Dzigilibonglica
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 21.06.2020
- Poena
- 95
Pozdrav,
Da li je Yettel hipernet iza NAT-a?
Racunaj jedan uredjaj, ako uzmes tv pretplatu bez stb-a.Pozdrav, na koliko uredjaja može da se koristi Yettel aplikacija,nikako da nadjem na sajtu? Da li može na bilo kojoj mreži?
Pretplatnik u ponudi može paralelno da gleda Yettel TV na 3 uređaja, maksimalno 2 YettelTV Boxa, 1 Web TV platforma, 1 SmartTV uređaj.
Ovo i mene interesuje, kakva su iskustva sto se tice gaminga i Yettelovog CGNAT?Pozdrav,
Ja igram wows ping mi je potpuno isti kao što je bio kod sbb 35 ms. Nisam imao nikakvih problema ni sa drugim igrama.Ovo i mene interesuje, kakva su iskustva sto se tice gaminga i Yettelovog CGNAT?
Meni je ping na LoLu ok i nema spajkova.Ovo i mene interesuje, kakva su iskustva sto se tice gaminga i Yettelovog CGNAT?
Na ovo se isplati uzeti i statičku IP i opet je top ponudaDanas prihvatih ponudu.
1650 din tokom celog ugovora, dva stb-a, full tv + svi doplatni kanali, wifi ruter + 1 SmartTv app, 500/250 optika, od ovoga povoljnije ne znam da li može 👍
Za produzetak ili prelazak od drugog operatera?Danas prihvatih ponudu.
1650 din tokom celog ugovora, dva stb-a, full tv + svi doplatni kanali, wifi ruter + 1 SmartTv app, 500/250 optika, od ovoga povoljnije ne znam da li može 👍
Sve i da se uzme i EON van mreže na sve ovo, opet bude skoro duplo jeftinije od SBB-a na kojem sam sada(plus veći protok više skoro troduplo). I imam bukvalno sve sportove i sve otključane kanale na yettel. Akviziter kaže da je telekomova infrastruktura.Da li STB radi preko wifia ili mora kabel?
Na ovo se isplati uzeti i statičku IP i opet je top ponuda
Moze i wifi i kabalDa li STB radi preko wifia ili mora kabel?
Na ovo se isplati uzeti i statičku IP i opet je top ponuda
Pregovori oko produzenja ugovora su zavrseni, nadam se. Posle malo manje od mesec dana borbe dobio sam 18m po 1rsd a 6m po 3400 rsd, drugi stb po 1 rsd i Hbo premium za 0 rsd.
Pa ovo što je on dobio je isto samo umesto 1650 mesečno, on je dobio cenu 18x1 + 6m x 3400din, što izađe 850 din mesečno, što je neverovatno povoljno 👌To nije prelazak sa drugog provajdera? To je baš produžetak? Za produžetak nije moglo: "1650 din tokom celog ugovora, dva stb-a, full tv + svi doplatni kanali, wifi ruter + 1 SmartTv app, 500/250 optika?"
Da li si mogao online/preko telefona da zavrsis sve ili je bilo opet potpisivanje ugovora uz odlazak u ekspozituru? (ponude za telefon idu mnogo lagano sa porukom i odgovoris da li prihvatas ili neIstice mi ugovor 16 Feb u Yettelu. Pisao sam ovde pre par strana i na mts temi gde sam dobio box 3 po 16 m pa je ispao problem. Danas zvali iz Yetela i ponudili gore napisano i ja pristao.
To je povoljnije nego MTS ako se ne varam.Da, ako se ne doplati 480din za fiksnu adresu.
Zvali me telefonom. Kada sam rekao da pristajem poslali mi sms sa nekim brojevima. Rekoh im brojeve koje sam dobio u poruci. Onda su mi poslali mejl sa ugovorom kao i boldovan deo koji sam trebao da kopiram i posaljem im na mejl. To je tekst tipa: procitao sam ugovor i slazem se sa onim sto pise u njemu....Da li si mogao online/preko telefona da zavrsis sve ili je bilo opet potpisivanje ugovora uz odlazak u ekspozituru? (ponude za telefon idu mnogo lagano sa porukom i odgovoris da li prihvatas ili ne).
Iako vise ne zivim u stanu gde je Yettel (povremeno dolazim), za ponudu koju si ti dobio bih ostavio net i ne bih raskidao ugovor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari