To ti je ono,zato i daju.Platis nešto više,a ne potrošiš.ProstoTo ti je ponuda do kraja UO, i bolje od toga ne mozes dobiti... Kome treba on iskoristi to, ko nece ne mora. Meni je dugo stajala ponuda za total data+ ali koj ce mi djavo, kad ni ovo iz Total 40 ne mogu da potrosim...
Objasni onima sto su uzimali kirbi usisivač... To ti je psihologija. Sreca da je zabranjeno da nas tuku. To ti je najbolji način da neko uzme što mu ne treba 🙂Da ali zasto bi iko normalan placao vise za nesto sto i ne koristi...
Moze ako je ugovor ili aneks mladji od 30 dana i ako na tom ugovoru nije iskoriscena reciklaza za kupovinu telefona.Da li neko zna može li se u Yettelu iskoristiti vaučer za reziklažu i ostvariti popust za kupovinu nekog pametnog sata ?
Koji bi sat hteo?Da li neko zna može li se u Yettelu iskoristiti vaučer za reziklažu i ostvariti popust za kupovinu nekog pametnog sata ?
Mislim da imam 20% za taj u a1Gledao sam neki Huawei
"Watch GT 4 46mm B19F Black".
Mislim da ne moze dok traje ugovorna obaveza osim ako ne isplati sve do kraja i tako prevremeno prekine ugovor pa napravi drugiPozdrav! Situacija me sledeća: žena je pre godinu Dana obnovila ugovornu obavezu znači ima još godinu dana do isteka. Tada nije uzela nikakav uređaj i dobila je neki popust minimalni , recimo 10%. Može li sada da uzme neki telefon i obnovi ugovor na dve godine uz neki popust? Ja sam dobio lep popust na uređaj plus reciklaža, doduše meni je potpuno istekao ugovor, ali mi to nisu dali u poslovnici nego me je kontaktirao neki agent pa smo se dogovorili.
Da, ali može valjda da bira popust na uređaj ili popust na pretplatu.Meni je tako rečeno, ako želite uređaj onda ne može popust na pretplatu, ali može 23000 popust na uređaj plus 15000 na reciklažu, tako da mi je uređaj došao maltene za dinar uz punu cenu paketa.Ako se uzima uređaj ide puna cena pretplate, popust je samo za ugovor bez uređaja, ali da, može da uzme uređaj
Zavisi od ugovora. Nazoves ih direktno i pitas.Pozdrav! Situacija me sledeća: žena je pre godinu Dana obnovila ugovornu obavezu znači ima još godinu dana do isteka. Tada nije uzela nikakav uređaj i dobila je neki popust minimalni , recimo 10%. Može li sada da uzme neki telefon i obnovi ugovor na dve godine uz neki popust? Ja sam dobio lep popust na uređaj plus reciklaža, doduše meni je potpuno istekao ugovor, ali mi to nisu dali u poslovnici nego me je kontaktirao neki agent pa smo se dogovorili.
@jo.anna.jo
Bice ti obracunat popust od 100 dinara kad ti stigne prvi e racun, ne moze unapred.
To ne možeš nikako, možeš standardno 50% kada ti istekne pa tražiš raskid. A takve ponude dobijaš dok ti je još uvek aktivna UO, kao što si i sad dobio, je li tako?neznam samo na koju foru da ih nategnem da mi daju total data+ po ceni kao sada od 2450din, a u govor mi istice novembra.. lagano bih potpisao jos 24 meseca isti paket
bas tako...nekih 6 meseci pred istek ugovora..To ne možeš nikako, možeš standardno 50% kada ti istekne pa tražiš raskid. A takve ponude dobijaš dok ti je još uvek aktivna UO, kao što si i sad dobio, je li tako?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari