Šta je novo?

Yettel Hipernet

Jel si koristio njihov hipernet 2g ?
Nisi imao problema sto si iza cgnata ?
 
Nema nikakvih problema sa CG-NAT
 
Radi li Iris go na Yettel optici?
I na optici imaju cgnat, jel tacno?
 
Nema razlike i kvalitetu.
Ali ćeš morati da podeliš TV malo.
Npr , ja na MTS nisam imao na TV aktivan HDR. Na Hipernetu mi je aktivan jer je slika lošija kad je isključen. TV je Sony, preko STB. Na lg preko app je slika vrh, nisam ništa dirao, HDR po difoltu bio uključen.
Radio sam i drugi setap TV, ali to je individualno.
Probaj, čačni malo stilove slike na tv
Namestio sam, sad je super, ako ne i bolje nego na mts, hvala
 
Kod yettel stb sam isključio automatsku rezoluciju, stavio na najbolju što tv ima, prostornu boju na 422,uključio adaptive hdr.
I jos sam malo sliku podesio u ovim naprednim podešavanjima na samsung tv-u.
 
da li je neko preko agenata uspeo da sredi da nije cgnatovan, tipa da je dobio dinamicku adresu ili staticku ip adresu po nekoj specijalnoj ceni, dal je to uopste izvodljivo ?
 
Nije da cu nesto koristiti i da je neki izbor, ali kakve su im ono glupe fore u Hipernet aplikacjji (Video klubu) bukvalno nijedna serija koju imaju nema sve sezona, tipa ako ima 5 sezona, imaju poslednje 2, ili ako i imaju sve sezone fale epizode 🫠🫨
 
Hipernet TV nema video klub. Možeš da gledaš samo ono što se trenutno emituje, ili ono što je emitovano poslednjih 7 dana.
Pozdrav
 
A to je fora.. Mislio sam da je kao kod Supernove na app, ok jasno onda sve.
 
Da li je moguce da Yettel ponudi ugovor za TV a posebno ugovor za net, pa da ugovor za TV istekne posle godinu dana, a za net vazi jos godinu dana?
Posto je onda ugovor za TV istekao, da lioze da se osrvari neki popust kads se obnavlja ugovor ili da se prelazi kod nekog durgog operators tj kako dobiti bolju ponudu od drugih operatera ili yettela?
 
Moguce je… TV moze nezavisno da se kupi i u tom slucaju ugovor traje 12 meseci. Nema pogodnosti kada se TV kupi odvojeno od paketa sa internetom.
 
Videh malopre da od 1 Marta Yettel podize cene ali koliko sam skontao ne i hiperneta i televizije. Potpisao sam ugovor pre godinu dana kada je cena za hipernet duo paket bila cini mi se 2600 rsd. Sada je cena 3000 rsd. U Januaru mi istice promocija 12m za 1 rsd i prvi put treba da dobijem pun iznos na racunu.
Da li ce to biti 2600 ili 3000 da li neko mozda zna?
 
Videh malopre da od 1 Marta Yettel podize cene ali koliko sam skontao ne i hiperneta i televizije. Potpisao sam ugovor pre godinu dana kada je cena za hipernet duo paket bila cini mi se 2600 rsd. Sada je cena 3000 rsd. U Januaru mi istice promocija 12m za 1 rsd i prvi put treba da dobijem pun iznos na racunu.
Da li ce to biti 2600 ili 3000 da li neko mozda zna?
Dobro pitanje. I mene interesuje.
Kontam da cu ih zvati ovih dana ili odsetat do poslovnice.
 
Tek sada sam počeo da se igram sa 'Voice recognition' na LG C3.

Sve to radi u okviru WearOS. Ali bih hteo da koristim Magic remote dok gledam fuck'n Yettel Hipernet televiziju. VolumeUp/Down radi normalno jer koristim Magic Remote za kontrolu Volume TVa .Ali bih hteo da menjam kanale koristeći Voice recognition na Yettel fuck'n televiziji. Dok sam bio u televiziji, ponudio mi je da upari Magic Remote sa SetUp Box od Yettela, ali u listi postoje svi domaći provajderi, osim fuck'n Yettela, naravno. Da li neko koristi Magic Remote za Voice recognition u okviru televizije i da li je to moguće, osim pojačavanja i smanjivanja zvuka, kao što sam već naveo?
 
Itekako mogu da promene cene u toku UO, to i sam Yettel upravo sada radi sa mobilnim korisnicima. Obavezno pratiti obaveštenja na sajtovima operatera u "budžacima" - odnosno odeljcima novosti - servisne informacije i sličnim, i reagovati na svaku najavu promene cene, jer korisnik po zakonu može da raskine ugovor bez posledica.
 
Ima ona probna verzija za Tizen Samsung, za sideload preko usb-a, ali ne znam da li radi ta verzija i dalje, uglavnom bio je link za download ovde na forumu, probacu da nadjem.

Edit, ovo:
https://docs.google.com/document/d/1bVqyD64zEv4wQQQ4urYSAAcrNgR13g9Q/mobilebasic
Hvala za ovo, mnogo bi mi značila smart tv aplikacija za samsung, ali meni izbacuje grešku poput security check failed. Postoji li način da se to zaobiđe ili neka nova verzija postoji?
 
Cena MORA biti 2600rsd barem dok traje ugovorna obaveza, inače drugom logikom su mogli da povećaju i na 10000, pa da to plaćaš.
Ne moraš da plaćaš, možeš da raskineš ugovor u predviđenom roku, bez bilo kakvih penala - sa jedinom posledicom što nećeš više imati njihov net. :)
 
Cena se za nove Hipernet korisnike menjala vise puta u proteklih dve godine, pa da ne bi sad nagadjali koju ste cenu potpisali, pogledajte svoj ugovor, tamo pise i cena i svi popusti odnosno promocije koje ste dobili, i koji vaze sve dok vam traje ugovorna obaveza. Poskupljenja za postojece Hipernet ugovore nije bilo uopste, vec se cena menjala samo za nove Hipernet ugovore. Osim toga nisu ni isti paketi, sada je osnovni internet 300/150 za sve nove korisnike, a prethodno je bilo 150/75.
 
Poslednja izmena:
Hvala za ovo, mnogo bi mi značila smart tv aplikacija za samsung, ali meni izbacuje grešku poput security check failed. Postoji li način da se to zaobiđe ili neka nova verzija postoji?
Ja znam samo za tu verziju koja moze za sideload na Tizen Samsung, druga verovatno nema, osim direktno iz Smart Hub za Samsung ili kako se vec zove, ako je podrzan model televizora.
 
Inace u samoj yettel aplikaciji za tekuci mesec stoji cena bez ikakvih popusta tako da to nije relevantno. Sacekaj da okrene mesec i da se zaduzenje prebaci u racun, onda se obracunaju popusti koje imas potpisane i dogovorene.
 
Zdravo, ukoliko neko ima kontakt od Yettel promotera, molim Vas da mi dostavi u poruci. Hvala unapred.
 
Vrh Dno