Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

To ti je ponuda do kraja UO, i bolje od toga ne mozes dobiti... Kome treba on iskoristi to, ko nece ne mora. Meni je dugo stajala ponuda za total data+ ali koj ce mi djavo, kad ni ovo iz Total 40 ne mogu da potrosim...
To ti je ono,zato i daju.Platis nešto više,a ne potrošiš.Prosto

Da ali zasto bi iko normalan placao vise za nesto sto i ne koristi...

Da ali zasto bi iko normalan placao vise za nesto sto i ne koristi...
Objasni onima sto su uzimali kirbi usisivač... To ti je psihologija. Sreca da je zabranjeno da nas tuku. To ti je najbolji način da neko uzme što mu ne treba 🙂
Tako ti je sa ovim paketima po principu konj se potkiva a zaba digla nogu hoće i ona...

Da li je neko dobio promo ponudu uz koju se dobija Tesla TV, pricam za net+televizija+fiksni paket. Ako jeste, kako ste aktivirali dodatne 3 godine garancije, odnosno da li vam je dostavljen fiskalni racun uz otpremnicu pri dostavi?
Hvala

Da li neko zna može li se u Yettelu iskoristiti vaučer za reziklažu i ostvariti popust za kupovinu nekog pametnog sata ?

Može ali ako nisi koristio reciklažu za kupovinu telefona.

Gledao sam neki Huawei

"Watch GT 4 46mm B19F Black".​

Pozdrav! Situacija me sledeća: žena je pre godinu Dana obnovila ugovornu obavezu znači ima još godinu dana do isteka. Tada nije uzela nikakav uređaj i dobila je neki popust minimalni , recimo 10%. Može li sada da uzme neki telefon i obnovi ugovor na dve godine uz neki popust? Ja sam dobio lep popust na uređaj plus reciklaža, doduše meni je potpuno istekao ugovor, ali mi to nisu dali u poslovnici nego me je kontaktirao neki agent pa smo se dogovorili.

Pozdrav! Situacija me sledeća: žena je pre godinu Dana obnovila ugovornu obavezu znači ima još godinu dana do isteka. Tada nije uzela nikakav uređaj i dobila je neki popust minimalni , recimo 10%. Može li sada da uzme neki telefon i obnovi ugovor na dve godine uz neki popust? Ja sam dobio lep popust na uređaj plus reciklaža, doduše meni je potpuno istekao ugovor, ali mi to nisu dali u poslovnici nego me je kontaktirao neki agent pa smo se dogovorili.
Mislim da ne moze dok traje ugovorna obaveza osim ako ne isplati sve do kraja i tako prevremeno prekine ugovor pa napravi drugi

Ako se uzima uređaj ide puna cena pretplate, popust je samo za ugovor bez uređaja, ali da, može da uzme uređaj

Ako se uzima uređaj ide puna cena pretplate, popust je samo za ugovor bez uređaja, ali da, može da uzme uređaj
Da, ali može valjda da bira popust na uređaj ili popust na pretplatu.Meni je tako rečeno, ako želite uređaj onda ne može popust na pretplatu, ali može 23000 popust na uređaj plus 15000 na reciklažu, tako da mi je uređaj došao maltene za dinar uz punu cenu paketa.

Danas me zvali iz Yettela, nude 13 meseci po 1 dinar to im je trenutna akcija, ali posto sam pod UO kod Mts jos mesec dana rece zvace za 15 dana i da razmislim. Naravno ja joj reko ja vec znam sta cu al dzaba, zamolila ipak da me zove pa da vidi jesam li se predomislio.
Ali da znate da je akcija 13 meseci za dinar.

Hmm, meni pre dva dana nudili 11m po 1 dinar, isto još mesec i kusur dana pod UO kod mts, kaže rano je sad i zvaće tamo za mesec dana.

sve od total 40 navise, je dobro ako vam treba roaming
total 40 1gb mesecno
total data 2gb meseno
total data+ 3 gb i 20 min razgovora mesecno
plus su i aplikacije i dodatni net za njih, ali sve najvrednije (max, deezer i bookmate) su vec uz total 40

Supruzi su ponudili total data za 2100 din. Je l to cena sa 50% popusta?

neznam samo na koju foru da ih nategnem da mi daju total data+ po ceni kao sada od 2450din, a u govor mi istice novembra.. lagano bih potpisao jos 24 meseca isti paket

Zavisi od ugovora. Nazoves ih direktno i pitas.
Kako mi mozemo znati sta pise u tvom ugovoru?

neznam samo na koju foru da ih nategnem da mi daju total data+ po ceni kao sada od 2450din, a u govor mi istice novembra.. lagano bih potpisao jos 24 meseca isti paket
To ne možeš nikako, možeš standardno 50% kada ti istekne pa tražiš raskid. A takve ponude dobijaš dok ti je još uvek aktivna UO, kao što si i sad dobio, je li tako?

To ne možeš nikako, možeš standardno 50% kada ti istekne pa tražiš raskid. A takve ponude dobijaš dok ti je još uvek aktivna UO, kao što si i sad dobio, je li tako?
bas tako...nekih 6 meseci pred istek ugovora..
steta ako je tako.. ber meni.. odlicna cena i paket...

Ima neko broj telefona od Yettel agenta za mobilne pakete?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno