Ali si dobio HBO+ to ti je iz L paketaM... Onaj najjeftiniji.
Evo dole u prilogu screenshot. Često oni mene zovu tako, sigurno jednom u dva meseca, možda i češće.Moram da te pitam, kada uđeš u Yettel aplikaciju u kom si statusu što se tiče ugovorne obaveze? Profil-tarifni paket-ugovorna obaveza
Kod mene puna ta linija, kaže istekl moraću da ih zovem.Evo dole u prilogu screenshot. Često oni mene zovu tako, sigurno jednom u dva meseca, možda i češće.
I kod mene je bagovala ta informacija, pisalo da je isteklo, pre isteka, tako da to otprilike ne znaci nista. Datum isteka koji pokazuje je tacan bio kod mene. Pre ce biti da to sluzi da pokaze da postoji mogucnost za obnovu ugovora pre isteka, preko dugmeta ispod.Kod mene puna ta linija, kaže istekl moraću da ih zovem.
Aha, zato su mi poručili sa Tvitera da ih zovem.App nema casting funkcionalnost, a ne moze ni screen mirroring zbog drm-a. To je na iphone, a pretpostavljam da to nije nista drugacije na androidu.
I kod mene je bagovala ta informacija, pisalo da je isteklo, pre isteka, tako da to otprilike ne znaci nista. Datum isteka koji pokazuje je tacan bio kod mene. Pre ce biti da to sluzi da pokaze da postoji mogucnost za obnovu ugovora pre isteka, preko dugmeta ispod.
Nije druže to, nego naši ljudi ne umeju ili ne žele da se cenkaju i tvrde pazar, mnogi misle da su velika gospoda, to im je kao ciganisanje, a to je ustvari jedini način da oni (ne samo Yettel nego svi oni redom) ne šišaju nas nego da dobijemo realnu cenu usluge. U Bugarskoj naprimer koja je zemlja EU ti na prvu loptu bez cenkanja daju istu uslugu za 23 leva (oko 1400 din), a kod nas moraš da se potrudiš preko akvizitera inače će da te ošiša ko kako stigne.Izgleda kako naletis ili ko ima kakvu promociju.
Pa da, toliko su davali ali za stare korisnike, za ostanak na Yetelu.burazer dobio 18m po dinar za L
Ovo je drugačiji paket, nije duo, već trio tj. sa fiksnim telefonom, tako da...nije loše prošao.Pa, nisi se bas proslavio, ni ti ni taj akviziter.Pre desetak dana sam potpisao na 24 meseca po 1699,5 din.
Pisao sam o tome pre par strana kada sam primetio kod mene istu stvar. Kao sto rekoh ja sumnjam da je po sredi to sto smo mi pre 2g potposivali ugovore na 27 meseci, jer su nam tako podmetali a mi prihvatali. Medjutim u medjuvremenu je izglasana ona odredba da uo ne sme nikako biti duža od 24 meseca, pa da su oni, kako ne bi snosili pravne posledice, svima posle 24 meseca proglasili istek uo. Možda grešim, ne znam, ali svakako se i ja kanim da ih zovem i da proverim kako ćemo dalje. Ako ih ti kontaktiraš prvi javi sta si ti rekli.Kod mene puna ta linija, kaže istekl moraću da ih zovem.
Kako komePa da, toliko su davali ali za stare korisnike, za ostanak na Yetelu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari