Šta je novo?

Yettel Hipernet

Pozdrav, na koliko uredjaja može da se koristi Yettel aplikacija,nikako da nadjem na sajtu? Da li može na bilo kojoj mreži?
Racunaj jedan uredjaj, ako uzmes tv pretplatu bez stb-a.

Pretplatnik u ponudi može paralelno da gleda Yettel TV na 3 uređaja, maksimalno 2 YettelTV Boxa, 1 Web TV platforma, 1 SmartTV uređaj.

Ja sam sa tv pretplatom u koju spadaju 2 stb-a, nakon sto obrisem oba stb-a sa profila, moglo je ukupno 3 smart tv-a paralelno. A ako uzmes bez stb-a, pretpostavljam mozes samo 1 smart tv.

Poslednja izmena:
ja imam 1 stb, i dodao 2 tv app, ali samo na jednom tv moze da se gleda + stb, naravno

@e6111
Kako si obrisao stb? u mob app ne nalazim...

Edit: Nasao u yettel TV app. samo sta li je ovde stb deluje mi da nije nista...
a u yettel mob app (za racune) nasao ruter i stb ali ne mogu da ga obrisem, samo da ga restartujem

Poslednja izmena:
Stb se kod mene vodi kao “Android TV” u listi, samo moras da ugasis stb iz struje pre brisanja jer ce se automatski registrovati opet nakon sto ga obrises, ako ostane ukljucen u struju.

imam android tv. sad cu ga obrisati :)
Mada mislim da mi je to mi stick...

Inace ja sam uvek brisao na web playeru, hntv.rs, tamo je najpreglednije.

Ma jok, nemam ga medju uredjajima, imam 3tv-a (znam za svaki koji je), android (telefon) i jedan pc. Jedino ako sam ga obrisao a da se ne secam :)

inace i na web app je isto kao i na mob tv app, mislim i isti izgled a i pregledno je podjednako

Moze biti da je isto jer mob app ne koristim jer je horor navigacija. Mozes i po datumu uredjaja od odgonetnes sta je sta. Uglavnom u startu su bili zavedeni kao “ZTE STB” pa je posle nekog updejsta preslo u “Android TV”.

Ne primećuje se razlika kvaliteta prikaza na STB-u i aplikaciji za Smart TV konkretno Arena kanali,dok kod Irisa je bilo primetno.

Znači ako imate 2 stb- a u okviru pretplate možete gledati samo na još jednom uređaju poret toga?
Yettel ispade najrestriktivniji povodom toga

Ja igram World of Tanks. Ping mi je do 50ms. Cini mi se da je na Mts bio bolji. Desavalo se vise puta na po par dana da mi ping brljavi ali ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim da je do Yetela. Zadnji put kada sam imao taj problem pomoglo je resetovanje rutera.

Ok, ako LoL i WoT rade, cini se da ne bi trebalo da bude problema sa Valorant i Fortnite ;)

Da li STB radi preko wifia ili mora kabel?
Danas prihvatih ponudu.
1650 din tokom celog ugovora, dva stb-a, full tv + svi doplatni kanali, wifi ruter + 1 SmartTv app, 500/250 optika, od ovoga povoljnije ne znam da li može 👍
Na ovo se isplati uzeti i statičku IP i opet je top ponuda

Novi korisnik.
Pozvao me akviziter da nudi na mobilni, saslušao ga, i rekao im da dođu, inače sam korisnik SBB-a, pa sam im danas podneo zahtev za raskid(sbb-u).
Da li STB radi preko wifia ili mora kabel?

Na ovo se isplati uzeti i statičku IP i opet je top ponuda
Sve i da se uzme i EON van mreže na sve ovo, opet bude skoro duplo jeftinije od SBB-a na kojem sam sada(plus veći protok više skoro troduplo). I imam bukvalno sve sportove i sve otključane kanale na yettel. Akviziter kaže da je telekomova infrastruktura.

Pregovori oko produzenja ugovora su zavrseni, nadam se. Posle malo manje od mesec dana borbe dobio sam 18m po 1rsd a 6m po 3400 rsd, drugi stb po 1 rsd i Hbo premium za 0 rsd.

Pregovori oko produzenja ugovora su zavrseni, nadam se. Posle malo manje od mesec dana borbe dobio sam 18m po 1rsd a 6m po 3400 rsd, drugi stb po 1 rsd i Hbo premium za 0 rsd.

To nije prelazak sa drugog provajdera? To je baš produžetak? Za produžetak nije moglo: "1650 din tokom celog ugovora, dva stb-a, full tv + svi doplatni kanali, wifi ruter + 1 SmartTv app, 500/250 optika?"

Istice mi ugovor 16 Feb u Yettelu. Pisao sam ovde pre par strana i na mts temi gde sam dobio box 3 po 16 m pa je ispao problem. Danas zvali iz Yetela i ponudili gore napisano i ja pristao.

To nije prelazak sa drugog provajdera? To je baš produžetak? Za produžetak nije moglo: "1650 din tokom celog ugovora, dva stb-a, full tv + svi doplatni kanali, wifi ruter + 1 SmartTv app, 500/250 optika?"
Pa ovo što je on dobio je isto samo umesto 1650 mesečno, on je dobio cenu 18x1 + 6m x 3400din, što izađe 850 din mesečno, što je neverovatno povoljno 👌

Istice mi ugovor 16 Feb u Yettelu. Pisao sam ovde pre par strana i na mts temi gde sam dobio box 3 po 16 m pa je ispao problem. Danas zvali iz Yetela i ponudili gore napisano i ja pristao.
Da li si mogao online/preko telefona da zavrsis sve ili je bilo opet potpisivanje ugovora uz odlazak u ekspozituru? (ponude za telefon idu mnogo lagano sa porukom i odgovoris da li prihvatas ili ne :)).
Iako vise ne zivim u stanu gde je Yettel (povremeno dolazim), za ponudu koju si ti dobio bih ostavio net i ne bih raskidao ugovor.

Da li si mogao online/preko telefona da zavrsis sve ili je bilo opet potpisivanje ugovora uz odlazak u ekspozituru? (ponude za telefon idu mnogo lagano sa porukom i odgovoris da li prihvatas ili ne :)).
Iako vise ne zivim u stanu gde je Yettel (povremeno dolazim), za ponudu koju si ti dobio bih ostavio net i ne bih raskidao ugovor.
Zvali me telefonom. Kada sam rekao da pristajem poslali mi sms sa nekim brojevima. Rekoh im brojeve koje sam dobio u poruci. Onda su mi poslali mejl sa ugovorom kao i boldovan deo koji sam trebao da kopiram i posaljem im na mejl. To je tekst tipa: procitao sam ugovor i slazem se sa onim sto pise u njemu....
Dobio odgovor da je ugovor zaključen i to je to. Videćemo sa li jeste ili nije kad dodje račun :)

Nazad
Vrh Dno