Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Ovo izgleda kreću novi paketi.
Vidim da mi app nudi ove pakete kad odem na promenu paketa:

Pogledajte prilog 457140Pogledajte prilog 457141

Pogledajte prilog 457142 Pogledajte prilog 457143

Pogledajte prilog 457144 Pogledajte prilog 457145

Sviđa mi se što novi Jetel 6 ima istu cenu kao stari Total 10 samo naravno nema ni bar jedan app i ima manje GB

🤡🤡🤡
Novi Yettel 20 je 200 din. jeftiniji od Total 20. To su jedini uporedivi paketi.
Sve manje interneta za sve vise novca. Krajnje ocekivano. Posle kazite, ne treba nam 5G. Da, kako da ne.
Nama treba 5G. Njima ne treba.

Mislim da su najviše oštećeni korisnici manjih paketa, npr. total10. Kontam da je većini ljudi bio dovoljan taj paket, 10gb interneta je prosečnom korisniku koji koristi wifi kući i na poslu sasvim dovoljno. Pored toga imali su i dve aplikacije. Sada takvih paketa više nema, i tu će najviše da zarade

Pravac globatel uz prenos broja, uzeti frepaid imate za 999 dinara 238gb i neogranicene razgovore. Posle toga hocete frepaid (999 dinara 30gb flat razgovor) hocete pripejd sav saobracaj se prenosi. Bog da vas vidi. 😀

Mislim da su najviše oštećeni korisnici manjih paketa, npr. total10. Kontam da je većini ljudi bio dovoljan taj paket, 10gb interneta je prosečnom korisniku koji koristi wifi kući i na poslu sasvim dovoljno. Pored toga imali su i dve aplikacije. Sada takvih paketa više nema, i tu će najviše da zarade
Od kad nema Total 10 ,

Prilozi

• yetel.png
    yetel.png
    44.7 KB · Pregleda: 196
  • Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    36.8 KB · Pregleda: 163
Мени је тад нудило те нове али их више нема. Да ли су грешком улетели у понуду или ће бити сад од 1.окт. видећемо...

istekao mi je ugovor za total data koji sam placao 1999 din.. sad se prave ludi i nude mi neke bezvezne pakete za vise para. preko drustvenih mreza takodje ne daju 50% a ne ide mi se u pislovnicu da podnosim zahtev za prepaid.

Sada sam u globaltelu podneo zahtev za prelazak u njihovu mrezu, i cekam da vidim da li ce me yettel kontaktirati da mi ponudi 50% popusta na tarifne pakete..

ako se ne udostoje da zovu, prelazim na globaltel pa posle 2 meseca opet na yettel prepaid i cekam 50% u aplikaciji.

ne bih menjao mrezu jer kod mene u selu yettel najbolje radi, ali redovna cena tarifa im je besmisleno velika, a za 50% sada treba raditi kojekakve akrobacije.

Jedino sigurno ti je prepaid pa povratak na postpaid sa 50%. Mozda ti i ovo sa prenosom u drugu mrezu upali.

@pajica123 Baš si ga zakomplikovao, trebao si da podneseš zahtev za prelazak na prepaid, zvali bi te za par dana i ponudili 50% na bilo koji paket.

znam, ali najbliza yettel radnja mi je na 20km a nemam vremena ni volje da odem. a ovako globaltel salje dokumentaciju na potpis kurirom i sve odradim "od kuce" 😃

Koji je ovo paket koji nude i da li ide neka aplikacija uz ovo?

Prilozi

• 20240912_200026.jpg
    20240912_200026.jpg
    100.8 KB · Pregleda: 192
na sajtu ne vidim ni jedan paket sa 3 gb neta, ali yettel iz nekog razloga svakako ne prikazuje sve tarife na svom sajtu, ne znam zasto ih kriju.

(vidim da je u medjuvremenu odgovoreno)

a sad dok sam gledao tarife na sajtu, vidim da imaju i tarife za OSI, samo ne vidim kako su one isplative za bilo koga.. 🤔

Има ли неко инсајдерску информацију, јел иду ти нови пакети и од када? 🤣

Imam Go Data 2020 sa 10 GB interneta/250 minuta/SMS neograničeno, koji plaćam 900 dinara. Paket mi ističe za oko mesec dana, a ove opcije mi odgovaraju, jer ne trošim više od 12 GB interneta i 200 minuta mesečno, uključujući prenos iz meseca u mesec i reset na svaka 3 meseca. Sada mi nude obnovu ugovora sa istim paketom koji uključuje 15 GB interneta, 300 minuta i neograničene SMS-ove, ali za 1700 dinara.
Da li da prihvatim ovu ponudu ili da pređem na Globaltel Freepaid, gde za 1100 dinara dobijam 8 + 30 GB interneta i neograničene minute/SMS-ove? Pored toga, bez ugovora.
Kakav signal/pokrivenost ima Globaltel u poređenju sa Yettel-om? Dajte neki savet...

imas na app za 950 go data? izboskuj tih 50%
.

Prilozi

• Screenshot_2024-09-13-04-24-27-252_rs.telenor.mymenu.jpg
    Screenshot_2024-09-13-04-24-27-252_rs.telenor.mymenu.jpg
    62.2 KB · Pregleda: 127
imas na app za 950 go data? izboskuj tih 50%
.
Imam za to, ali je 1700 dinara. Izgleda da mi preostaje jedino da podnesem zahtev za prebacivanje broja na Globaltel i sačekam njihovu eventualnu ponudu s 50% popusta za ovaj isti paket. Ukoliko ne ponude, da pređem na Globaltel Freepaid 8 + 30 GB.

Prilozi

• 5990266728719959026.jpg
    5990266728719959026.jpg
    110.7 KB · Pregleda: 75
Da li će biti migracije postojećih korisnika na nove pakete?

Verovatno neće, jer bi u protivnom bili u obavezi da obaveste korisnike 30 dana pre migracije.

Можда ће опет бити могућности раскидања УО због тога.

Nece, nikada to nisu radili, koristis stari paket do isteka UO... Raskid je bio samo zbog povecanja cene aktuelnih paketa...

Yettel ex Telenor je prvi operater koji je menjao uslove u toku UO korisnicima. Tako da nije tačno da nikad nisu menjali.

Februara ove godine je bio taj slučaj.

Imam za to, ali je 1700 dinara. Izgleda da mi preostaje jedino da podnesem zahtev za prebacivanje broja na Globaltel i sačekam njihovu eventualnu ponudu s 50% popusta za ovaj isti paket. Ukoliko ne ponude, da pređem na Globaltel Freepaid 8 + 30 GB.
Ako prebacis broj u globatel na tih 8+30 dobijas jos 200. Za 999 dinara dobijes 238gb i neo razgovore.Ako nastavis da placas frepaid dobijas svaki mesec 38gb plus nepotroseno. Ako predjes na prepaid pakete 4gb+150min kosta 560 dinara. Prenosis opet nepotrosene gb i minute od preostalih 150. Zgodno kome ne treba puno neta i minuta kao meni

Nece, nikada to nisu radili, koristis stari paket do isteka UO... Raskid je bio samo zbog povecanja cene aktuelnih paketa...

Yettel ex Telenor je prvi operater koji je menjao uslove u toku UO korisnicima. Tako da nije tačno da nikad nisu menjali.

Februara ove godine je bio taj slučaj.
Lepo je rekao machak99, koristiš stari paket do isteka UO, ne menjaju ti se uslovi tako da nema razloga za raskid. Novi ugovori će biti po novim paketima i to je to, starim korisnicima se ništa ne menja.

Nazad
Vrh Dno