Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

istekao mi je ugovor za total data koji sam placao 1999 din.. sad se prave ludi i nude mi neke bezvezne pakete za vise para. preko drustvenih mreza takodje ne daju 50% a ne ide mi se u pislovnicu da podnosim zahtev za prepaid.

Sada sam u globaltelu podneo zahtev za prelazak u njihovu mrezu, i cekam da vidim da li ce me yettel kontaktirati da mi ponudi 50% popusta na tarifne pakete..

ako se ne udostoje da zovu, prelazim na globaltel pa posle 2 meseca opet na yettel prepaid i cekam 50% u aplikaciji.

ne bih menjao mrezu jer kod mene u selu yettel najbolje radi, ali redovna cena tarifa im je besmisleno velika, a za 50% sada treba raditi kojekakve akrobacije.

Након што ми је од Globaltela стигао захтев за пренос броја, који сам потписао и вратио њима, када је Yettel добио информацију да сам поднео захтев за пренос, контактирали су ме и понудили 50% на било коју тарифу. Узео сам Yettel Mobile M, јер сам пре тога користио Total Data и навикао сам на доста нета а и значи ми што има 3 апликације.

Е сад оно што ме буни, или је неки баг у систему.. Активирао сам Deezer, MAX и Bookmate
У Yettel апликацији, Услуге/ Апликације и дигиталне услуге/ У оквиру пакета ми приказује овако

Screenshot_20240921_140350_Yettel.jpg
и сад по овој слици, могу да активирам још нешто, иако имам 3 апликације већ активиране, нпр Друштвене мреже неограничено или Еко бонус, не треба ми не једно ни друго.

А кад уђем у Услуге/ Активне услуге, изгледа овако

Screenshot_20240921_140306_Yettel.jpg

и још нешто.. не приказују ми се додатни гигабајти за Deezer, MAX и Bookmate, иако су ми се на Total Data показивали (и тамо је "Неограничен интернет" тј 100 ГБ по пуној брзини, док је на овој тарифи 400 ГБ по пуној брзини)

Poslednja izmena:
E pa je bitna promena, Total Data je imao 100gb i sve app iz ponude sa po 10gb dodatno, ovaj novi Mobile M ima 400gb i kako pise iz te kvote se trosi Max, Deezer i Bookmate.
Ovo je bolje, jer Deezer i Bookmate trose manje a Max moze podosta da povuce. Takodje, paket je prakticno flat, tj kad potrosis 400gb ide po 2mps do kraja, ako ostane od 400gb nema prenosa u naredni mesec.
Jedino sto im fali uz ove pakete jeste Yettel TV, za jedan ili dva uredjaja. Nadajmo se tako necemu u narednom budzenju paketa.

Prilozi

• IMG_3677.png
    IMG_3677.png
    129.4 KB · Pregleda: 83
  • IMG_3678.png
    IMG_3678.png
    235.7 KB · Pregleda: 50
  • IMG_3679.png
    IMG_3679.png
    308 KB · Pregleda: 110
аха. знам да је после 400 ГБ неограничено 2мбпс, само нисам знао да се не добија по 10 ГБ за апликације, мада ми поред ових 400 ГБ ни не треба свакако.

U najnižem, Yetel Start paketu, prenose se u naredni mesec.

Samo da potvrdim nakon ovih promena, i dalje je aktulelno: kad krene poslednji mesec UO, mogu da podnesem zahtev za.prelazak na prepaid, zarad izvlacenja nastavljanja popusta od 50%? UO mi traje do 25.10...

Jel ovo neko objavio ovde,stoji na njihovom sajtu?
Izgleda konacno da su skapirali sta im pisemo zadnje dve godine da se mreza raspada.
Novobeogradjani ce javiti utiske kakvo je stanje sa mrezom posto kod njih zavrsavaju radove za koji dan.

Evo tekst:

Radovi na unapređenju mreže​

Na teritoriji Beograda počinjemo sa radovima na unapređenju mrežne infrastrukture kako bi usluga koju pružamo bila još kvalitetnija. Zbog toga može doći do otežanog saobraćaja ili povremenih prekida. Početak radova je 6. avgust, i planirano je da se radi na maksimalno pet lokacija dnevno, tako da prekidi u saobraćaju budu svedeni na minimum. Naše ekipe su planirale radove na način da druge bazne stanice preuzimaju saobraćaj, kako ne bi došlo do dužih prekida.

Lokacije na kojima su planirani radovi u narednih mesec dana:

Od 28.08.2024. do 25.09.2024. Novi Beograd.

Zahvaljujemo se korisnicima na razumevanju i strpljenju.

Mozda zato nabudzili ove pakete sa netom i u zadnje vreme steka ponekad net...cekamo utiske za 3 dana :)

Mozda nije za ovu temu,ali opet ne pronadjoh drugu (mozda priblizniju)..Pokusavam online da podnesem zahtev za prenos broja u Yettel mrezu,ali uvek dobijam gresku "Doslo je do greske prilikok podnosenja zahteva".Da li je neko mozda imao takav slucaj tj da li ima ideju kako da resim to (u pitanju je 1 korak)

Ljudi da li mi se čini ili je kod Yettel -a sad najpovoljnije uzeti telefon kad su operatori u pitanju?
Znači ne računamo oglase i radnje već samo MTS, A1 i Yettel.

