a torrenti? Rade li nesmetano preko hiperneta, sa standardnom IP adresom koja se dobije od njih?Hipernet optički internet sa njihovim modemom/ruterom radi perfektno.
Podrška odlična.
Može da se dokupi fiksna ip adresa, kao i da se otkaže, po potrebi, na mesečnom nivou.
Android box koji daju za televiziju je odličan. Ako nekome treba, može da instalira neki launcher iz play prodavnice, i onda radi kao bilo koji drugi box, mogu da se instaliraju dodatne aplikacije.
Televizija im nije savršena, sporo se menjaju kanali, i dešava se da koči ponekad, a ponekad se zaglupi box, pa mora restart.
@Der Schnitter Jos nisam video da internet opadne ispod 100% brzine hipernet paketa, a osim racunara preko etherneta i 5GHz WiFi ide puna brzina na iPhone. Ako na toj kartici tj. Racunaru nisi nikad dosad imao vece brzine ja bi probao drugi racunar, mislim cisto da ne gubis vreme sa podrskom.
Nešto tu debelo nije uredu. Evo kod mene Speedtest na telefonu, paket 500/250
Nemoj moju konzervu da vređaš. Jeste da nije nova ali se bolje drži i od mene.el to neki krsh racunar ? toliko malo CPU-a ima da browser ne moze da uradi speedtest punom brzinom ?
probaj sa konzolnom aplikacijom https://www.speedtest.net/apps/cli "Download for Windows"
takodje speedtest aplikacija na bilo kom novijem telefonu koji ima wifi5+ prikacen na 5GHz mrezu ce ti izmeriti svih 300
Nemoj moju konzervu da vređaš. Jeste da nije nova ali se bolje drži i od mene.
Trebala mi je povratna informacija. Pošto nisam dobio od Yettela dobro ste mi došli da mi ukažete na problem.
Da, na telefonu brzina je išla do 300, na PC-u jedva do 200.
Dodao sam još jedan disk da rasteretim postojeći, bio prebukiran. Odradio defragmentaciju koju nisam skoro deceniju.
Dodao još memorije i prešao na 64-bit sistem. Nije bilo lako naći delove kompatibilne za ploču.
Nabavio klješta za krimpovanje i preradio kabal koji sam terminisao šrafcigerom ranije. Tu sam dobio 10-15Mbps.
I još kojekakva programska podešavanja...
U svakom slučaju, ovo je sadašnje stanje stvari. Valjda je sad OK ili približno tome?
Ne rade.Zdravo, da li putem hipernet neta rade Sport klub kanali preko eona? Koristim orion net i imam onaj geoblock nazalost
Radi, samo ne znam kakva su ti očekivanja.Jel mogu da se gledaju kanali u nazad? Jel radi bar to od tako očajne televizije?
Meni se taj geoblok nekad pojavi, nekad ne, a i kad se pojavi samo se promeni kanal napred-nazad i nestane. Kapiram da ne bi trebalo tako da radi, ali eto, na neki čudan način taj geoblok se zaobilazi bez problema (za sada). To se dešava i na EON smart TV aplikaciji i na EON-u preko računara. Inače sam od skoro na hipernetu (optika 300/150), a ove EON naloge sam uzeo od keve koja je na SBB-u.Zdravo, da li putem hipernet neta rade Sport klub kanali preko eona? Koristim orion net i imam onaj geoblock nazalost
meni rade, sve uredno.Ne rade.
Preko mobilnog ili?meni rade, sve uredno.
radeZdravo, da li putem hipernet neta rade Sport klub kanali preko eona? Koristim orion net i imam onaj geoblock nazalost
Zdravo,Zdravo, da li putem hipernet neta rade Sport klub kanali preko eona? Koristim orion net i imam onaj geoblock nazalost
Ove naše, Srećičica i ostale..Какве рекламе?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari