Šta je novo?

Yettel Hipernet

@Yettel Srbija Od pre par dana dobijam poruku da su 2 od 3 stream-a aktivna i da ne mogu da gledam preko aplikacije na android tv-u.
Scenario je 2 boksa i android tv aplikacije koji se koriste.
Dva pitanja:
1. Koliko stream uređaja istovremeno mogu da rade?
2. I ako je 3 stream-a istovremeno sudeći po poruci zašto treći ne radi?
 
Zvali krajem godine, čini mi se da su ponudili 6 meseci 50%. Posle se nisu javljali. Ugovor mi ističe uskoro, razmišljam još da li da se prebacim na mts ili ne.
Da repliciram sam sebi: zvali opet danas, ponudili 6 meseci -50% i to je to.

Je li još neko pregovarao sa njima o novom ugovoru?
 

brank0

ne znam dal si video u mts temi dal si probao preko yettel agenta da vidis dal on nudi nesto povoljnije uslove ?

Inace mozes da raskines ugovor sa njima predjes na https://forum.benchmark.rs/threads/yunet-optika-mts.498794/
sad ne znam posle koliko vremena treba da prodje kad raskines sa njima ugovor da postanes posle ponovo novi korisnik i uzmes paket 12m za 1din+18 pretplata, kod mtsa je to 1 mesec.
 
Poslednja izmena:
Danas sam se čuo sa agentom preko koga sam uzeo Hipernet u decembru i dalje važi ponuda 12 meseci po 1din + 18 meseci po 2299din mesečno.
 
Uzeo bih ja to 12m po 1din i tv na 1 boxu posto imam i mi box koliko je doplata za staticku ip posto sam gledao ako je pretplata 1din onda se samo ovih 12m placa staticka i jel moze se dobije odmah pppoe od tehnicara posto bih zakacio moj ruter odmah na ont.Imam AX53.
Ako je agent za bg @Roy Jones Jr. Pusti mi u inbox da zovem tokom sledece nedelje
 
Uzeo bih ja to 12m po 1din i tv na 1 boxu posto imam i mi box koliko je doplata za staticku ip posto sam gledao ako je pretplata 1din onda se samo ovih 12m placa staticka i jel moze se dobije odmah pppoe od tehnicara posto bih zakacio moj ruter odmah na ont.Imam AX53.
tako je, u tom slučaju bi prvih 12 meseci plaćao samo statiku 480 din mesečno
ali mislim da u jetelu statiku naknadno moraš samo lično u poslovnici da naručiš

mada JuNet opcija ti je mnogo bolja, dobijaš statiku besplatno u paketu

1707403172486.png
 
Ako je agent za bg @Roy Jones Jr. Pusti mi u inbox da zovem tokom sledece nedelje
Nisam ja agent, samo sam u decembru uzeo od njihovog nekog agenta samo Hipernet u varijanti 12+18 meseci. Poslao sam ti broj agenta u privatnoj poruci. Danas sam se čuo sa njom u vezi nekih ponuda oko mobilnog paketa pa sam usput pitao da li i dalje važi 12+18 za Hipernet, rekla je da važi.
 
Yettel televizija Hipernet problemi , update !!!
Sinoć, oko 4h u jutro je dobro urađeni 'moderator' , ili kako se zove kreativac koji džabe sedi i prima platu , a čiji bi posao trebao biti da popravlja i unapređuje televiziju , osim što je svakim novim update-om nanovo pokvari i dovede u još gore stanje nego što je bila.
Yettel, MOLIM VAS, otvorite se, platite čoveka koji zna da radi posao. Od nas , korisnika, dobijate novac za đubr* od televizije koje nam servirate na svakih par dana novim update-om, ili bar odvedite majstora na trežjenje. Majstor, umesto da optimizuje brzinu interface-a , on se igra sa Meniem, kao da nema pametnija posla, nego da u toku smene gleda kroz hare-krišna kaleidoskop i putuje kroz vreme i dimenzije.
Evo šta je majstor uradio sinošnjim update-om..
IMG_20240210_013926.jpg


Bravo majstore, bravo legendo, svaka čast Yettel.

E, ali su zato s*ebali sve ostalo što je kako-tako funkcionisalo.
Kada pritisnem strelicu na dole, na daljincu, dobijam onaj quick pregled programske šeme, (ne ulazim nikada u EPG jer nema potrebe).
I sada, kada pritisnem taster za navigaciju, na dole/gore, pojavi se , umesto quick programske šeme, pojavi se progress bar / linija. Nekako uspem da se ,iz nekoliko puta - pokušaja , pojavi ta quick programska šema, i onda listam gore-dole po kanalima, ali se ta quick programska šema sama ukloni i ostane mi opet progress bar, tj. ona linija koja prikazuje dokle je emislija stigla, koliko ima do kraja i one ikonice ispod , oblačić za subtitles i info kanala.
Ta quick programska šema traje tačno 20 sekundi i onda se sama od sebe ukloni sa ekrana (merio štopericom) ,a ranije si mogao bar normalno da listaš kanale, quick programska šema se nikada nije uklanjala sama od sebe .
Sve sam pokušao, u Settings za stb..
a) firmware za daljinac i sve ostalo je updated.
b) Restartovao STB, uzalud.

Nije valjda da svaki put ,kad oni u Yettelu nešto pokvare, ja moram da radim hard reset Setup boxa ?

Ko se pretplatio na Yettel hipernet televiziju, ni pakao mu neće teško pasti.

Ajd, Yettel, vozdra i otreznite se već jednom !!!
:mad:
 
Poslednja izmena:
Apsolutno se slazem sa vama a narocito sa quick programskom semom koja nervira do besvesti.
 
Zaista rogobatno izgleda… ova nuklearna zelena ubija u pojam… na našem tržištu je samo Eon aplikacije doveo skoro do savršenstva - funkcionalno, stabilno i sa ukusom uradjene…
 
Taj pivopija sto je kao UI/UX ekspert, kuci koristi Kodi ili Stremio a ne Hipernet. Nema sanse da je drugacije jer da koristi hipernet u 5 min bi shvatio svoje failove.
Te sto nama prčkaju po aplikaciji treba ih vezati za stolicu i naterati da po ceo dan koriste Yettel hipernet TV pa bi odma sve bilo bolje jer bi sebi pravili a ne da odrade posao za nesto sto ne koriste.
 
A Clockwork Orange Eyes GIF
 
Da li i dalje postoje problemi sa HIpernetom?

Ja sam u inistranstvu (BIH) i ne mogu da se nakačim ni preko uređaja ni preko web aplikacije na laptopu. Samo crn ekran i ništa se ne dešava...
 
Da li i dalje postoje problemi sa HIpernetom?

Ja sam u inistranstvu (BIH) i ne mogu da se nakačim ni preko uređaja ni preko web aplikacije na laptopu. Samo crn ekran i ništa se ne dešava...
Crn ekran? Uzimaj odmah, dok se nije pokupilo!!! :eek:
 
To je jer si u inostranstvu, blokirane su ip adrese van Srbije, jedino preko VPN-a da se nakačiš.
 
Ja bih mu preporučio da pročita bar poslednjih 10 stranica, prvo.
 
Ćao društvo. Šta se dešava sa hipernet TV -om, da li je to samo kod mene ili ima još neko sa sličnim problemom? Od pre dva dana, u meniju imam samo tv program i extra, filmovi, emisije ,serije je nekako nestalo.
 
Update je, nije greška. Sada su kategorije na početnoj strani u sekciji Šta ti se gleda?
 
Jel resen problem sa daljincem? Ako se ne koristi dan-dva nece vise da se poveze, mora cupanje box-a iz struje
 
Neverovatno kakva glupost. Na mi boxu drži vezu i kad je 2 nedelje u stand by modu. Kako su uspeli da zeznu tako glupu stvar
 
Sve su ispremetali. Svaki novi 'update' računaj da ti pola funkcija neće raditi.
Žasu.
 
Tvrde mi u Yetell-u da ako predjem na ugovor kod njih 12+18m mogu da dobijem dinamicku javnu adresu bez da placam dodatno uslugu za staticku javnu ali citam ovde da kolege ne uspevaju to da dobiju?
 
Nazad
Vrh Dno