Odkud takva odluka? Nesto ne stima kod MTS-a?To se bre nesto cesto vama desava .
Nadam se dok mi istekne ugovor sa MTSom , da ćeovi da se stabilizuju . Koleginica je od skora njihov korisnik i kaze da im je TV ok i da nema problema .
Neka to sve srede za godinu ipo pa da kod njih odem uz bonuse .😂😂😂
Štima sve u fulu , ali ako ne dobijem neku dobru ponudu za produženje ugovora , onda bolje Yetel nego Orion . Arene su mi potrebne .Odkud takva odluka? Nesto ne stima kod MTS-a?
Samo da javim. Prvi put sam kupio vpn i sa ukljucenim vpn youtube opet sam automatski pusta hd rezoluciju, kada iskljucim vpn youtube pusta 360 ili 480 ako ostane na automatici.
meni se ovo desava i na mts optici (tek skoro krenulo), youtube automatski bira 480p ponekad pa tek kada vidim da je mutno ja izaberem rucno 4K i odmah prebaci pa nastavi bez seckanja tako da ima dovoljno protoka za to, mozda youtube samo gleda da ushtedi na onima koji ne primecuju ?Samo da javim. Prvi put sam kupio vpn i sa ukljucenim vpn youtube opet sam automatski pusta hd rezoluciju, kada iskljucim vpn youtube pusta 360 ili 480 ako ostane na automatici.
fast.com speedtest server treba da koristi iste servere kao netflix pa ako se oni throttluju throtlovace se i taj speedtest, mozes to da probasDa li je neko probao Netflix?
Tesko, ja sam jedva uspeo iako sam kod njih vec skoro 10 godina post paid mobilni. Nije mi dovoljno jak paket bio, traze da je minimum 1500 mesecno da bi ostvario te benefite, a ja slabo koristim telefon pa imao neki paket koji je bio ispod 1500 mesecno. Morao sam da promenim paket za telefon da bih dobio to duplo.Jel postoji mogucnost da se uzme hipernet duo ali sa benefitima koje imaju korisnici yettel mobilnih paketa kao sto je dupli net iako nemamo nikakav paket trenutno kod njih.
Broj mi je u mts i ne zelim da ga prebacujem zarad ovih benefita
Možeš ako uzmeš na ime nekog tvog ko ima jetel broj xDJel postoji mogucnost da se uzme hipernet duo ali sa benefitima koje imaju korisnici yettel mobilnih paketa kao sto je dupli net iako nemamo nikakav paket trenutno kod njih.
Broj mi je u mts i ne zelim da ga prebacujem zarad ovih benefita
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari