Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Samo da ne ponove glupost iz marta ove godine kada su "migrirali" korisnike pod ugovornom obavezom i usput podigli i cene. Ja na to nisam pristao i do kraja UO sam zadržao Omorika 3 + 25TB za 1300 rsd. I tako sam to vukao do kraja UO. Sada sam na Soko Lite 50%.
Isto i ja ,samo O8

Pa njemu nudi onaj normalan popust od 20-30% a ne ovaj sto treba da se izmuva od 50%.

Bilo bi odlicno da neko napravi tabelu sa novim paketima i cenama sa 50%, kao sto je vec neko napravio i stojalo ovde.
Cisto da ljudi znaju sta mogu da “izvuku”
Izgleda da sada, nakon objave ovih novih paketa, definitivno prelazim na Globaltel Freepaid.

Pogledajte prilog 458346
Globaltel je ok prica, ako ne koristis aplikacije koje nude preko paketa.
Meni se itekako isplati dizer preko paketa, jer placam total 10 1300 dinara, a dizer da ga sam placam kosta 10 eura mesecno…

Nisam siguran da sam na pravoj temi pa se izvinjavam unapred ukoliko je greska.
Juce na Yettel sajtu vidim promociju i ponudu Honor Magic V3 uredjaja,nakon svega par sati bilo kakav trag o ponudi telefona je nestao.
Da li neko zna o cemu se radi tj da li je neka njihova mucka u pitanju i cisto da "puste buvu" ili su nabavili svega par komada pa se tako brzo razgrabilo (iako ni cena ni uslovi nisu ni malo povoljni)?

… nagurali GB i misle da će im proći… svakako korak unazad, ako se GB ne prenose… po većoj ceni…

Znači, ove veće-precrtane cene su bez uračunatog popusta za e-račun?

Prilozi

• Screenshot_20240917_161551_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20240917_161551_Samsung Internet.jpg
    63.9 KB · Pregleda: 196
jel neko uspeo da aktivira dodatak ,, Društvene mreže neograničeno ,, kada kliknem na aktivaciju baca me na app portal i nista se ne desava.... jel moze preko nekog koda da se aktivira

Ocigledno imam paket na koji ne moze da se aktivira....(Porodicni)

Krajnje cene ( popust 50% i e-račun )

Pogledajte prilog 458478
Lepo si ovo uradio.
Kod Yettel Mobile L ima i ovo:
Na paketu Yettel Mobile L minuti ka svim mrežama iz paketa se mogu trošiti i na pozive prema 25 zemalja sveta (Austrija, Belgija, Bugarska, Kanada, Kina, Kipar, Češka, Danska, Francuska, Nemačka, Grčka, Hong Kong, Mađarska, Indija, Italija, Malta, Holandija, Novi Zeland, Norveška, Poljska, Rumunija, Španija, Švedska, Velika Britanija, SAD

Hvala za tabelu, lepo si sumirao ali Yettel se pobrinuo da uzme još malo. Upravo gledam ponudu sa 50% popusta i sve cene su veće za 100 dinara!

Lepo piše 50% popusta na pretplatu i dodatnih 100 RSD popusta uz aktivan e-račun pa bi ukupna cena trebala da bude 3.099*0,5-100=1.449,5RSD.
Na žalost to nije tako i pod Više informacija je navedeno:

"Prikazane pune cene mesečne pretplate se odnose na ugovore koji nemaju aktivnu ugovornu obavezu i ne podrazumevaju popust od 100 RSD za e-račun. Prikazane niže cene mesečnih pretplata važe uz ugovornu obavezu od 24 meseca i podrazumevaju popust od 100 RSD za e-račun."

Ovo je direktno u suprotnosti sa navedenim pogodnostima i predstavlja klasičan primer lažnog oglašavanja i dovođenja korisnika u zabludu radi sticanja finansijske koristi.

Prilozi

• Screenshot_20240918_081655_Yettel.jpg
    Screenshot_20240918_081655_Yettel.jpg
    44.7 KB · Pregleda: 138
Poslednja izmena:
mislim da to oni obracunavaju tek kad naplate racun tako nesto sam procitao ujedno provericu kasnije na kevinom telefonu

Tako je, 100 din za e-račun se umanjuje tek kad se kreira račun za prošli mesec

Da li može neko da objasni da li ovo važi za sve telefone na 36 meseci? Kako funkcioniše, koliko se plaća telefon+tarifa prve dve godine, a koliko u trećoj?

Ogrebao sam ovo na Yettel Petak pa ako neko želi neka pusti privatnu poruku. IMG_8529.jpeg

Jel zna neko koja je razlika oko plaćanja kada se menja ekran na telefonu u garanciji Yettela-a (u ovom slučaju) i bez garancije. Nisam plaćao ono osiguranje, telefon 4-5 meseci star i zanima me jel se plaća samo cena ekrana ili i sama zamena (ruke)?

Hteo sam u Yettel-u da zamenim fizičku za e-sim, odem u podlovnicu i kažu nema... Ne razumem kako može da nema, Orange Flex mi je poslao kroz aplikaciju, masa ovih e-sim varijanti ide ili na mail ili kroz app, a oni nemaju, ne razumem šta nemaju, ali OK, tako je kako je....

Kad pređeš na e-sim daju ti kartončić koji na sebi ima QR kod koji se skenira da bi se e-sim aktivirao. To nemaju, a očigledno nemaju opciju da to proslede elektronski.

Jel zna neko koja je razlika oko plaćanja kada se menja ekran na telefonu u garanciji Yettela-a (u ovom slučaju) i bez garancije. Nisam plaćao ono osiguranje, telefon 4-5 meseci star i zanima me jel se plaća samo cena ekrana ili i sama zamena (ruke)?

Ако је екран цркао сам од себе, без физичког оштећења, онда подлеже гаранцији и носиш га у Yettel или овлашћени сервис на поправку.

Ако је екран разбијен, не подлеже гаранцији, и све трошкове поправке плаћаш сам. Ако хоћеш да гаранција важи и после те поправке, битно је да телефон буде поправљен у овлашћеном сервису.

Lepo si ovo uradio.
Kod Yettel Mobile L ima i ovo:
Na paketu Yettel Mobile L minuti ka svim mrežama iz paketa se mogu trošiti i na pozive prema 25 zemalja sveta (Austrija, Belgija, Bugarska, Kanada, Kina, Kipar, Češka, Danska, Francuska, Nemačka, Grčka, Hong Kong, Mađarska, Indija, Italija, Malta, Holandija, Novi Zeland, Norveška, Poljska, Rumunija, Španija, Švedska, Velika Britanija, SAD
Da li to vazi i za Mobil M?

@pejova ,dobra fora i nesto novo kod nas..Mislim da ce za godinu dve,mozda i tri,svi jaci paketi imati tu mogucnost.

Nisam znao to..Ali svakako je nesto sto ce za koju godinu dobiti i ostali jaci paketi..Mozda i gresim,nije ni bitno.

Nazad
Vrh Dno