Šta je novo?

Yettel Hipernet

Da li i kod ostalih postoji problem sa Yetel boxom . Uključio ga i pojavljuje se greška
Range Eror
i ispod ceo ekran ispisanih grešaka .
Drugi boks radi i aplikacija mi radi

Da li i kod ostalih postoji problem sa Yetel boxom . Uključio ga i pojavljuje se greška
Range Eror
i ispod ceo ekran ispisanih grešaka .
Drugi boks radi i aplikacija mi radi
Igraj se sa njim, pronađi uzrok..restart boxa, isključi iz struje box, reset na fabrička podešavanja..pozivi njihov CC..

Da li je jos neko dobio informaciju od akvizitera da vise ne rade obnove ugovora vec je za to zaduzena poslebna sluzba?

kolika je provizija kad se plaća u yettel poslovnici. imam posebno paket L posebno mobilni go extra+

Treba da mi dodju iz yettela, da montiraju, a imao sam pre toga mts. Da li uzimati stb za tv gde imam android? Pitam, jer mi je ostao onaj kablic da viri iz zida, kao za eternet, sto je bio prikljucen u mts stb. Da li ima neke razlike ako bi to ukljucio u tv u odnosu na wifi? Ja sam navikao, da kad ukljucim tv, da su mi odmah prikazani kanali, a ako hocu smart funkcije, onda ulazim posebno na to. A retko ulazim u smart.

Pa preko aplikacije da gledas , bez stb uredjaja . Aplikacija malo kasni u odnosu na uredjaj , ako ti to nije bitno ubog sportskih kanala onda ok . Ustedis i 350 din ako ides na aplikaciju , ali nemas one dodatke u okviru paketa , bar ja nisam ih nasao preko aplikacije . Slika je dobra i preko aplikacije .
Pitanje jedno :
Kako se ulazi u podesavanja stb uredjaja ?

E to sam hteo da znam, hvala. Ipak cu onda stb i na tom tvu. A koliko znam mogu dobiti 2 stba u okviru paketa.

Edit: videh sad da je jedan stb po 1rsd na sajtu.

Poslednja izmena:
Pozdrav, nude mi iz yettle njihov net 500/250 za 1300 dinara, 24 meseca, deluje mi kao ok ponuda, nisam nikad koristio njihov net, jel dobio neku bolju ponudu? Nikad nisam koristio njihov net, vidim da je na mts infrastrukturi, citajuci temu, vidim da nema vecih problema sa netom, televizija je upitna, pa me zanima da li da prihvatim, posto nude ubedljivo najpovoljnije od ostalih operatera?

Jel si dobio net ili net+tv ili nesto treće?
Ne mogu sa ti pomognem kakvi su, ali me interesuje šta si dobio za 1300. Meni je bilo ponuđeno net+tv+fiksni za 1600.

Pozdrav, nude mi iz yettle njihov net 500/250 za 1300 dinara, 24 meseca, deluje mi kao ok ponuda, nisam nikad koristio njihov net, jel dobio neku bolju ponudu? Nikad nisam koristio njihov net, vidim da je na mts infrastrukturi, citajuci temu, vidim da nema vecih problema sa netom, televizija je upitna, pa me zanima da li da prihvatim, posto nude ubedljivo najpovoljnije od ostalih operatera?
Ako ti nude net+TV+fiksna, to je dobra ponuda. Net je kod mene odličan, praktično isti kao kod MTS-a, stabilan i brz. Zato im je TV zato blagi užas sa tehničke strane (nasumično se restartuje box, čekaš sekundu-dve da promeni kanal, ide u standby kad mu se ćefne, hoće često da zamrzne sliku), a sadržajno je ok za pare koje daješ. Možda drugi nemaju tih problema, ali kod mene je tako. Ali stvarno daju najpovoljnije ponude u ovom trenutku, pa sam zato i ja produžio ugovor jer mi TV nije primarna stvar.

yettel kod kuce L sa 18m po dinar bi trebalo da bude ekvivalent 1075 rsd mesecno.

Da li je jos neko dobio informaciju od akvizitera da vise ne rade obnove ugovora vec je za to zaduzena poslebna sluzba?
Da.
Neki akviziteri imaju mogucnost obnove a neki ne. Zvao sam lika koji mi jedao prvi ugovor i on mi rece da ne moze da mi da ponudu za obnovu.
Ovde sam dobio brojeve tih koji mogu da produze ugovor ali je njihova najbolja ponuda bila 12m po 1 rsd.
Treba ti akvizeter iznad njih da ti da bolju ponudu. Do njega ne mozes doci. On tebe zove iskljucivo koliko sam skontao.

Da.
Neki akviziteri imaju mogucnost obnove a neki ne. Zvao sam lika koji mi jedao prvi ugovor i on mi rece da ne moze da mi da ponudu za obnovu.
Ovde sam dobio brojeve tih koji mogu da produze ugovor ali je njihova najbolja ponuda bila 12m po 1 rsd.
Treba ti akvizeter iznad njih da ti da bolju ponudu. Do njega ne mozes doci. On tebe zove iskljucivo koliko sam skontao.
Podnesi i tamo za IDP pa ce videti da hoćes u MTS
Nznm kako drugacije da resis a da ne predjes kod MTSa

Ja sam dobio 18m po 1 rsd :)

Jel si dobio net ili net+tv ili nesto treće?
Ne mogu sa ti pomognem kakvi su, ali me interesuje šta si dobio za 1300. Meni je bilo ponuđeno net+tv+fiksni za 1600.
1300 din samo net aa 1600 din plus tv, za tv znam da nije sjajan, ali za 1600 dinara, mislim da je najpovoljnije.

Nznm sta ti tu spada pod stavku nije loše . Nemas neke kanale koje si imao na MTSu , ali ako uzmeš L paket imas i HBO+ . TV je ok , slika dobra , daljinac nije bas brz , ali nigde ne zurim , a mogu vratiti unazad pa videti to sto sam propustio sa sec - dve sec , jedino kome bude restart stb cest e to je da pop....s . Jos ako dobijes 18x1din da pevas i uzivas .

Jaka stvar HBO+. Pa ono je cirkus, naplaćivati HBO Premium po ceni od 750rsd, pa da je džabe ne znam da li bih ikada i pogledao u 1080p rezoluciji.
Što se stb-a tiče, samo pokušaj da očistiš daljinac 💪 Ja ga čistim tako što izvučem jednu bateriju van , pa ga lepo očistim , vratim bateriju , i onda moraš na fabrička podešavanja da resetuješ stb, jer daljinac ispadne iz konekcije sa stb-om, ne pomaže ni 7+9 uparivanje , niti bilo kakva voodoo magija. Samo reset na fabričko podešavanje pomaže.
Da je samo to, što se njihove televizije tiče, bilo bi super. 🦕

Pozz svima, da li mozete da mi posaljete kontakt nekog akvizitera preko koga se moze ostvariti valjana promocija za novog korisnika? Unapred hvala!

Dajte i meni tel akvizitera ili neka se neki sam javi.

Nazad
Vrh Dno