nemam admin nalog za yettel ruter, imam onaj osnovni... nisam vadio admin pass na onaj nacin koji je u ovoj temi opisanPa jel imas admin nalog ?
https://mega.nz/file/FQNFhK6T#ovfmFmzVqfMbv4GxAqCARCRk9h2glipXEpMobwl4vuI ovaj izvucen u Maju mislim da je i dalje najnoviji Hipernet TV apkJel mož neko ko ume da iščupa poslednju verziju aplikacije vidim kod čaleta ubacili su kao na eonu onaj tab sa kanalima odmah pritiskom na gore. Pa da se updejtujem...
Potpisujem. I na sve to ne placa da nema NAT.Pošto imaš mts infrastrukturu preporučio bih ti da uzmeš mts. Posebno što sad imaju akciju 18 meseci po 1 din za ugovor 24 meseca. Jednostavno ne vidim nijedan razlog zašto bi uzeo yetel pre nego mts. I što se tiče neta i što se tiče tv-a, a sa ovom akcijom i što se tiče cene
Razmisljam sto bi ovaj covek isao u Yettel pa mi pade napamet da mozda voli pesacke i hidrante.Kako me je** ovaj NAT, non stop recaptcha na vecinu sajtova, ide mi vise na k...
Smetaju ti pešački prelazi i hidranti 😂
Ne pojavljuje se nikakva posebna captcha. Upload na torrent sajtovima gde odrzavam ratio, sve radi normalno - upload, barem nisam nista primetio nikakav problem do sada. Za javne trackere nikad nisam ni koristio utorrent vec real debrid i mogu da primetim da Yettel nema ogranicenja kao MTS. Kod MTS-a ako prenesem par stotina GB u kratkom periodu krene da mi ogranicava brzinu, to se veoma lepo vidi u jdownloader-u. Prvo sam mislio da to radi real debrid, medjutim kod Yettel-a uvek ide puna brzina, sto znaci da MTS ima neki oblik traffic shaping-a samo treba da dostignete limit.Torrenti ne rade isto na MTS i Yettelu zbog CG-Nat-a. Na javnom trekeru za torrente gde ima mnogo seedera nećeš primetiti nikakvu razliku, ali na torrentima koji imaju malo seedera download na Yettelu neće ni krenuti dok na MTSu hoće. Isto tako na privatnim trekerima Yettel neće moći da uploaduje pa ti ratio ode u propast. Naravno na Yettelu captcha je na mnogo sajtova zbog CG-Nat-a, tako da ćeš često kliktati na pešačke, semafore i hidrante.
Za malo jače od godinu dana nikad nisam naleteo na captchaTorrenti ne rade isto na MTS i Yettelu zbog CG-Nat-a. Na javnom trekeru za torrente gde ima mnogo seedera nećeš primetiti nikakvu razliku, ali na torrentima koji imaju malo seedera download na Yettelu neće ni krenuti dok na MTSu hoće. Isto tako na privatnim trekerima Yettel neće moći da uploaduje pa ti ratio ode u propast. Naravno na Yettelu captcha je na mnogo sajtova zbog CG-Nat-a, tako da ćeš često kliktati na pešačke, semafore i hidrante.
Evo upravo je pocelo da se desava, kvalitet nema veze jer se desava i na 360p, probao upravo(manje ali se i dalje desava konstantno). A sto se VPN-a tice, imam VPN koji kao default IP daje nasu adresu ako se ne selektuje region, sto je upravo ono sto sam i uradio. Ostaje mi srpska IP, samo ne moja, i evo gledam najnormalnije.Desavalo se i meni bez obzira na provajdera da Twitch secka/baferuje na originalnom kvalitetu (mora da se smanji na 720 ili 480), jednostavno mozda nisu pokrenuli dovoljno servera za nash region za taj stream... u tim slucajevima prioritizuju regione gde im vise placaju po view-u reklama... narocito u tim satima kada ima najvise internet zagushenja
A to sto kada ukljucis VPN da proradi bolje ima smisla jer onda si iz neke druge zemlje pa se kacis na neki drugi set servera...
Inace to nije throttling, to bi bilo kada bi ISP specificno analizirao saobracaj i odbacivao neki % paketa korisnicima koji najvise koriste, ili protokolima koje misle da su stetni i prave zagushenja, kao torrenti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari