Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Drug uzeo Go Extra ( 100 min/ 3Gb) postpaid paket. Zanima me na koji nacin moze preko ovog paketa da placa parking servis? Da li se koriscenje parking servisa naplacuje na kraju kroz mesecni racun ili kao kod mts-a ( kontrola troskova) da ubaci nesto kredita na taj broj da ima za placanje parking servisa.

Drug uzeo Go Extra ( 100 min/ 3Gb) postpaid paket. Zanima me na koji nacin moze preko ovog paketa da placa parking servis? Da li se koriscenje parking servisa naplacuje na kraju kroz mesecni racun ili kao kod mts-a ( kontrola troskova) da ubaci nesto kredita na taj broj da ima za placanje parking servisa.
Naplaćuje se kroz mesečni račun.

Yettel je postao ubedljivo najgora mreža u Srbiji. Kod nas u Šidu malo malo ne rade pozivi, internet ili uopšte nema signala po pola dana. Zadnjih dana internet kao mrtav a posebno danas. Dok je bio Telenor kao mreža su bili san snova.

^ to je i najgori problem. Koju mrežu izabrati ako na kraju ugovora pređem u drugu.

Pa oni su "uskladili" i "akcije", pa sada svi kopiraju jedni drige. Tako je i u politici app, ne ulazu u mreze a korisnici ne mogu tu nista.

^ meni je bitno da je mreža stabilna, uglavnom uzimam telefone preko KP jer je dosta jeftinije nego kod operatera

Treba li nekome kod za 6 meseci po 1 din. uz ugovor od 24 meseca?

Jel mozda neko ima predstavu kako zaustaviti/odjaviti ili sta god sms poruke koje stizu od Yettela... Smorise vise svaki dan sa sms porukama, te ova aplikacije, te kuponi, da petak, te ova promocija, te ona promocija... Vise su mi se popeli na .....

Mene isto užasno smaraju te poruke i hteo sam da ih ugasim, i rekli su da može, ali onda neće moći da prave specijalne ponude za mene, među koje spada recimo i ovo sa 50% popusta bez telefona. Deluje mi suludo, ali to je info koji sam dobio (pre par godina).
Ja sam za sada isključio notifikacije za tog pošiljaoca u aplikaciji za poruke u telefonu.

Iskljuci se sve u njihovoj aplikaciji, ali onda recimo ne moze da se grebe yettel petak, da se uzimaju kuponi i slicno. Nikad nista konkretno nisam dobio, pa mi je yettel petak glupost. Sto se tice ponude za kraj ugovora, moze da se ukljuci sve u poslednjem mesecu pa neka prave tada "specijalne" ponude

Mene isto užasno smaraju te poruke i hteo sam da ih ugasim, i rekli su da može, ali onda neće moći da prave specijalne ponude za mene, među koje spada recimo i ovo sa 50% popusta bez telefona. Deluje mi suludo, ali to je info koji sam dobio (pre par godina).
Ja sam za sada isključio notifikacije za tog pošiljaoca u aplikaciji za poruke u telefonu.
Ma i ne trebaju mi specijalne ponude, ugovor istekao, net na telefonu ne koristim, ili jako retko, o sms porukama da ne pricam. Telefon kod njih ne uzimam, tako da mi opet isti djavo.
U svakom slucaju hvala za info preletecu aplikaciju da iskljucim te gluposti, uzasno smara

Uzas, kakva krsina od paketa. Znaci iole normalan paket nece biti ispod 2000 mesecno sa sve popustom od 50%.

^ Kako da ne 🤣

Bolje da su radili na poboljšanju brzine interneta koji je na mnogim mestima u Beogradu ocajan/neupotrebljiv umesto sto se trude da zakidaju na aplikacijama koje su jedina stvar koja ih trenutno izdvaja od konkurencije..

Sve manje interneta za sve vise novca. Krajnje ocekivano. Posle kazite, ne treba nam 5G. Da, kako da ne.

Jedina stvar praktično koja me držala u Yettelu su bile aplikacije, Max i Deezer pre svega. Sad sa Totala 40 neću preći na ovaj novi Total 50 iz principa ako ništa drugo.

… da, aplikacije su pravile razliku… GO data paket po meni idealan za te novce i Total 10 zbog aplikacija… ovo gore, ako bude tako kako piše, uskoro odosmo dalje…

Nazad
Vrh Dno