Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

… ja do novembra i smeši mi se migracija na neku drugu mrežu… po ovim cenama, bez razmišljanja!

Malopre mi stiže poruka da mi ističe ugovor u novembru i da obnovim ugovor već sad. Hoću da pređem u MTS, nisam zadovoljan kako radi yettel, gledam da napravim neki box. Znam kako se dobija 50% popusta u yettelu, ali kako da dana kad mi ističe ugovor mogu da podnesem zahtev za prelazak u drugu mrežu, ne bih da me uslove sa još mesec dana otkaznog roka? Da li podnosim zahtev za prepaid ili samo u MTS da idem kad mi istekne ugovor?

Nista ne radis u yettelu, kontaktiras samo mts.

Koja je sigurnija opcija da ovi iz Yettela ponude 50% popusta za obnovu ugovora, podnosenje zahteva za prelazak na prepaid u poslovnici ili da se kontaktira recimo MTS radi prenosa broja? Ugovor na dva broja kod njih istice krajem oktobra a nude samo gluposti tipa Total 4 za 1800 din
Da li mogu da odustanem od zahteva prenos broja u slucaju da ponude ipak 50% na dosadasnji paket i da li ceo postupak treba sada da pokrenem ili da cekam 30 dana pre isteka ugovora

… ako podneseš zahtev za prelazak, a pozove te Yettel da ti ponudi nešto što prihvataš… time se prekida prenos i ostaješ uz novi ugovor… pomagala je vatijanta sa zajhtrvom za prelazak na prepaid…

A šta ako recimo iniciraš prenos u MTS u nadi da će te ovi iz Yettela kontaktirati, to se ne desi, jel moguće onda stopirati prenos, ili nema nazad?

Moguće je i to, naravno.
Podnošenje zahteva za prelazak na prepaid provereno pali, ponudiće ti 50% na bilo koji aktuelni paket.

+1 za prelazak na pripejd, zeni je isticao ugovor, otisla podnela zahtev za prelaz, zvali je posle par dana. :)

Ma i ne trebaju mi specijalne ponude, ugovor istekao, net na telefonu ne koristim, ili jako retko, o sms porukama da ne pricam. Telefon kod njih ne uzimam, tako da mi opet isti djavo.
U svakom slucaju hvala za info preletecu aplikaciju da iskljucim te gluposti, uzasno smara
Postoji i opcija da se preko call centra odjave sva njihova sms obavestenja. Ali onda ne salju vise ni obavestenja o racunu.

Može li savet? Ističe mi ugovor na broju za nedelju dana. Vodi se na majkino ime, a hoću da prebacim na moje. Da li prvo da prebacujem vlasništvo ili da podnosim zahtev za raskid zbog popusta, pa onda promena vlasnika?

Ista situaciju u a1, vodio se na majku posto sam bio maloletan preneo vlasnistvo na mene par dana pole punoletstva, ostali su isti uslovi u ugovoru, ne znam kako bi to islo prvo prenos vlasnistva pa onda za popust.

+1 za prelazak na pripejd, zeni je isticao ugovor, otisla podnela zahtev za prelaz, zvali je posle par dana. :)
Jel podnela zahtev pre nego što je istekao ugovor? Ili mora da se čeka da ugovor istekne?

Imam istu situaciju, ranije su mi uvek govorili u Yettelu da ne radim prebacivanje vlasništva jer gubim status dugogodišnjeg korisnika bla bla.
I sad sam u situaciji šta god da pitam korisnički servis ja društvenim mrežama, neće da daju odgovor jer nisam registrovani vlasnik. Rekli su mi ako promenim vlasništvo da gubim promotivnu cenu paketa.
Tako da mislim da je najbolje uraditi promenu vlasništva malo pred istek, i onda kasnije juriti popust.

pa mislim broj ako ode na prepaid imace 100% a zaovako nismo sigurni.

Ja bi prvo popust, pa onda
Jel podnela zahtev pre nego što je istekao ugovor? Ili mora da se čeka da ugovor istekne?
Mi smo isli da podnesem zahtev pre nego sto je ugovor istekao, ali mislim da je bilo nedelju dve do kraja ugovora.

Može li savet? Ističe mi ugovor na broju za nedelju dana. Vodi se na majkino ime, a hoću da prebacim na moje. Da li prvo da prebacujem vlasništvo ili da podnosim zahtev za raskid zbog popusta, pa onda promena vlasnika?
Sad se vraćam iz yettela.
Dobio sam informaciju da zahtev za prepaid može 30 dana ranije.
A pošto sam već podneo zahtev za promenu vlasništva, ne mogu 3-4 meseca da prebacim na prepaid, jer pazite sad, izgubiću broj jer se vodim kao novi vlasnik.

@mmitic nov obavezni period je punih 60 dana kao nov vlasnik sa postpejd statusom

Jedino što ćeš tih 60 dana biti na postpejd paketu po punoj ceni van ugovorne obaveze

@Rax032 prvo potises nov ugovor pa tek onda prebacis na svoje ime i ne gube se benefiti novog ugovora. Ako prvo prebacis broj onda stvarno moras cekati 2m pa da radis sa brojem sta hoces.

• Like
Reagovanja: fiy
Onda ovi iz podrške ništa ne znaju, što nije neka novost doduše. Oni mi rekli da u tom slučaju gubim popust od 50%.

• Like
Reagovanja: fiy
Info iz prve ruke, ne gubis nista, ja sam menjao vlasnistvo prosle godine i sve je ostalo isto do isteka UO. Jedino ako se nesto nije promenilo ove godine...

Nije se menjalo skoro sigurno, nego ovi iz podrške svako svoju priču priča. Hvala na informaciji, mogao sam to završiti još odavno.

@daxyco
Neces naravno, kad istekne ugovorna obaveza nema nikakvog otkaznog roka. Samo ce proporcionalno mesecnom racunu da naplate tih par dana do prelaska u mts.

Sad se vraćam iz yettela.
Dobio sam informaciju da zahtev za prepaid može 30 dana ranije.
A pošto sam već podneo zahtev za promenu vlasništva, ne mogu 3-4 meseca da prebacim na prepaid, jer pazite sad, izgubiću broj jer se vodim kao novi vlasnik.
Sad su zvali iz yettela, zahtev za prenos vlasništva nije odobren jer sam imao popust 50% na postojećem ugovoru.

Sad su zvali iz yettela, zahtev za prenos vlasništva nije odobren jer sam imao popust 50% na postojećem ugovoru.
Razlog više da ih otkačiš, čuj ne može prenos jer ima 50%. Pa kakve to veze ima, taj popust svakako traje još koliko, 20 dana do isteka ugovora? Neverovatno su se izbezobrazili.

Nazad
Vrh Dno