Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Na Tviteru vise ne prosleđuju na kontakt sa službom za korisnike i nude mi nešto drugo osim 50% popusta na račun kao do sada.
Zna li neko sta se dešava , jel to neki novi pa ne zna ili su ukinuli 50% ??

Na Tviteru vise ne prosleđuju na kontakt sa službom za korisnike i nude mi nešto drugo osim 50% popusta na račun kao do sada.
Zna li neko sta se dešava , jel to neki novi pa ne zna ili su ukinuli 50% ??
Pisano je vise puta u poslednjih nekoliko stranica. Taj nacin vise ne radi. Radi zahtev za prenos na prepaid, i zahtev za prenos u drugu mrezu, pa onda zovu i ponude 50%.

Pisano je vise puta u poslednjih nekoliko stranica. Taj nacin vise ne radi. Radi zahtev za prenos na prepaid, i zahtev za prenos u drugu mrezu, pa onda zovu i ponude 50%.
Baš bzv.
Izvinjavam se nisam pratio temu.
Kako da prosledim taj zahtev? Isto preko Tvitera ili e-mail?

Ma kad su se otkačili One mreže, najgora mreža na Z. Balkanu.

Ističe mi ugovor kod MTS a. Kako ovi iz Yetela da mi daju neku ponudu , da eventualno pređem kod njih ?

Pređeš kod Yettela na pripaid i posle par dana ti se u aplikaciji pojavi ponuda sa 50% popusta na pretplatu bez kupovine telefona.

Ističe mi ugovor kod MTS a. Kako ovi iz Yetela da mi daju neku ponudu , da eventualno pređem kod njih ?
Jedino par dana da izdrzis na prepaidu da dobijes popust. Ako si bas ovisnik o telefonu. Pametnije ti je da podneses na A1 prepaid jer tamo dobijaš sve odmah. A mts ce te najverovatnije zvati da se dogovorite za neki popust pa možda i ne predjes kod drugog operatera...

A imali kakva ponuda sa telefonom i dodatni popust,osim onih standardnih reciklaza kod yettela ako se podnese zahtev za prelaz u drugu mrezu?

To kada te pozovu pa onda se dogovaraš.

Jedino par dana da izdrzis na prepaidu da dobijes popust. Ako si bas ovisnik o telefonu. Pametnije ti je da podneses na A1 prepaid jer tamo dobijaš sve odmah. A mts ce te najverovatnije zvati da se dogovorite za neki popust pa možda i ne predjes kod drugog operatera...

Nisam zavisnik, i imam vreme. Moje pitanje se odnosilo, pošto sam kod MTS a, kako da konkatiram Yatel da mi da neku ponudu ?

Mislim da bolju ponudu od 50% popusta i način dobijanja iste, o kojoj ovde pišu drugari nećeš dobiti. Objašnjeno je više puta kako do nje.
Samim tim kada podneseš zahtev za prelazak u Yettel zvaće te tvoj trenutni mobilni provajder - MTS da ti ponudi neku ponudu da ostaneš kod njih. Koliko sam pratio temu kreće se od 20 do 30%(maksimalno što su dobijali).
Druge opcije nema ili je mi ovde na forumu još nismo "provalili".

Nisam zavisnik, i imam vreme. Moje pitanje se odnosilo, pošto sam kod MTS a, kako da konkatiram Yatel da mi da neku ponudu ?
Nece Yettel da te zove i da ti nudi nesto dok god si kod mts-a. Tek kad pokrenes proces prenosa broja, onda mozes dobiti ponudu od 50% od njih ili od mts-a da ostanes, ovako nista...

Kada ti istekne taj ugovor odeš i potpišeš u Yettelu za prelazak na njihov prepaid, kada ti prebace broj u mrežu nakon 2-3 dana dobijaš ponudu za 50% na bilo koji paket 24 meseca.

Ne nego dobijas mogućnost da aktiviras prepaid plan.

Yettel ti ništa nece nuditi niti koga možeš da kontaktiras. Sta je fora sto na prepaidu za dva dana ucitavaju se paketi između ostalog i 50 posto popusta.
Svako ko pređe na pripejd može da aktivira jednom besplatno Yettel Pripejd paket u okviru koga se trenutno dobija 2500 din kredita za pozive i poruke i 5GB interneta na 7 dana. Zaboravio sam koliko je to tačno minuta, mislim da oni zaokružuju na 90+60s razgovore i naplaćaju uspostavu veze, ali trebalo bi da ima bar 100 minuta u najgorem slučaju. Sećam se da dok je bio jeftiniji da se isplatilo i da ga kupiš i aktiviraš više puta ako bi morao da čekaš mesec dana za ponudu 50% (ako si prešao sa yettel postpejd na pripejd).

Kada ti istekne taj ugovor odeš i potpišeš u Yettelu za prelazak na njihov prepaid, kada ti prebace broj u mrežu nakon 2-3 dana dobijaš ponudu za 50% na bilo koji paket 24 meseca.

Meni bi naviše odgovrao Total 10. On je 2.800,00, sa popustom 1.400,00 . Da li sam u pravu ?

tOTAL 10.JPG

@vladat1
I jos -100 dinara za e-racun.

Ko gubi vreme? Meni sport da se isposvađam sa njima preko telefona, jer smatram lošom poslovnom odlukom instrukcije operaterima da lažu...
Podnet zahtev za prepaid, kao i prošle godine što sam morala za druge brojeve, pa ovo-ono .. ako planiraju da ukidaju 50%, eto Netfliksa :)
Malo duže nego obično je potrajalo da pozovu, sve smo se lepo dogovori, tj dogovorili - 50%.

Nije mi jasno ovo gore što sam napisala, da daju instrukcije call centru da otvoreno lažu da ne postoji popust 50%, da jedino što može da se odobri je ono što je u aplikaciji, da ne postoji viši stepen od klasičnog operatera koga dobijete, da nemaju više kome da vas prebace i slično...

Da sumiram, kao što su i drugi napisali:
1. zahtev za prelazak na prepaid u poslovnici
2. Čekanje poziva
3. Dogovor sa agentom
4. 50% popusta + aktuelne promocije

Malo duže nego obično je potrajalo da pozovu, sve smo se lepo dogovori, tj dogovorili - 50%.

Nije mi jasno ovo gore što sam napisala, da daju instrukcije call centru da otvoreno lažu da ne postoji popust 50%, da jedino što može da se odobri je ono što je u aplikaciji, da ne postoji viši stepen od klasičnog operatera koga dobijete, da nemaju više kome da vas prebace i slično...

Da sumiram, kao što su i drugi napisali:
1. zahtev za prelazak na prepaid u poslovnici
2. Čekanje poziva
3. Dogovor sa agentom
4. 50% popusta + aktuelne promocije
Zahtev za prelazak na pre paid se najranije može podneti 30 dana od isteka ugovorne obaveze?

Svako ko pređe na pripejd može da aktivira jednom besplatno Yettel Pripejd paket u okviru koga se trenutno dobija 2500 din kredita za pozive i poruke i 5GB interneta na 7 dana. Zaboravio sam koliko je to tačno minuta, mislim da oni zaokružuju na 90+60s razgovore i naplaćaju uspostavu veze, ali trebalo bi da ima bar 100 minuta u najgorem slučaju. Sećam se da dok je bio jeftiniji da se isplatilo i da ga kupiš i aktiviraš više puta ako bi morao da čekaš mesec dana za ponudu 50% (ako si prešao sa yettel postpejd na pripejd).
Jesi siguran da se odmah dobija? Ja koliko sam razumeo da nemas 2 dana ni taj bonus? Da fizički moras kredit trositi dok ne dobijes sve ponude uključujući i 50 posto popusta?

i ne samo to, nego po novom vas ne sleduje pripejd bonus, nečgo čekate pešes dana da se automatski aktivira, a odmah može samo internet za dve aplikacije i to ručno.

@vladat1
I jos -100 dinara za e-racun.
Meni npr piše da je ta usluga aktivna, ali ne vidim na računu smanjenje :(
Umesto 2800, plaćam 1400, a ne 1300...
Zahtev za prelazak na pre paid se najranije može podneti 30 dana od isteka ugovorne obaveze?
Verovatno tako... Ja sam par dana pre, tj kad sam primetila da je potrošnja za avgust već prikazana po full ceni, tad sam se i setila da ističe ugovor..

Pozdrav, da li neko zna ako bih uzeo paket GO Data bez ugovorne obaveze, koju cenu mogu da izboksujem ili je cena 1999din. Meni u sustini treba paket na 1 godinu samo, ne na dve.

tako je, sa e-racunom bi bilo 1999din, ako si bez ugovorne obaveze, nema dodatnog popusta..

Nazad
Vrh Dno