Ne bih ni najgorem neprijatelju preporucio...Upravo mi je izašla ova reklama na Instagramu, da li neko zna više o ovome?
Mesas neke stavri, menjali su cenu, a ne pakete tokom UO a nisu ni jedini, isto to su radili i MTS, Supernova, A1 itd...Yettel ex Telenor je prvi operater koji je menjao uslove u toku UO korisnicima. Tako da nije tačno da nikad nisu menjali.
Jeste, ali zbog promene cene a ne paketa...Yettel ex Telenor je prvi operater koji je menjao uslove u toku UO korisnicima. Tako da nije tačno da nikad nisu menjali.
Jos jednom cu ponoviti - sramota! nabili su te gb (300-400) kao da vise od 2% korisnika iskoristi to, a jeftiniji paket ce i sa 50% popusta i e-racunom kostati preko 2.000 dinara.
Polako 1 oktobar je rezervisan za Mts, glupo svi u isti dan da poskupe. 😄A ja se ponadao da će krenuti novi paketi tek od 1.oktobra, falila mi 2 dana da mogu da pređem na prepaid 😂
Ništa onda da se rastajemo.
Bio bi ti paket 4300, da je standardnih 50%, a oni ti jos skinu 1300 i tako se dodje do 2999.De objasni mi matematiku, ocigledno sam glup? Ako je 4999 cena paketa sa e-racunom, kako sa 1300 dodjemo do 2999, na sta jos pise da ide popust za eracun?
Samo neznam kako si dosao do ove ponude... i 3000 pa mi je ok.. bar meni...Ako je L po ceni od 1700, onda je jos bolje nego sto je bilo.
… svaki paket ima više neta, manje aplikacija i solidno viša cena… i sa 50% ne može da se nadje ispod 1500 dinara, opet sa aplikacijom manje, a da vredi…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari