Postoji i opcija da se preko call centra odjave sva njihova sms obavestenja. Ali onda ne salju vise ni obavestenja o racunu.Ma i ne trebaju mi specijalne ponude, ugovor istekao, net na telefonu ne koristim, ili jako retko, o sms porukama da ne pricam. Telefon kod njih ne uzimam, tako da mi opet isti djavo.
U svakom slucaju hvala za info preletecu aplikaciju da iskljucim te gluposti, uzasno smara
Jel podnela zahtev pre nego što je istekao ugovor? Ili mora da se čeka da ugovor istekne?+1 za prelazak na pripejd, zeni je isticao ugovor, otisla podnela zahtev za prelaz, zvali je posle par dana.
… dan nakon isteka ugovora, prenos u drugu mrežu ili zahtev za prepaid…Jel podnela zahtev pre nego što je istekao ugovor? Ili mora da se čeka da ugovor istekne?
ja sam podneo 29 dana pre isteka ugovora,i zavrsio sve za par dana,total 10-50%popusta bez ikakvih problemaJel podnela zahtev pre nego što je istekao ugovor? Ili mora da se čeka da ugovor istekne?
Mi smo isli da podnesem zahtev pre nego sto je ugovor istekao, ali mislim da je bilo nedelju dve do kraja ugovora.Jel podnela zahtev pre nego što je istekao ugovor? Ili mora da se čeka da ugovor istekne?
Sad se vraćam iz yettela.Može li savet? Ističe mi ugovor na broju za nedelju dana. Vodi se na majkino ime, a hoću da prebacim na moje. Da li prvo da prebacujem vlasništvo ili da podnosim zahtev za raskid zbog popusta, pa onda promena vlasnika?
I to dan nakon isteka ugovorne obaveze? Da li ću onda imati neki otkazni rok, pa da moram da ostanem još mesec dana tako u yettel-u?Nista ne radis u yettelu, kontaktiras samo mts.
Sad su zvali iz yettela, zahtev za prenos vlasništva nije odobren jer sam imao popust 50% na postojećem ugovoru.Sad se vraćam iz yettela.
Dobio sam informaciju da zahtev za prepaid može 30 dana ranije.
A pošto sam već podneo zahtev za promenu vlasništva, ne mogu 3-4 meseca da prebacim na prepaid, jer pazite sad, izgubiću broj jer se vodim kao novi vlasnik.
Razlog više da ih otkačiš, čuj ne može prenos jer ima 50%. Pa kakve to veze ima, taj popust svakako traje još koliko, 20 dana do isteka ugovora? Neverovatno su se izbezobrazili.Sad su zvali iz yettela, zahtev za prenos vlasništva nije odobren jer sam imao popust 50% na postojećem ugovoru.
Traje još 5 dana. Verovatno su tih 50% izgovor, jer ugovor ne traje još mnogo.Razlog više da ih otkačiš, čuj ne može prenos jer ima 50%. Pa kakve to veze ima, taj popust svakako traje još koliko, 20 dana do isteka ugovora? Neverovatno su se izbezobrazili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari