nekih 7 dana...

Bila je ponuda, veći paket po ceni manjeg i hbo za 1600 din sa eracunom.

Za dodatni box i mesh je morala da mi javi... idp broj je upalio i ostao na mts u za 50%.

Nazad
Vrh Dno