Prilozi

• Screenshot_20240922_193055_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20240922_193055_Samsung Internet.jpg
    90.1 KB · Pregleda: 91
Ljudi da li mi se čini ili je kod Yettel -a sad najpovoljnije uzeti telefon kad su operatori u pitanju?
Znači ne računamo oglase i radnje već samo MTS, A1 i Yettel.
Da. Moja gospodja uzela pre 3-4 meseca Redmi note 13. Rata 1050 din na dve godine. U cenu uracunato i zastitno staklo. Nismo uplatili osiguranje telefona. Ne znam kakve su sada cene. Ali u tom trenutku je bila top ponuda sto se tice operatera.

Mojoj sestri istice sad 10, 11 okt..videceno sta kazu , do sad je placala total 40 oko 1800-1900din
Reko sam joj da nista ne prihvata dok ne vidim :D :D

@mwsavko

Niste dobili telefon za 24 x 1050 ;)

Trenutno Redmi Note 13 8/256 uz Yettel 20 paket sa -15.000 za reciklazu
izadje 40.776 dinara ( 3148 - 1499 ) x 24

Cena na 18 rata cekovima je 21.730 , na 10 cekova 19.840

Zastitne folije / stakla na AliExpress-u su 100 dinara 😋

rn13.jpg

Постоји ли на сајту опција да се изабере куповина телефона на 36 ратe? Мени једино даје опцију на 24. Конкретно ајфон 15 про 128гб

Poslednja izmena:
Za sada ne, na 36 meseci “mora” da se ode do prodajnog mesta.

@mwsavko

Niste dobili telefon za 24 x 1050 ;)

Trenutno Redmi Note 13 8/256 uz Yettel 20 paket sa -15.000 za reciklazu
izadje 40.776 dinara ( 3148 - 1499 ) x 24

Cena na 18 rata cekovima je 21.730 , na 10 cekova 19.840

Zastitne folije / stakla na AliExpress-u su 100 dinara 😋

Pogledajte prilog 459288
Maja meseca mislim da jesam. Telefon je izasao 25.176. S tim da je total 4 potpisan tada na jos 24 meseci.
IMG_20240923_133909.jpg

Maj mesec je 25.176 za telefon + 1.958 za total 4.
IMG_20240923_134327.jpg

@mwsavko

Zbog telefona nisi dobio 50% popusta na Total 4 pa umesto 24x1150 placas 24x1958
sto znaci da mesecno placas 808 dinara "kamatu"
Tasta je korisnik tog total 4 paketa. Pre maja meseca pre onih poskupljenja placala je total 4 1600 din. Dugo je korisnik ove mreze. Nisam upoznat sa cenama. Uzela je supruga redmi note 13. U tom trenutku mi se cinilo da je povoljna ponuda tasti smo podigli pretplatu sa 1600 na 1950 (to ona placa) 😁. Mislio sam da je tih 350 razlike u stvari poskupljenje paketa (kada su svi operateri dizali cene).
A mi placamo samo ratu telefona 24x1050.

@mwsavko

Svakako neko od vas placa neznanje :(

Ubuduce prati forum i uci...

I poskupljenja tokom trajanja ugovorne obaveze su velika prevara

Jel rata za telefon preko kreditne kartice - koliko kosta "odrzavanje" racuna / kartice ?
Ako i to neko placa - to je jos plus na onih 808 dinara :(

@mwsavko

Svakako neko od vas placa neznanje :(

Ubuduce prati forum i uci...

I poskupljenja tokom trajanja ugovorne obaveze su velika prevara

Jel rata za telefon preko kreditne kartice - koliko kosta "odrzavanje" racuna / kartice ?
Ako i to neko placa - to je jos plus na onih 808 dinara :(
Nije preko kartice. To placam ja na njihov ziro racun. Hvala na sugestiji. Nisam znao prave cene paketa. A odgovaralo nam da placamo na rate. I meni je bila sumnjiva cena od 1600 za total 4 paket sto je tasta placala pre uzimanja telefona (neograniceni minuti /16 GB neta) i to povecanje na 1950.
Bas sam zeznuo tastu. 🤣

Najpovoljnija opcija je 50% na paket a telefon za kesh na KP, druga solucija je 50% na paket a telefona na rate preko neke online prodavnice tipa gigatron, tehnomedija, manija itd pa tek onda preko operatera yettel, mts ili A1. E sad postoje ljudi koji nisu kreditno sposobni pa zato moraju da uzimaju na rate preko operatera, gde skidaju kozu s ledja...

Najpovoljnija opcija je 50% na paket a telefon za kesh na KP, druga solucija je 50% na paket a telefona na rate preko neke online prodavnice tipa gigatron, tehnomedija, manija itd pa tek onda preko operatera yettel, mts ili A1. E sad postoje ljudi koji nisu kreditno sposobni pa zato moraju da uzimaju na rate preko operatera, gde skidaju kozu s ledja...
Zavisi kako se dogovoriš. Posebno ako ti ističe ugovorna obaveza. Ja sam dobio dodatni popust na uređaj plus 15000 za reciklažu tako da mi je telefon izašao maltene 1 din. uz punu cenu paketa. Redmi Note 13pro +5G

Zavisi kako se dogovoriš. Posebno ako ti ističe ugovorna obaveza. Ja sam dobio dodatni popust na uređaj plus 15000 za reciklažu tako da mi je telefon izašao maltene 1 din. uz punu cenu paketa. Redmi Note 13pro +5G
U kom smislu dodatni popust na vec onih 15000 za reciklazu? Koliki je taj popust i kako ti dadose?

• Like
Reagovanja: fiy
Nazad
Vrh Dno